- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Leksikon4e!!!!!Moderated by aBeP4eTo
1.Ami purvo moje da si napi6ete imetoistinskoto de,ne prqkor.
Sara
2.Ot koi grad ste?Sofia
3.Rojdenna data?23.09
4.ZodiqMejdy deva i vezni sum
![]()
5.Kade u4kate?S kakuv profil?Taina - Maina
6.Kakva muzika slu6ate?Dance
7.Imate li si priqtel/ka i za6to ste s nego[neq]?Naistina li go[q] obi4ate ili...............Da.Imam priqtel.Ami s nego sum za6toto naistina mnogo go obi4am
![]()
8.Koq e nai-golqmata vi me4ta?I pravite li ne6to po vuprosa za da q postignete?Nqma da Vi kaja me4tata ,za da moje da se sbadne
9.S kakvo se zanimavate?I za6to to4no s tova?Ami sega o6te u4a.Ne se zanimavam s drugo.Pone za sega....
10.Obi4ali li ste istinski?Da
11.Kakvo za vas e lubobvta?Edno strahotno 4yvstvo....Nemoje da se izrazi s dymi!
12.Hobi?Ami...ioga i risuvane.
13.Kakvo 6te kajete za sebe si?Kak vi priemat horata okolo vas?Ami ponqkoga sum mnogo izbuhliva
![]()
14.Imate li istisnki priqteli?Ili prosto priqteli?Da imam istinski priqteli
15.Dover4ivi li ste?Na kogo nai-mnogo bihte se doverili i mislite li 4e sled tova nqma da sujalqvate?Dover4iva sum ....Doverqvam se samo na nai-blizkite si hora
16.Za kakvo jiveete?T.e. kakvo vi kara da produljite vse trqbva da ima ne6to,koeto da vi dava sili i jelanie.Ami horata ,koito obi4am mi davat stimul da prodylja napred.A i se borq do krai za me4tite si
17.Vqrvate li v horoskopite?Ami....Ako pi6e v horoskopa ne6to dobro...Togava vqrvam ako pi6e ne6to lo6o - NE
18.Obi4ate li da 4etete knigi i kakuv stil?NE
19.Me4tateli li ste?Obi4ate li da fantazirate?Ami moje da se kaje
![]()
20.Kak si se predstavqte sled 10,20 godini?Mi 4esno kazano neznam....
21.Sex i lubov..........pravite li razli4ka m\y dvete ne6ta?Spored vas sexa vajen li e v edna vruzka i za6to?Da pravq razlika.Da sexa su6to e vajen v edna vruzka.Nemoje lubov bez sex i sex bez lubov...pone spored men
![]()
22.Kogato ste tujni kakvo vi uspokoqva?Ami vse nqkoi priqtel 6te iznikne ot nqkade i 6te me uspokoi,6te me razsmee i t.n
23.Radvate li se na malkite ne6ta i koi sa te?Ami radvam se na vsi4ko,koeto e svarzano s lubimite mi hora.Kogato se smeqt,kogato sa 6tastlivi....
24.Va6iq ideal za mom4e[momi4e]?Ne samo vun6nost,no i du6evni ka4estvaAmi az ve4e sum go sre6tnala tova mom4e...Toi prepokriva ideala mi za muj : mil,s 4yvstvo za hymor,da me izslu6va,da se griji za men i da me obi4a mn i vsi4ko da pravi za men.Da me kara vseki den da se 4yvstvam edinstvena i sprecialna.
25.Va6iq deviz?I kakvo iskate da izrazite 4rez nego?"Nikoga na kolene pred kogoto i da e" - ne se prinizqvam da se molq na 4ovek , ne padam na kolene pred nikoi.
26.V kakvo vqrvate?Vqrvam v Bog
27.Kakvo nai-mnogo mrazite?Mrazq iznevqrata,lujata i predatelstvoto ot 4ovek ,koito ti se e prestavql za "priqtel"
28.Kakvo iskate ot jivota?Mi mnogo ne6ta iskam....
