Re: Leksikon4e!!!!![zaduljitelno za vsi4ki ot foruma]
Теодора Созопол 17.03.1988 Риби ГПНЕ "Гьоте" гр.Бургас...специалност немски език естествено Хубава...от почти всички стилове... От вчера вече не...Ясно е че не съм го обичала...щом не съм особенно разстроена... Искам да стана преуспяла адвокатка в голям град...Еми да..уча С мъже...защото се забавлявам... Да...веднъж.. Начин на живот..Ако не обичам не съм пълноценна Музиката,кафетата и народните танци... Всичките ми познати се чудят как успявам да бъда винаги усмихната...Мисля че ме приемат като един свободно движещ се положителен заряд Макар според бивщия ми приятел такова нещо като истинско приятелство между жени не съществува..Аз мога да кажа че имам-Грахче Да доверчива съм..доверявам се на почти всички и никога до сега не съм съжалявала..Не мога да търпя нещо в себе си..то ме измъчва... Мисълта че искам да видя какво ме чака утре... Да..дори прекалено... Да..Обичам Агата Кристи и Александър Дюма... Да!!!Аз живея в един мой измислен свят... Преуспяла,обичана и независима ... Разликата между двете е огромна...Но секса е нужен..Той сплотява връзката... Музиката... Да..обичам да гледам как се стичат дъждовните капчици..или просто как вятъра прави зайчета по морската повърхност..Обичам да се вглеждам в погледи те на случайни минувачи по улицата или да седна в морската е да наблюдавам отношенията на хората около мен...Това ме прави щастлива... ...Хм...Да имаш идеал значи да отречеш всичко ралично...Аз давам шанс на всеки..и във всеки харесвам различни неща... Няма немога,има неискам...Искам да кажа че човек можеда постигне всичко..Стига да има желание.. В любовта,в Бога,в добрите хора и във възмездието... Интригите... Да бъда победител!!!! Да...задавам и го всяка сутрин...А отговора винаги гласи:"Ти си всичко и нищо..Ти си просто частица от света и света е част от теб...Ти си родена победителка..Ти си щастливка и щастлив е всеки,който те познава... Да..Когато бях..малко болна...тогава бях изгубила пътя към себе си... Романтична,чуствителна,оби члива,горда и лъчезарна... Да бъдеш обичан... Пари,любов и уважение... Да!Защото знам какво значи да обичаш истински..Защото знам какво е да имаш приятели..и защото научих какво е някой да вярва в теб тогава,когато ти не вярваш в себе си... Весели,купонджии,на които не им пука от нищо.. Стилна,елегантна и властна..Не!!!Не обичам да се променям драстично... Корумпирани полицаи,бедни хора и голени нарко босове,които въртят световната политика... Розово...Роза... Просто едно цвете и мило пожелание..нещо от сърце..Някоя изненада или просто неочаквана вечеря Обожавам родината си!!!Но незнам дали бих останала..Тук няма бъдеще...
[/b]
Words don't come easy to me...
How can I find a way to make you see...
I love you...I will fly to tha moon and back
if you be my baby...