1.Ami purvo moje da si napi6ete imetoistinskoto de,ne prqkor. Maria
2.Ot koi grad ste? sofia
3.Rojdenna data? 04.09.1987
4.Zodiq deva
5.Kade u4kate?S kakuv profil? nemska gimnaziq
6.Kakva muzika slu6ate? po4ti vsqkakva , bez mnogo tvurd metul
7.Imate li si priqtel/ka i za6to ste s nego[neq]?Naistina li go[q] obi4ate ili............... imam priqtel , 4ak da go obi4am e vse o6te rano da se kaje , no opredeleno go haresvam
8.Koq e nai-golqmata vi me4ta?I pravite li ne6to po vuprosa za da q postignete? nai - golqmata mi me4ta e vsi4ko i vinagi da stava taka kakto iskam az , no za sujalenie ne vqrvam da se sbudne
9.S kakvo se zanimavate?I za6to to4no s tova? ami u4a , nalaga se
10.Obi4ali li ste istinski? da i vse o6te obi4am , no govorq to4no za lubov , obi4am blizkite si primerno i to istinski
11.Kakvo za vas e lubobvta? mi ne6to mn hubavo i iskreno 4uvstvo
12.Hobi? ako hobby moje da se nare4e tova da si gubq vremeto , zna4i tova e moeto hobby
13.Kakvo 6te kajete za sebe si?Kak vi priemat horata okolo vas? mi az ne moga da kaja kak me opredelqt okolnite , no smqtam , 4e dobre
14.Imate li istisnki priqteli?Ili prosto priqteli? da imam mnogo priqteli , no malko sa istinskite mi priqteli
15.Dover4ivi li ste?Na kogo nai-mnogo bihte se doverili i mislite li 4e sled tova nqma da sujalqvate? Ami 4ak naivna ne sum , znaq na kogo da raz4itam , predimno na nai-dobrite mi priqteli , do sega ne sum sujalqvala
16.Za kakvo jiveete?T.e. kakvo vi kara da produljite vse trqbva da ima ne6to,koeto da vi dava sili i jelanie. Jiveq za6toto obi4am jivota , a i toi ni e za tova da go izjiveem pulnocenno , da mu se radvame , daje iskam da sum bezsmurtna , puk i me e strah ot smurtta
17.Vqrvate li v horoskopite? 4ak da vqrvam - ne , no mi e interesno da gi 4eta
18.Obi4ate li da 4etete knigi i kakuv stil? Ami po princip obi4am , no rqdko namiram vreme , ina4e haresvam kriminaleta
19.Me4tateli li ste?Obi4ate li da fantazirate? Ami 4e koi ne me4tae, me4taq predimno ve4er kogato ne mi se spi
20.Kak si se predstavqte sled 10,20 godini? heh mi neznam 4estno kazano ne sum se zamislqla dosega , no da se nadqvam s dobra i dohodna profesiq moje bi i semeistvo ...
21.Sex i lubov..........pravite li razli4ka m\y dvete ne6ta?Spored vas sexa vajen li e v edna vruzka i za6to? ami pravq razlika , no ne sum protiv i samo sexa bez lubov.A spored men sexa e vajen - da ..nqma da obqsnqvam za6to
22.Kogato ste tujni kakvo vi uspokoqva? Ami kato sum s priqteli ne mislq za problemite i moje bi tova me uspokoqva
23.Radvate li se na malkite ne6ta i koi sa te? Ami da radvam se , na hubavoto vreme , na lqtoto , i na kakvo li o6te ne
24.Va6iq ideal za mom4e[momi4e]?Ne samo vun6nost,no i du6evni ka4estva ami 4ak ideal ne , no vun6nostta na Colin Farrel , dobur , mil , nerevniv ... me ustroiva
25.Va6iq deviz?I kakvo iskate da izrazite 4rez nego? Nqmam deviz , kakvoto iskam izrazqvam bez nego
26.V kakvo vqrvate? v sudbata (moje bi)
27.Kakvo nai-mnogo mrazite? ako kaja licemerieto , lujata 6te e banalno , vupreki 4e naistina gi mrazq , no mrazq da mi e sku4no moje bi nai -mnogo
28.Kakvo iskate ot jivota? samo hubavi ne6ta ne sum nahalna
29.Zadavali li ste si 4esto vuprosa ,,koi[koq] sum az i?I otgovarqte li si? ami ne , dosega ne sum si go zadavala
30.Imalo li e peroid ot vreme v koito da ne znaete kakvo iskate i za kakvo se borite? amii da mai e imalo i takiva periodi v moq jivot
31.Opi6ete se s nqkolko dumi truden vupros ... no mislq 4e sum dobra, malko murzeliva i mnogo iskrena
32.Koe spored vas e nai-hubavoto ne6to v jivota? ami samiqt jivot , vsi4ki malki hubavi ne6ta , koito dori ne zabelqzvame , awe golqma optimistka sum
33.Kakvo vi trqbva za da jiveete 6tastlivo dokraq na jivota si? Ami pari opredeleno sa mi nujni , zdrave su6to tolkova nujno , dobrii i mnogo priqteli i semeistvoto mi da e do men ...tova e na kratko
34.Shtastliv\a li ste?za6to? ami mislq 4e sum 6tastliva
35.Na kakvi hora se kefite nai-mnogo? na surde4ni , nepodpraveni hora , evala im
36.Kakuv e imidja vi?Obi4ate li 4esto da se promenqte? ami kato mi 6tukne ne6to se promenqm , no ne mnogo 4esto
37.Kak si predstavqte sveta sled 20,30 god.????Dori i sled pove4e? ami neznam ..i predstava si nqmam
38.Lubim cvqt?Cvete? cvetove- 4eren , 4erven i bql , a cvete - margaritka
39.Kakvo za vas 6te bude nai-golemiq podaruk? oo obi4am podarucite da sa iznenada , togava nai mnogo im se radvam nezavisimo kakuv e podaruka
40.Obi4ate li stranata ni?Spored vas koi sa neinite dobri i lo6i strani[ako moga taka da se izrazq]?Za6to?Bihte li iskali da produljite da jiveete v rodinata ili nqkade drugade?Kade i za6to ami da obi4am rodinata si , nedostatucite sa i opravlqva6tite moje bi , no ne razbiram mnogo ot politika ... a dobrite strani sa mnogo - edna ot tqh e 4e bulgarite (pove4eto) sa gostopriemni , topli hora , znaqt kak da se veselqt , awe gotin narod sme si Ami bih posetila nqkoi drugi durjavi , bih oti6la na po4ivka v Rio de Janeiro primerno , no 6te si se vurna v BG zadulgitelno , nqma da izdurja mnogo vreme dale4 ot blizkite i priqtelite mi...