![]()
29.Zadavali li ste si 4esto vuprosa ,,koi[koq] sum az i?I otgovarqte li si?
Ne
30.Imalo li e peroid ot vreme v koito da ne znaete kakvo iskate i za kakvo se borite?Da imalo e
31.Opi6ete se s nqkolko dumiZabavna
Pone taka kazvat moite fr.... e ima i o6te ,no 6te si go spestq za da ne prozvy4a mnogo sebelubiva
32.Koe spored vas e nai-hubavoto ne6to v jivota?Semeistvoto...
33.Kakvo vi trqbva za da jiveete 6tastlivo dokraq na jivota si?Priqtelite , semeistvoto i mom4eto ,koeto obi4am (sega) i vinagi 6te obi4am
34.Shtastliv\a li ste?za6to?Da 6tastliva sum.Za6toto sum jiva i zdrava \
/
35.Na kakvi hora se kefite nai-mnogo?Pe4eni vuv vsqko otno6enie
36.Kakuv e imidja vi?Obi4ate li 4esto da se promenqte?Na 4ovek ,koito vzima vinagi pravilni re6eniq i pomaga vinagi kogato moje
37.Kak si predstavqte sveta sled 20,30 god.????Dori i sled pove4e?
Ami predstavqm si go su6tiq.Bez mnogo promeni
38.Lubim cvqt?Cvete?Lubimite mi cvetove sa: 4erveno,sinio i 4erno ,a lubimoto mi cvete e Blqla roza
39.Kakvo za vas 6te bude nai-golemiq podaruk?Neznam ne sum se zamislqla.....
40.Obi4ate li stranata ni?Spored vas koi sa neinite dobri i lo6i strani[ako moga taka da se izrazq]?Za6to?Bihte li iskali da produljite da jiveete v rodinata ili nqkade drugade?Kade i za6to?Ami da obi4am rodinata ni.Vse pak tyk sme rodeni.Lo6ite strani...Mnogo e zamursena vseki gleda da hvurlq bukluvcite si po ulicata ....Vse edno 4e horata ne sa izobretili konteineri i ko64eta za bukluk.Dobri strani...Mi moje bi sa ostanali svestni hora v taq durjava.Neznam......[/b]
KOITO ME MRAZI POD MENE DA LAZI!!!
1.Ami purvo moje da si napi6ete imetoistinskoto de,ne prqkor.-Ваня
2.Ot koi grad ste?-4ирпан
3.Rojdenna data?-23.08.89
4.Zodiq-Дева
5.Kade u4kate?S kakuv profil?-В 4ирпан!С биология и химия![]()
6.Kakva muzika slu6ate?-Всяква
7.Imate li si priqtel/ka i za6to ste s nego[neq]?Naistina li go[q] obi4ate ili...............-Имам приятел!С него съм защото го оби4ам!
8.Koq e nai-golqmata vi me4ta?I pravite li ne6to po vuprosa za da q postignete?-Много са![]()
9.S kakvo se zanimavate?I za6to to4no s tova?-С нищо
10.Obi4ali li ste istinski?-Да
11.Kakvo za vas e lubobvta?-4увство,което те кара да се 4увстваш добре,но понякога и много зле!!
12.Hobi?-Да слушам музика,да излизам с приятели!
13.Kakvo 6te kajete za sebe si?Kak vi priemat horata okolo vas?-Ми незнам какво да кажа за себе си!!
