1.Ami purvo moje da si napi6ete imetoistinskoto de,ne prqkor. Sara
2.Ot koi grad ste? Sofia
3.Rojdenna data? 23.09
4.Zodiq Mejdy deva i vezni sum
5.Kade u4kate?S kakuv profil? Taina - Maina
6.Kakva muzika slu6ate? Dance
7.Imate li si priqtel/ka i za6to ste s nego[neq]?Naistina li go[q] obi4ate ili............... Da.Imam priqtel.Ami s nego sum za6toto naistina mnogo go obi4am
8.Koq e nai-golqmata vi me4ta?I pravite li ne6to po vuprosa za da q postignete? Nqma da Vi kaja me4tata ,za da moje da se sbadne
9.S kakvo se zanimavate?I za6to to4no s tova? Ami sega o6te u4a.Ne se zanimavam s drugo.Pone za sega....
10.Obi4ali li ste istinski? Da
11.Kakvo za vas e lubobvta? Edno strahotno 4yvstvo....Nemoje da se izrazi s dymi!
12.Hobi? Ami...ioga i risuvane.
13.Kakvo 6te kajete za sebe si?Kak vi priemat horata okolo vas? Ami ponqkoga sum mnogo izbuhliva
14.Imate li istisnki priqteli?Ili prosto priqteli? Da imam istinski priqteli
15.Dover4ivi li ste?Na kogo nai-mnogo bihte se doverili i mislite li 4e sled tova nqma da sujalqvate? Dover4iva sum ....Doverqvam se samo na nai-blizkite si hora
16.Za kakvo jiveete?T.e. kakvo vi kara da produljite vse trqbva da ima ne6to,koeto da vi dava sili i jelanie. Ami horata ,koito obi4am mi davat stimul da prodylja napred.A i se borq do krai za me4tite si
17.Vqrvate li v horoskopite? Ami....Ako pi6e v horoskopa ne6to dobro...Togava vqrvam ako pi6e ne6to lo6o - NE
18.Obi4ate li da 4etete knigi i kakuv stil? NE
19.Me4tateli li ste?Obi4ate li da fantazirate? Ami moje da se kaje
20.Kak si se predstavqte sled 10,20 godini? Mi 4esno kazano neznam....
21.Sex i lubov..........pravite li razli4ka m\y dvete ne6ta?Spored vas sexa vajen li e v edna vruzka i za6to? Da pravq razlika.Da sexa su6to e vajen v edna vruzka.Nemoje lubov bez sex i sex bez lubov...pone spored men
22.Kogato ste tujni kakvo vi uspokoqva? Ami vse nqkoi priqtel 6te iznikne ot nqkade i 6te me uspokoi,6te me razsmee i t.n
23.Radvate li se na malkite ne6ta i koi sa te? Ami radvam se na vsi4ko,koeto e svarzano s lubimite mi hora.Kogato se smeqt,kogato sa 6tastlivi....
24.Va6iq ideal za mom4e[momi4e]?Ne samo vun6nost,no i du6evni ka4estva Ami az ve4e sum go sre6tnala tova mom4e...Toi prepokriva ideala mi za muj : mil,s 4yvstvo za hymor,da me izslu6va,da se griji za men i da me obi4a mn i vsi4ko da pravi za men.Da me kara vseki den da se 4yvstvam edinstvena i sprecialna.
25.Va6iq deviz?I kakvo iskate da izrazite 4rez nego? "Nikoga na kolene pred kogoto i da e" - ne se prinizqvam da se molq na 4ovek , ne padam na kolene pred nikoi.
26.V kakvo vqrvate? Vqrvam v Bog
27.Kakvo nai-mnogo mrazite? Mrazq iznevqrata,lujata i predatelstvoto ot 4ovek ,koito ti se e prestavql za "priqtel"
28.Kakvo iskate ot jivota? Mi mnogo ne6ta iskam....
29.Zadavali li ste si 4esto vuprosa ,,koi[koq] sum az i?I otgovarqte li si?
Ne
30.Imalo li e peroid ot vreme v koito da ne znaete kakvo iskate i za kakvo se borite? Da imalo e
31.Opi6ete se s nqkolko dumi Zabavna Pone taka kazvat moite fr.... e ima i o6te ,no 6te si go spestq za da ne prozvy4a mnogo sebelubiva
32.Koe spored vas e nai-hubavoto ne6to v jivota? Semeistvoto...
33.Kakvo vi trqbva za da jiveete 6tastlivo dokraq na jivota si? Priqtelite , semeistvoto i mom4eto ,koeto obi4am (sega) i vinagi 6te obi4am
34.Shtastliv\a li ste?za6to? Da 6tastliva sum.Za6toto sum jiva i zdrava \/
35.Na kakvi hora se kefite nai-mnogo? Pe4eni vuv vsqko otno6enie
36.Kakuv e imidja vi?Obi4ate li 4esto da se promenqte? Na 4ovek ,koito vzima vinagi pravilni re6eniq i pomaga vinagi kogato moje
37.Kak si predstavqte sveta sled 20,30 god.????Dori i sled pove4e?
Ami predstavqm si go su6tiq.Bez mnogo promeni
38.Lubim cvqt?Cvete? Lubimite mi cvetove sa: 4erveno,sinio i 4erno ,a lubimoto mi cvete e Blqla roza
39.Kakvo za vas 6te bude nai-golemiq podaruk? Neznam ne sum se zamislqla.....
40.Obi4ate li stranata ni?Spored vas koi sa neinite dobri i lo6i strani[ako moga taka da se izrazq]?Za6to?Bihte li iskali da produljite da jiveete v rodinata ili nqkade drugade?Kade i za6to? Ami da obi4am rodinata ni.Vse pak tyk sme rodeni.Lo6ite strani...Mnogo e zamursena vseki gleda da hvurlq bukluvcite si po ulicata ....Vse edno 4e horata ne sa izobretili konteineri i ko64eta za bukluk.Dobri strani...Mi moje bi sa ostanali svestni hora v taq durjava.Neznam......[/b]