- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с или без музика
Ами аз почти винаги го правя на музика, обаче не, че специално е пусната ама просто преди това с френда сме слушали и така. Забелязала съм, че докато го правя изобщо не чувам музиката и не й обръщам внимание! Оставям се изцяло на вълната на удоволствието и изобщо не ме интересува какво става околко мен! В редките случай когато съм я чувала е било готино като е свирело няк'во много яко парче, което още повече те кара да се развихриш!
Според мен е добре само от началото да има музика!![]()
shht
samo vednaj sam go praila na muzika ili ne ne 3 pati mai4e..ama si e qkode![]()
abe to sex da ima , muzikata lesna rabota
ina4e ne go praq s muzika![]()
музиката или липсата и не могат да променят секса do голяма степен, просто с музика става мъничко по-яко. Ние обикновено си пускаме The Voice
SMILE FOR ME NOW
и с музика и без музика важното е сексът да е на ниво- и в двата случая се получава-лично за мен на момичетата им е по-кеф, когато е с музика-напомня им за някакви сцени от филми, които са виждали и са поискали да пресъзададат в реални условия-за някои момчета това е лигавщина и все пак-има такива които го харесват-абе всичко е до нагласа, време, настроение и така![]()
there will never come a day,you will ever hear me say-that i want or need to be without you
най-яко си е на техно![]()
$uperman