14.Imate li istisnki priqteli?Ili prosto priqteli?-Да имам![]()
15.Dover4ivi li ste?Na kogo nai-mnogo bihte se doverili i mislite li 4e sled tova nqma da sujalqvate?-Да довер4ива съм и то много!Ми на приятеля ми и на приятелката ми
16.Za kakvo jiveete?T.e. kakvo vi kara da produljite vse trqbva da ima ne6to,koeto da vi dava sili i jelanie.-Незнам
17.Vqrvate li v horoskopite?-Даааа![]()
18.Obi4ate li da 4etete knigi i kakuv stil?-Не много!Романи
19.Me4tateli li ste?Obi4ate li da fantazirate?-Даа
20.Kak si se predstavqte sled 10,20 godini?-Незнам
21.Sex i lubov..........pravite li razli4ka m\y dvete ne6ta?Spored vas sexa vajen li e v edna vruzka i za6to?Правя разлика....Да важен е.....![]()
22.Kogato ste tujni kakvo vi uspokoqva?-Да сам с приятелите си а не сама![]()
23.Radvate li se na malkite ne6ta i koi sa te?-Да радвам се
24.Va6iq ideal za mom4e[momi4e]?Ne samo vun6nost,no i du6evni ka4estva-Да е красив,умен,трудолюбив,вни ателен, да не лъже,....
25.Va6iq deviz?I kakvo iskate da izrazite 4rez nego?-Нямам
26.V kakvo vqrvate?-В бог
27.Kakvo nai-mnogo mrazite?-Някой да ме лъже..![]()
28.Kakvo iskate ot jivota?-Вси4ко
29.Zadavali li ste si 4esto vuprosa ,,koi[koq] sum az i?I otgovarqte li si?-Не
30.Imalo li e peroid ot vreme v koito da ne znaete kakvo iskate i za kakvo se borite?-Да
31.Opi6ete se s nqkolko dumi-Добра,умна,красива
32.Koe spored vas e nai-hubavoto ne6to v jivota?-Да постигнеш това,което искаш!!
33.Kakvo vi trqbva za da jiveete 6tastlivo dokraq na jivota si?-Много неща
34.Shtastliv\a li ste?za6to?-Да.....защото имам приятел,който ме разбира...оби4а...държи на мен....не ме лъже и аз много го оби4ам!!!
35.Na kakvi hora se kefite nai-mnogo?-Деда знам![]()
36.Kakuv e imidja vi?Obi4ate li 4esto da se promenqte?-Незнам...Не не оби4ам!!
37.Kak si predstavqte sveta sled 20,30 god.????Dori i sled pove4e?-Незнам
38.Lubim cvqt?Cvete?-Синьо и зелено!!-Роза
39.Kakvo za vas 6te bude nai-golemiq podaruk?-Незнам още!!
40.Obi4ate li stranata ni?Spored vas koi sa neinite dobri i lo6i strani[ako moga taka da se izrazq]?Za6to?Bihte li iskali da produljite da jiveete v rodinata ili nqkade drugade?Kade i za6to?-Оби4ам я само заради приятелите,които имам...ина4е бих искала да живея в Германия,защото там е по хубаво....![]()
Първоначално написано от Анонимко
The Only Thing I Understand Is What I Feel!
Такааааам...аз съм го попълвала този лексикон,но предо повече от година и половина и информацията не е актуална вече...
1.Ami purvo moje da si napi6ete imetoistinskoto de,ne prqkor.
Ивана
2.Ot koi grad ste?
От София
3.Rojdenna data?
02.05.1990
4.Zodiq
Теленце...
5.Kade u4kate?S kakuv profil?
В Първа английска езикова гимназия...от догодина-с профил български език и исторяи
6.Kakva muzika slu6ate?
Ммм сяква...
7.Imate li si priqtel/ka i za6to ste s nego[neq]?Naistina li go[q] obi4ate ili...............
Имам да..обичам го но и до голяма степен съм свикнала с него...нз...
8.Koq e nai-golqmata vi me4ta?I pravite li ne6to po vuprosa za da q postignete?
То е цел всъщност...да завърша право и да си отворя моя кантора
9.S kakvo se zanimavate?I za6to to4no s tova?
С учене в момента...защо ли?Ами нямам избор общо взето
10.Obi4ali li ste istinski?
Дам...обичала съм и обичам приятеля ми
11.Kakvo za vas e lubobvta?
Не е никак маловажно,но не е и на първо място...образованието ми е на първо място,заедно с приятелите ми.
