- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- KILL YOUR PARENTS Club
=D> =D> =D> =D>Първоначално написано от Циндил-Пиндил
Kfo da kaja...nikoga jiwota ne mi e bil rozow .. ama kwo da se prai .. karam se nai - mnogo s maika mi , zashtoto imam chuvstvoto , che tq poweche obicha brat mi ot men ... wse toi za neq e idealen i ne znam si kakwo si .. kazwala sm che gi mrazq .. no nikoga ne sm osuznawala kakwo goworq .. ne znam .. imam chuwstwoto che sm nai - zle ot celiq swqt w otnosheniqta mi s roditelite ... no comment
Уау, вие трябва да сте егати изродите, за да мразите родителите си! Естествно, че не ги мразя..даже мисля, че са страхотни!
.
А родителите що да не си основат глуб ''да ибием тия прости децъ'' ???
ох боже боже...
ДА!!! мразя ги теа .. живеят за да ме тероризират с удоолствие бих носила тениска KILL YOUR PARENTS
Евала праа на теа дето се разбират с родителите си ( тфа или са хора на по 18 19 20 или са възрастни които се праат на тинейджъри)
ПП:Ако наистина има нормален teen дето е в перфектни отно6ения с родителите и мнооого ама мноого ги оби4а.....ЕВАЛАТА![]()
Моите родители се разведоха преди години. Майка ми много я обичам, прави всичко за мен, най- добрия човек който познавам. Но с баща ми не си говоря от повече от 6 години, не ща и да го виждам, той много я тормозеше и по- добре да не ми се мярка щото...
Първоначално написано от Resident_Evil_f
OBI4AM GI POVE4E OT VS NA SVETA
MNOO SI BIL GLUPAV BE!!!!!!!!!!!!!!!!
Nashite sa razvedeni ot kakto se pomnq,jiveq s maika mi i mnogo q obi4am. No s ba6ta mi e otedelen vypros,nego go mrazq zashtoto ne me e iskal i e bil golqm gadnqr,za tova da -mrazq go![]()
добре де..Първоначално написано от fear.com
като го казваш тва изобщо усещаш ли се кво значи...
ако родителите ти умрат мислиш ли,че ще си много щастлива...
бас ловя,че ще ти се иска да се самоубиеш..
тва ,че сме тийнове и родителите ни скапват кефа понякога, не значи ,че трябва да искаш да умрат.
И аз не искам да виждам баща ми и не го обичам така както майка ми(с която също понякога имам големи проблеми)ама не бих носила тениска ''тате,умри''![]()
кви са тия глупости дето ги ръсите без да се замислите кво всъщност казвате...
И да не забравите надписа
"We are also retarded!"
180- бан на профил 2 т.
Как мога да мразя хората, които са ми дали живот, и на които дължа това, което съм сега! Може понякога да ме дразнят, но за омраза не може и да става на въпрос![]()
Не мога да разбера как мож да мразите хората, които са ви дали живот. Дори и някой път да ви дразят, това не означава, че го правят, за да се чувствате гадно.
Аз обичам родителите си страшно многоВинаги съм се разбирала с тях и не само, защото съм порастнала. Винаги сме се разбирали. Те са уважавали моето мнение, както аз тяхното.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Повярвай ми,когато майка ти запо4не да ти вика кат полудяла за най-малкото нещо което си направила и когато оправиш нещо и тя веднага идва след теб и го попрява...(може само да го докосне но пак ти вика 4е не си направил/а нищо и все тя правила си4ко) тогава ще ги намразиш ваще.Първоначално написано от Aleandra
Мразим тъпи парчета като теб, мила.Първоначално написано от Resident_Evil_f
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."