1- Elena Borislavova Ivanova
2- Novi pazar ..
3- 30 uni 1989g
4- Rak
5- Humanitarnata gimnaziq v sh s profil angl,bel,filosofiq
6- Rap.. tupac rulZ i ne samo tova Darren Hayes,Richard Marx,Lenny Kravitz
7- DA..imam zashtoto go obicham... i zashtoto me razbira i mi dava sili da prod1ljavam da jiveq v1preki 4e me qdosva mn 4esto..
8- Mechta... da se realiziram v profesiqta koqto iskam...za da se dokaja pred sebe si i roditelite mi.. i s1shto taka da imam mn deca (ne pravq nishto po v1prosa za decata)
9- S u4ilishte,s kafeta s pc-ta...zashtoto tova mi haresva p1k za u4ili6te prosto zashtoto trqbva da go pravq..ne mi e mn priqtno no sled tova shte e dobre za men..
10- Mislq 4e DA!
11- Vsi4ko... i ednovremenno nishto.. a dali ima lubov ili vsi4ko e uvajenie,priv1rzanost i sex.privlichane?!
12- moje bi otgovora mi na v1pros 9 e dolu-gore tova
13- Stranno no me mislqt za "izrod" v hubaviq smis1l..bila s1m mn shantava zabavna i sladka xex (vreme za reklama),no po vajno e kakvo mislq az za sebe si
14- Mi da imam...malko priqteli pove4e poznati s koito se zabavlqvame together
15- OOoo mn s1m dover4iva za s1jalenie i ponqkoga si patq dosta ot tova!
16- Roditelite mi..zatova 4e bih gi naranila mn v protiven slu4ai..jiveq zaradi sebe si,zaradi kuponite i se uspokoqvam 4e ne moje vsi4ko da e ok i trqbva da imam i momenti na slabost
17- Vqrvam..
18- Obicham..razlichni stilove kato se po4ne ot "heroin" knigata 4e stignem do "dobre pazeni taini"koqto e lubovna... prosto trqa da me zaintriguva
19- Mechtaq da.. no ne si fantaziram
20- Jenena s deca...kariera k1shti4ka i taka
21- 70% edna vr1zka se gradi na sexa..vajen e da no ne e vsi4ko..
22- V razlichnite situacii razlichni neshta
23- Mnogo se radvam namalki jestove karti4ki cvetq..... na vseki hubav jest ot strana na dr
24- TRqbva da ne mi e sku4no snego,da mi b1de predi vsi4ko priqtel i sled tova vsi4ko ostanalo...fiz-simpatqga :Pp
25- "Moje da si razo4arovan ako ne uspeesh,no si obre4en ako ne opitash!"..tova e.. ne trqbva da se otkazvash i vinagi trqbva da probvash
26- v bog.. v sebe si i v dr
27- l1jata i dvulichieto
28- Vsi4ko koeto moje da midade
29- Ne mn 4esto..az s1m si az
30- DAAA za s1jalenie
31- Malka...izrod.... 4ovek :Pp
32- obichta m/u horata i razbiratelstvoto
33- Semeistvo priqteli dom..zdrave shtastie i dostat14no pari
34- Ne znam... ne znam zashto ne znam
35- na izrodi
36- ne ... ne obicham
37- Ooo nqmam predstava moje bi tehnologiite shte sa zavladeli vsi4ko..
38- rozovko bqlo i sinio
39- Mnooooogo obich
40- no comment