12.Hobi?
Бррр....ми йога...занимавам се с тва от 2 години и тва ми е основното хоби
13.Kakvo 6te kajete za sebe si?Kak vi priemat horata okolo vas?
Как ме приемат ли...първоначално като празноглава лигла,но като ме опознаят разбират че не съм такава.А иначе в даскало съм кучката,която храни всички наред и не се дава на никои(на тва ме научиха в основното и от тогава сум мн гадна)
14.Imate li istisnki priqteli?Ili prosto priqteli?
Само 5-ма са истинските...останалите са просто познати с които ходя на кафе 2-3 пъти седмично.
15.Dover4ivi li ste?Na kogo nai-mnogo bihte se doverili i mislite li 4e sled tova nqma da sujalqvate?
На най-добрите ми приятели се доверявам безрезервно и не съм сажалявала
16.Za kakvo jiveete?T.e. kakvo vi kara da produljite vse trqbva da ima ne6to,koeto da vi dava sili i jelanie.
Усмивките на тези които обичам-роднини и приятели.И отровените физеономии на сички които ме мразят
17.Vqrvate li v horoskopite?
Ми зависи...по скоро-не
18.Obi4ate li da 4etete knigi i kakuv stil?
Да чета мн,най-вече исторически напоследък,защото ще са ми полезни.И класическа литература.
19.Me4tateli li ste?Obi4ate li da fantazirate?
Понякога...
20.Kak si se predstavqte sled 10,20 godini?
Преуспяла 25 годишна адвокатка която мн хора уважават...с хубав дом и семеиство.
21.Sex i lubov..........pravite li razli4ka m\y dvete ne6ta?Spored vas sexa vajen li e v edna vruzka i za6to?
Важен е разбира се...и колкото повече пораствам,толкова повече се убеждавам в това.
22.Kogato ste tujni kakvo vi uspokoqva?
Най-добрия ми приятел,който е моя еквивалент в мъжки род
23.Radvate li se na malkite ne6ta i koi sa te?
Да...кои са...ми мн са...
24.Va6iq ideal za mom4e[momi4e]?Ne samo vun6nost,no i du6evni ka4estva
Няма идеални хора...
25.Va6iq deviz?I kakvo iskate da izrazite 4rez nego?
Хората ми се смеят,защото съм различна,а аз им се смея,защото са еднакви!!!
26.V kakvo vqrvate?
В себе си!!!
27.Kakvo nai-mnogo mrazite?
Нищо не мразя...
28.Kakvo iskate ot jivota?
Да постигна целите си.
29.Zadavali li ste si 4esto vuprosa ,,koi[koq] sum az i?I otgovarqte li si?
Аз съм...един уникален човек...както и всички останали!
30.Imalo li e peroid ot vreme v koito da ne znaete kakvo iskate i za kakvo se borite?
Че кой е нямал такъв период...
31.Opi6ete se s nqkolko dumi
Една добре екипирана душичка...
32.Koe spored vas e nai-hubavoto ne6to v jivota?
ПРИЯТЕЛИТЕ!!!
33.Kakvo vi trqbva za da jiveete 6tastlivo dokraq na jivota si?
Приятели,семеиство и...пари...
34.Shtastliv\a li ste?za6to?
Да...защото няма нещо което да съм искала до сега и да не съм постигнала...кво повече мога да искам?!?
35.Na kakvi hora se kefite nai-mnogo?
Весели
36.Kakuv e imidja vi?Obi4ate li 4esto da se promenqte?
Не обичам промените.Аз съм гадна и мн злобна.никой не може да ме затапиу,освен най добрия ми фр...
37.Kak si predstavqte sveta sled 20,30 god.????Dori i sled pove4e?
Не искам да мисля толкова напред...
38.Lubim cvqt?Cvete?
червено.
39.Kakvo za vas 6te bude nai-golemiq podaruk?
Не съм се замисляла.
