Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Zdraveite tiinove!!!Ami tuka 6te vi zadam nqkolko vupros4eta[ne6to kato leksikon4e],za da vi opoznaq malko.Nadqvam se kolkoto se moje pove4e da otgovorqt,6te mi bude interesno da 4etaAko nqkoi ne iska da populva da napi6e edna to4ka,6te go priema kato ,,mnogo si lubopitna''makar 4e nqma da vi zadam koi znae kakvi vuprosi.......
E,priqtno populvane

1.Ami purvo moje da si napi6ete imetoistinskoto de,ne prqkor.-Simona
2.Ot koi grad ste?-Ahtopol
3.Rojdenna data?-15.12.1990
4.Zodiq-Strelec
5.Kade u4kate?S kakuv profil?-v edinstvenoto u4ili6te v grada mi
6.Kakva muzika slu6ate?-metul,4erno,malko regge
7.Imate li si priqtel/ka i za6to ste s nego[neq]?Naistina li go[q] obi4ate ili...............-nqmam gadje
8.Koq e nai-golqmata vi me4ta?I pravite li ne6to po vuprosa za da q postignete?-imam si me4ti i se nadqvam,4e 6te se sbadnat
9.S kakvo se zanimavate?I za6to to4no s tova?-ami sega se zanimavam s u4ene
10.Obi4ali li ste istinski?-mom4e-mislq,4e ne
11.Kakvo za vas e lubobvta?-
12.Hobi?-mmm,slu6am muzika,izlizam s priateli..ni6to konkretno
13.Kakvo 6te kajete za sebe si?Kak vi priemat horata okolo vas?-Mrazq sebe si!!! ujasen 4ovek sam!
14.Imate li istisnki priqteli?Ili prosto priqteli?-mislq,4e sa istinski!
15.Dover4ivi li ste?Na kogo nai-mnogo bihte se doverili i mislite li 4e sled tova nqma da sujalqvate?-ami da dosta sam dover4iva i naivna,koeto hi4 ne e hubavo
16.Za kakvo jiveete?T.e. kakvo vi kara da produljite vse trqbva da ima ne6to,koeto da vi dava sili i jelanie.-prodaljavam da jiveq,zaradi semeistvoto mi! ako ne bqha te,sigurno ve4e 6tqh da sam se samoubila. a sa6to i priatelite mi me karat da si mislq,4e vse o6te ima smisal...
17.Vqrvate li v horoskopite?-Ne!
18.Obi4ate li da 4etete knigi i kakuv stil?-mda,obi4am da 4eta. haresvam knigite na stivan king. i sa6to knigite za Harry Potter
19.Me4tateli li ste?Obi4ate li da fantazirate?-ooo,mnogo obi4am da fantaziram
20.Kak si se predstavqte sled 10,20 godini?-ne znam daliizob6to 6te sam jiva sled tolkova godini
21.Sex i lubov..........pravite li razli4ka m\y dvete ne6ta?Spored vas sexa vajen li e v edna vruzka i za6to?-sexa e mnogo vajen spored men za edna vrazka. no tyi kato az ne pravq sex,ne moga da govorq mnogo za zna4enieto mu.
22.Kogato ste tujni kakvo vi uspokoqva?-uspokoqvat me priatelite mi
23.Radvate li se na malkite ne6ta i koi sa te?-ponqkoga im se radvam,no se slu4va dori da ne gi zabelqzzvam,a te sa vajni!
24.Va6iq ideal za mom4e[momi4e]?Ne samo vun6nost,no i du6evni ka4estva-trqbva da e s 4uvstvo za humor,da me razbira i za6titava
25.Va6iq deviz?I kakvo iskate da izrazite 4rez nego?-Badi dqvol,za da ne te pratqt po dqvolite!
26.V kakvo vqrvate?- vqrvam v Bog,no ne i sebe si
27.Kakvo nai-mnogo mrazite?-mrazq sebe si! i sa6to mnogo mrazq snobi
28.Kakvo iskate ot jivota?-da sam dobre i da postigna ne6to v jivota.
29.Zadavali li ste si 4esto vuprosa ,,koi[koq] sum az i?I otgovarqte li si?-4esto si zadavam takiva vaprosi no dori ne moga da si obqsnq za6to izob6to sam se rodila,sled kato 6te umra i nikoi nqma da me pomni! a i ni6to sled moqta smart nqma da se promeni
30.Imalo li e peroid ot vreme v koito da ne znaete kakvo iskate i za kakvo se borite?-da!
31.Opi6ete se s nqkolko dumi-egoistka,4esto se depresiram...a i obi4am da pravq prostotii
32.Koe spored vas e nai-hubavoto ne6to v jivota?-nqmam predstava
33.Kakvo vi trqbva za da jiveete 6tastlivo dokraq na jivota si?-ne iskam da jiveq
34.Shtastliv\a li ste?za6to?-ne znam. mislq,4e ne sam osobeno 6tastliva. no dokato semeistvoto mi i priatelite sa dobre i az sam dobre
35.Na kakvi hora se kefite nai-mnogo?-na hora,na koito ne im puka za po4ti ni6to!
36.Kakuv e imidja vi?Obi4ate li 4esto da se promenqte? -ako stava vapros za obleklo,oblizam se smaknato i tak si mi haresva."lo6o" momi4e sam
37.Kak si predstavqte sveta sled 20,30 god.????Dori i sled pove4e?-ujasen! tehnologiqta 6te e tollkova razvita....
38.Lubim cvqt?Cvete?-sin,4eren. a cvete,4erna i 4ervena roza
39.Kakvo za vas 6te bude nai-golemiq podaruk?-
40.Obi4ate li stranata ni?Spored vas koi sa neinite dobri i lo6i strani[ako moga taka da se izrazq]?Za6to?Bihte li iskali da produljite da jiveete v rodinata ili nqkade drugade?Kade i za6to?-ami Bulgaria e mnogo krasiva strana,no e naistina v mnogo lo6o polojenie! bih ostanala da jiveq tuk,za6toto tuk sa blizkite mi
Ami za sega tova me interesuva,tova sa vuprosite ne sa malko.....otgovorite iskat pove4ko vreme.Jelatelno e da otgovorite.Moje i tova da vi otneme vreme ,no kogato imate v pove4ko go napravete.)))Nadqvam se da otdelite malko vremeNeka se opoznaem!!!