.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Голям фен
    Град
    Milky Way
    АЕ КАЖИ ВЕ ЩО БАННАХТЕ Utopia ЩОТО НЕ ВИ ИЗНАСЯША МНЕНИЕТО МУ НАЛИ

People Like You Just Fuel My Fire

Голям фен
    Град
    Nowhere :P
    emi toi pravilno si go kaza... Kritikata se trie... foruma trqbva da se preimenuva...

ne moga da poviarvam nikoi ot adminite i moderatorite ne go ebe,tolkova li sa tupi che ne mogat da shvanat che nie pravim foruma,shibani strahlivci....jalkii ste mnogo jalki!!!!aide banete me i men,banete vsichki koito imat mnenie razlichno ot vasheto,banete me de pone shte mi spestite nervite da gledam kak toia forum se srinva ot kupchina visokomerni nekudurnici.NE na moderatorskia proizvol!!!!!!
    moderated by ceco
    2 точка от правилника

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от LiNkiN4eTo
    Edin forum moje da zagine samo ot samouni6tojenie
    съгласна съм!

dobre de za kvo nikoi ne pravi nishto?daje i ne ia poglejdate taia tema...vsichki se izpisahme niamahte nikvo pravo da gonite momchence fire of satan utopia i murderdollyto NIAKAKVO

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Цитирай Първоначално написано от Satanas_daughter
    dobre de za kvo nikoi ne pravi nishto?daje i ne ia poglejdate taia tema...vsichki se izpisahme niamahte nikvo pravo da gonite momchence fire of satan utopia i murderdollyto NIAKAKVO
    Нали ти каам че са мишки ве чудят се сега дали да се защитят с някой мизерен аргумент или да ни баннат за по лесно

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Хахахаха БРАВО НА БСГ изтри ни последните 2 мения аххаах и сега ако ми кажете че това не беше модераторски произвол аз съм трамвай

Guest
    Na men mi e samo interesno zashto fire of satan be bannata, drugo ne iskam da znam. Ako vaobshte e bila bannata!

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Цитирай Първоначално написано от Kittie_
    Na men mi e samo interesno zashto fire of satan be bannata, drugo ne iskam da znam. Ako vaobshte e bila bannata!
    Не го ли проумяхте Utopia Momchence Murderdoll и fire_of_satan бяха банната защото тъпите модератори и администратори немогат да приемат истината която Utopia им каза в очите

Добър ден,

Радвам се, че следите какво става във форума, това може само да ме радва и да вдига рейтинга и посещаемостта на този сайт, сайт, създаден да помага на тийнейджърите в България. Това е сайт, който не случайно печели доверието на толкова много хора, не случайно взима награди по конкурси и се харесва от аудиторията.

В един такъв сайт, създаден с цел помагане на младите хора, няма място за интриганти, завистници и хора, единствената цел на които е да рушат и заговорничат. Мисля, че това обяснява ситуацията, за която сте пуснали тази тема. Сайтът ще продължава да помага на младите хора, колкото и да не им се иска на някой хора.. и място за горе споменатите "вредители" няма да има и отношението към тях ще бъде крайно неприятно за тях.

Наистина се радвам, че сайтът и форумът са това, което в момента са, за което благодаря на ВАС - потребителите (не ви наричам обикновенни потребители, зашото Вие не сте такива).

Благодаря Ви за дългогодишната подкрепа и Ви уверявам, че сайтът ще става все по-добър и то в близките няколко месеца.

P.S. Теми, подобни на тази, ще бъдат трити мигновенно, тъй като вече дадох ясен отговор на този въпрос!!!

От уважение ще отговоря и в тази тема, но тя наистнина ще е последната по този въпрос.
    Utopia, Momchence, Murderdoll, бяха баннати поради системно нарушаване на 2, 3 и 13 точка от правилника.

Това наше действие е непоправимо и промяна в нашето отношение спрямо тези потребители НЯМА ДА ИМА.
    Налагането на наказанията от правилника, важи еднакво към всички потребители, били те с 1 или 1000 мнения, защото правилата са за всички и ние просто си вършим работата.

Оттук нататък живота продължава, развитието на сайта също.
    За да нямате никакви проблеми и с удоволствие да четете, пишете и дискутирате из форума, моля спазвайте правилника.

С ТОЗИ МОЙ ОТГОВОР, СЧИТАМ ЦЕЛИЯТ ПРОБЛЕМ ЗА ПРИКЮЧЕН.
    Приятна разходка из форума

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си