40.Obi4ate li stranata ni?Spored vas koi sa neinite dobri i lo6i strani[ako moga taka da se izrazq]?Za6to?Bihte li iskali da produljite da jiveete v rodinata ili nqkade drugade?Kade i za6to?
Обичам я мн ясно...тук ще си седя!!!
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
1.Ami purvo moje da si napi6ete imetoistinskoto de,ne prqkor. - Десислава
2.Ot koi grad ste? Царево
3.Rojdenna data? 11.04
4.Zodiq - овнее
5.Kade u4kate?S kakuv profil? - ми все о6те в Царево..а от др година да се надяваме в Бс
6.Kakva muzika slu6ate? - house
7.Imate li si priqtel/ka i za6to ste s nego[neq]?Naistina li go[q] obi4ate ili............... ми нем в момента нямам
8.Koq e nai-golqmata vi me4ta?I pravite li ne6to po vuprosa za da q postignete? - правя ми..
9.S kakvo se zanimavate?I za6to to4no s tova? - свалям мом4етата..за6то ли..просто ме кефи
10.Obi4ali li ste istinski? - не рано ми е о6те
11.Kakvo za vas e lubobvta? - лубовта 6те спаси света...
12.Hobi? - скиторенето..
13.Kakvo 6te kajete za sebe si?Kak vi priemat horata okolo vas? - хората 6те кажат за мен...аз мога да кажа само пи4ка съм бее
14.Imate li istisnki priqteli?Ili prosto priqteli? - ест. 4е имам истински
15.Dover4ivi li ste?Na kogo nai-mnogo bihte se doverili i mislite li 4e sled tova nqma da sujalqvate? - ами на приятелка бих доверила или на сестра ми
16.Za kakvo jiveete?T.e. kakvo vi kara da produljite vse trqbva da ima ne6to,koeto da vi dava sili i jelanie. - луновта
17.Vqrvate li v horoskopite? - само в някой
18.Obi4ate li da 4etete knigi i kakuv stil? - ммм не особено
19.Me4tateli li ste?Obi4ate li da fantazirate? даа 4е кой нормален не оби4а?
20.Kak si se predstavqte sled 10,20 godini? - некфа мацка..![]()
21.Sex i lubov..........pravite li razli4ka m\y dvete ne6ta?Spored vas sexa vajen li e v edna vruzka i za6to? секса поддържа само връзката
22.Kogato ste tujni kakvo vi uspokoqva? - хората..
23.Radvate li se na malkite ne6ta i koi sa te? радвам се..
24.Va6iq ideal za mom4e[momi4e]?Ne samo vun6nost,no i du6evni ka4estva - ее ся...ддз
25.Va6iq deviz?I kakvo iskate da izrazite 4rez nego? Ебавай,заебавай,но заради путка путка не ставай!!!!
26.V kakvo vqrvate? в себе си
27.Kakvo nai-mnogo mrazite? лъжата..лицемерието..двули4 ето..
28.Kakvo iskate ot jivota? - мн работи
29.Zadavali li ste si 4esto vuprosa ,,koi[koq] sum az i?I otgovarqte li si? задавам си но не стигам до конкретен отговор
30.Imalo li e peroid ot vreme v koito da ne znaete kakvo iskate i za kakvo se borite? - да...
31.Opi6ete se s nqkolko dumi - не мога бе..др да ме описват..
32.Koe spored vas e nai-hubavoto ne6to v jivota? - лубовта
33.Kakvo vi trqbva za da jiveete 6tastlivo dokraq na jivota si? - пффф..не съм мислила нз..
34.Shtastliv\a li ste?za6to?- на моменти да на моменти не..
35.Na kakvi hora se kefite nai-mnogo? - пи4ки и пи4ове..
