- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Каква поза най-много обичат момичетата ?
kakva poza predpo4itat momi4etata\ako znaqt de\
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
emi na men sqkak mi haresva,no mnoo se kefq na zadna,kato sum otgore,tip luji4ki,krakata na ramenete..abe sexa e huafo ne6to![]()
![]()
![]()
Don't confuse hate with jelousy...bitch!
Най-лесто достигам до оргазъм, когато съм седнала в него и имам достъп до цялото му тяло. Изобщо, ако съм отгоре свършвам лесно, но самият секс не ми допада толкова. Ако ще правя по-дълго секс-мисионерската с крака на раменете или кръста му!
ak0 може да те поправя- "Разни хора- разни идеали"Първоначално написано от swords1010
~
Първоначално написано от Say It Right
Лично на мен ми допада най-много мисионерската и когато съм седнала в него.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ooo laji4kii kato go obgurna s kraka
Аз обожавам всички пози , но най-любимата ми е , когато го правим на маса висока горе-долу до члена на партньора ми,защото така освен,че целия му хуй влиза в мен имам възможност да наблюдавам и реакциите на половинката ми , а това найстина носи удоволствие.А колкото до момичетата...труден въпрос..защото до една степен ние още живеем с моралните глупости на миналия век и все се надяваме момчето да прави всичко за да ни задоволи..Е да ,ама не...Така определено не става и забелязвам , че нашето поколение ще промени всичко.За мен все още е странно че повечето ми приятелки гледат на секса като нещо странно и голяма част от тях правят секс само в три пози-на задна,мацката отгоре и мацката отдолу....Абе незнам пич..Ако въпроса ти бе какво харесва една жена в леглото просто щях да ти кажа всичко, стига да има някой който да и го даде по подходящия начин.
Ако не си част от решението,значи си част от проблема.
Най-ме кефят 2 :
1. Аз съм легнала по стомах, а той на колене зад мен, чупка в ханша и леко ми повдига дупето и ... и като си увия краката около неко .... ( Триенете на G-точката е огромно...) Нз обаче как се казва тая поза....
и 2. Здана прашка....
тези двете плюс краката ми да са на каменете или на кръста муПървоначално написано от VeSna
![]()
Задната прашка води в класацията![]()
+1
e ko va kefqt teq zadni
И аз това питам. Това ми е най-неудобната, схващаща ме и болезнена поза. А като прибавим, че не мога да целувам и прегръщам гаджето си, че дори не го виждам...........уф. Правя я супер рядко.Първоначално написано от mi60o
e ko va kefi taq zadna\to nqma lo6o am se pak![]()
na mene nai mi haresva ky4e6kata![]()
![]()
![]()
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
задна и лъжички...![]()
Каква е тази поза "лъжички" ???Първоначално написано от sexita
Абе тоя само пуска теми и лъска бастуня....
i na mene tova mi haresva nai mn !!!!Първоначално написано от ^Galq^