1. Lili
2. Ruse
3. 02. 02. 1988g.
4. Vodolei
5. Mg - informatika
6. Rap, hip hop, techno, regge, ragga
7. Ne
8. Dalgo e za obqsnenie.
9. Ami u4a si i treniram moderen balet. Haresva mi, mn obi4am da tancuvam.
10. Da
11. Ne6to mnogo vajno, vseki se nujdae ot neq.
12. Da tancuvam, 4atq (xa-xa tva ne tolkoz hobi kolkoto gubene na vreme), da imam mn priqteli, moe se kaje 4e i jivotni si kolekcioniram..
13. Opredelo sam stranna, vsi4ki taka kazvat. 6matka, veselq4ka .. sladurana , mila, dobra.. deto prai nai-golemite izcepki vinagi(tei kazva drugite de!). Az mislq 4e sam mn dover4iva i to4no tva e edin ot golemite mi nedostataci, sa6to mn se draznq kogato mi e sduhano i za da ne sduhvam pred drugite po4vam da se ligavq
14. Imam priqteli, na koito mn darja i znam, 4e moga da raz4itam na tqh. Mnogo gi obi4am i te men sa6to! Da, moga da kaja, 4e imam istinski priqteli!
15. Mnogo sam dover4iva, no gledam da mislq predi da kazvam ne6to na nqkoi, za da ne sajelqvam posle.
16. Zaradi samata sebe si.
17. DA!!!
18. Ami 4eta, zavisi v kvo nastroenie sam.
19. Da, mnogo.
20. Ne znam, s priqtelkite mi se 6eguvahme kak 6te se sabirame da si pofime sled rabota.. Znam li..
21. Razlikata e ogromna! Ami da, sex-a v edna vrazka e kato porednoto stapalo, sledva6t etap ot vzaimootno6eniqta na horata, ako go nqma to se tap4e na edno mqsto.
22. Muzikata i zvezdite, ili prosto edna pregradka.
23. Da, na slanceto sutrin, usmivkite na horata ...
24. Nqmam takav.
25. Nqmam.
26. V sebe si...
27. Lajata i licemerieto
28. Tc .. onui gore za me4tata kadeto be6e...
29. O da, mnogo 4esto. Ami nqkoi pat da, drug pat ne.
30. Da.
31. E gore go napisah nqkade..
32. Priqtelstvoto, lubovta, istinata
33. Lubov
34. Ne
35. Na "interesnite hora", koito sa unikalni po razli4enna4in i se otli4avat ot talpata .. kakto iska6 go razbirai..
36. Ami az ne obi4am mn, no taka se polu4ava.
37. Ne nam .. Trqq da pomislq .. Xax
38. Sinio, zeleno, jalto, oranjevo, bqlo. Vodna liliq.
39. Mnogo sa.. Zavisi ot mn ne6ta
40. Ami da obi4am q, no tuka v BG nqma kade da se realizira6 i za da iska6 da jivee6 dobre v pove4eto slu4ei nqma kak da se polu4i ko si tuka. (tva e moe mnenie)