36.Kakuv e imidja vi?Obi4ate li 4esto da se promenqte? - не оби4аммм
37.Kak si predstavqte sveta sled 20,30 god.????Dori i sled pove4e? - е*ала съм го в м*йната
38.Lubim cvqt?Cvete? - 4ервен,роза
39.Kakvo za vas 6te bude nai-golemiq podaruk? подходя6тото мом4е
40.Obi4ate li stranata ni?Spored vas koi sa neinite dobri i lo6i strani[ako moga taka da se izrazq]?Za6to?Bihte li iskali da produljite da jiveete v rodinata ili nqkade drugade?Kade i za6to? ами не не харесвам Бг изоб6то даже..и имам стра6но желание да се махна...ами искам да живея в Малта,Барселона,Египет...,По ртугалия..![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
1.Ami purvo moje da si napi6ete imeto,istinskoto de,ne prqkor. - Симона.
2.Ot koi grad ste? - Благоевград.
3.Rojdenna data? - 02.09.1996 г.
4.Zodiq - Дева.
5.Kade u4kate?S kakuv profil? - НХГ с "Изобразително изкуство".
6.Kakva muzika slu6ate? - Метъл.
7.Imate li si priqtel/ka i za6to ste s nego[neq]?Naistina li go[q] obi4ate ili............... - Имам приятел. Да, обичам го. С него съм, защото ме прави щастлива и ме кара да се чувствам пълноценна.
8.Koq e nai-golqmata vi me4ta?I pravite li ne6to po vuprosa za da q postignete? - Досега винаги съм искала да бъда моден дизайнер и се насочвах точно към това. Но сега - в последния момент когато трябва да решавам всичко имам адски много идеи и не знам какво искам да правя за напред. Явно както винаги ще решавам всичко на момента. Но иначе като по-общи мечти - да работя нещо, което ми харесва и да съм щастлива.
9.S kakvo se zanimavate?I za6to to4no s tova? - Ученичка съм последна година в гимназия. Уча рисуване и искам да продължа нещо, свързано с изкуството. Това ми харесва и затова се занимавам.
10.Obi4ali li ste istinski? - Сега обичам.
11.Kakvo za vas e lubobvta? - Прекрасно чувство, което само двама души, които се обичат разбират.
12.Hobi? - Рисуване, писане, четене, музика.
13.Kakvo 6te kajete za sebe si?Kak vi priemat horata okolo vas? - От това, което ми казват хората знам, че ме виждат като странен човек, понякога мрачен. Но като ме опознаят разбират, че съм по-добра и отзивчива, отколкото са си мислели. Понякога се държа малко хладно и това кара хората да ме отбягват. Но се отпускам когато опозная някой по-добре.
14.Imate li istisnki priqteli?Ili prosto priqteli? - Моето гадже не ми е просто гадже, а и приятел за мен. Но иначе не знам, не съм сигурна дали имам истински приятели.
15.Dover4ivi li ste?Na kogo nai-mnogo bihte se doverili i mislite li 4e sled tova nqma da sujalqvate? - Донякъде съм доверчива, което не е добре за мен. Но най-много бих се доверила на приятеля ми и семейството ми.
16.Za kakvo jiveete?T.e. kakvo vi kara da produljite vse trqbva da ima ne6to,koeto da vi dava sili i jelanie. - Вярата в себе си и в това, че мога повече. Мечтите ми са достатъчно големи, че да ме тласкат винаги напред.
17.Vqrvate li v horoskopite? - Донякъде.
18.Obi4ate li da 4etete knigi i kakuv stil? - Да, обичам. Харесвам фентъзи романс.
19.Me4tateli li ste?Obi4ate li da fantazirate? - Да, определено.
20.Kak si se predstavqte sled 10,20 godini? - Не мога да гадая... наистина не знам.
21.Sex i lubov..........pravite li razli4ka m\y dvete ne6ta?Spored vas sexa vajen li e v edna vruzka i za6to? - Да, определено има разлика. Любовта е не само физическа, но и духовна. Секса е чисто физически, във връзки той също е начин за изразяване на чувствата. Според мен секса не е на първо място, но все пак е важен за връзката.
22.Kogato ste tujni kakvo vi uspokoqva? - Музиката.
23.Radvate li se na malkite ne6ta i koi sa te? - Опитвам се да ценя малките неща, защото в действителност те са онези, които ни радват. Когато ги забелязвам искрено се радвам и съм благодарна. Малките неща за мен са едни съвсем ежедневни неща - любима храна, приятни думи, целувка и прегръдка от любим човек.
24.Va6iq ideal za mom4e[momi4e]?Ne samo vun6nost,no i du6evni ka4estva - Няма идеални хора и не знам... може би не съм се замисляла. Но аз като цяло съм перфекционист и се опитвам да бъда човека, според собствените си идеали (които понякога сепроменят).
25.Va6iq deviz?I kakvo iskate da izrazite 4rez nego? - Често си повтарям, че "всичко е възможно". Това често ми помага да вярвам в себе си в моменти, когато другите не ме подкрепят.
26.V kakvo vqrvate? - В себе си, в извънземните, в магии, чудеса и др.
27.Kakvo nai-mnogo mrazite? - Хлебарки.
28.Kakvo iskate ot jivota? - Не знам. Сега съм щастлива и имам всичко, което не се купува с пари.
29.Zadavali li ste si 4esto vuprosa ,,koi[koq] sum az i?I otgovarqte li si? - Задавала съм си го, но не намирам отговор. Вярвам, че човек всеки ден гради себе си и намира по нещо ново у себе си. Затова на хората им е трудно да отговорят на този въпрос.
30.Imalo li e peroid ot vreme v koito da ne znaete kakvo iskate i za kakvo se borite? - Да, сега не знам какво искам.
31.Opi6ete se s nqkolko dumi - Разсеяна, цветнокоса, досадна.
32.Koe spored vas e nai-hubavoto ne6to v jivota? - Това, че ни е даден утрешния ден.
33.Kakvo vi trqbva za da jiveete 6tastlivo dokraq na jivota si? - Любов, разбирателство, спокойствие... в момента имам всичко и съм щастлива.
34.Shtastliv\a li ste?za6to? - Да, защото имам всичко, което не се купува с пари.
35.Na kakvi hora se kefite nai-mnogo? - На забавни хора.
36.Kakuv e imidja vi?Obi4ate li 4esto da se promenqte? - Черни дрехи, цветна коса. Често променям косата, експериментирам с нея и с грима.
37.Kak si predstavqte sveta sled 20,30 god.????Dori i sled pove4e? - 2 варианта: войни навсякъде или светло бъдеще с напреднала технология.
38.Lubim cvqt?Cvete? - Цвят: черен. Цвете: глухарче.
39.Kakvo za vas 6te bude nai-golemiq podaruk? - Както съм написала по горе, имам си всичко. Единственото, което искам в момента са кубинки и пиърсинги.
40.Obi4ate li stranata ni?Spored vas koi sa neinite dobri i lo6i strani[ako moga taka da se izrazq]?Za6to?Bihte li iskali da produljite da jiveete v rodinata ili nqkade drugade?Kade i za6to? - Много обичам България. Имаме прекрасна природа, която без да преувеличавам, я няма никъде по света. Но за съжаление унищожаваме всичко, не ценим и потъпкваме земята, която ни храни. Това, което не ми харесва е и положенето в страната по отношение на политиката. Но ние сме си виновни - нали ние гласуваме (или не гласуваме). Не харесвам политиката и съм забелязала, че всяка нова идея е от абсурдна, по-абсурдна. В нашата страна всичко върви на обратно - "оправяме" неща, които не са за оправяне и оставаме на произвола на съдбата истинските проблеми. Тук трудно има реализация в каквато и да била област. И аз съм мислела за чужбина, но засега оставам. Мъчно ми е че трябва да избираме между родината и нормалния начин на живот.
Като за начало, пиши на кирилица...Не ми се преписват въпросите, направо ги копирах.
.Ami purvo moje da si napi6ete imetoistinskoto de,ne prqkor. Ем..не ти трябва
2.Ot koi grad ste? Варна
3.Rojdenna data? виж в профила ми
4.Zodiq близнаци
5.Kade u4kate?S kakuv profil? тайна :P
6.Kakva muzika slu6ate? поп, кпоп
7.Imate li si priqtel/ka i za6to ste s nego[neq]?Naistina li go[q] obi4ate ili............... нямам
8.Koq e nai-golqmata vi me4ta?I pravite li ne6to po vuprosa za da q postignete? прекалено голяма
9.S kakvo se zanimavate?I za6to to4no s tova? хоби ли...Ъмм papercraft
10.Obi4ali li ste istinski? винаги
11.Kakvo za vas e lubobvta? чувство
12.Hobi? музика, хартийки
13.Kakvo 6te kajete za sebe si?Kak vi priemat horata okolo vas? Нармално, харесват ме по техен свой начин
14.Imate li istisnki priqteli?Ili prosto priqteli? имам истински
15.Dover4ivi li ste?Na kogo nai-mnogo bihte se doverili i mislite li 4e sled tova nqma da sujalqvate? Бих се доверила само на най-добрата ми фр.Вярмам и.
16.Za kakvo jiveete?T.e. kakvo vi kara da produljite vse trqbva da ima ne6to,koeto da vi dava sili i jelanie. Сегашната ми любов
17.Vqrvate li v horoskopite? зависи
18.Obi4ate li da 4etete knigi i kakuv stil? Да, ужаси
19.Me4tateli li ste?Obi4ate li da fantazirate? естествено
20.Kak si se predstavqte sled 10,20 godini? скучна
21.Sex i lubov..........pravite li razli4ka m\y dvete ne6ta?Spored vas sexa vajen li e v edna vruzka i za6to? Ако има любов, има и секс.
22.Kogato ste tujni kakvo vi uspokoqva? Имам и тъжни дни, вчера например...Лошите хора ме правят тъжна,а добрите ме успокояват.
23.Radvate li se na malkite ne6ta i koi sa te? много са
24.Va6iq ideal za mom4e[momi4e]?Ne samo vun6nost,no i du6evni ka4estva Ух, това ще бъде дълго.Тъмни очи и коса (обичам да е къдрава).Мил човек с чувство за хумор и топъл поглед.
25.Va6iq deviz?I kakvo iskate da izrazite 4rez nego? Never say never - То се подразбира
26.V kakvo vqrvate? в любовта
27.Kakvo nai-mnogo mrazite? сълзите
28.Kakvo iskate ot jivota? Той винаги ще ми даде, това което искам
29.Zadavali li ste si 4esto vuprosa ,,koi[koq] sum az i?I otgovarqte li si? Аз съм си аз.Просто аз.
30.Imalo li e peroid ot vreme v koito da ne znaete kakvo iskate i za kakvo se borite? Всеки има.
31.Opi6ete se s nqkolko dumi Момиче.
32.Koe spored vas e nai-hubavoto ne6to v jivota? Само добрите моменти с любимите хора.
33.Kakvo vi trqbva za da jiveete 6tastlivo dokraq na jivota si? Приятели, любим човек.
34.Shtastliv\a li ste?za6to? Сега?Бивам.Просто скуката повежда..
35.Na kakvi hora se kefite nai-mnogo? На забавните.
36.Kakuv e imidja vi?Obi4ate li 4esto da se promenqte? Да
37.Kak si predstavqte sveta sled 20,30 god.????Dori i sled pove4e? Променен...Електронен
38.Lubim cvqt?Cvete? Син и роза
39.Kakvo za vas 6te bude nai-golemiq podaruk?
40.Obi4ate li stranata ni?Spored vas koi sa neinite dobri i lo6i strani[ako moga taka da se izrazq]?Za6to?Bihte li iskali da produljite da jiveete v rodinata ili nqkade drugade?Kade i za6to? Обичам я,но искам и да видя малко свят![]()
Последно редактирано от SheIsWolf : 03-19-2015 на 16:43