1.Ami purvo moje da si napi6ete imetoistinskoto de,ne prqkor. Сандра
2.Ot koi grad ste? София
3.Rojdenna data? 20.04.1987
4.Zodiq Овцъ
5.Kade u4kate?S kakuv profil? Литература, история и немски в английската гимназия
6.Kakva muzika slu6ate? Всякаква
7.Imate li si priqtel/ka i za6to ste s nego[neq]?Naistina li go[q] obi4ate ili............... М да имам си приятел и много, много , много си го обичкам. Направо толкова се радвам, че сме заедно, че не мога да си представя живота без него. Ходим вече 8 месеца и се надявам да ходим още много, много дълго и дори това ходене да стане и нещо повече като пораснем
8.Koq e nai-golqmata vi me4ta?I pravite li ne6to po vuprosa za da q postignete? Най-голямата ми мечта е да имам нормално и хубаво семейство. Мисля, че за сега съм намерила първия човек от него, а останалите мисля за по-нтатък да си ги направя
9.S kakvo se zanimavate?I za6to to4no s tova? Ами в свободното си време (когато не съм на училище) излизам с приятелки или с гаджето (по-често с него). А в останалото време вися пред компютъра и си администрирам форумчето http://BEYOU.MyFreeBB.com , а също така се бутам и по някои други форумчета като това
10.Obi4ali li ste istinski? Дам, дам, даже и сега
11.Kakvo za vas e lubobvta? Нещо , без което не може в живота
12.Hobi? Форуми
13.Kakvo 6te kajete za sebe si?Kak vi priemat horata okolo vas? Еми, странничка съм
14.Imate li istisnki priqteli?Ili prosto priqteli? Имам си една бест френдка, която много обичкам и всичко й споделям.
15.Dover4ivi li ste?Na kogo nai-mnogo bihte se doverili i mislite li 4e sled tova nqma da sujalqvate? На моята бест френдка доверявам всичко. Иначе мисля, че съм доверчива, да Вярвам, че все пак хората са добрички.
16.Za kakvo jiveete?T.e. kakvo vi kara da produljite vse trqbva da ima ne6to,koeto da vi dava sili i jelanie. Мисля , че бъдещето ще е по-хубаво, затова се стремя към него .
17.Vqrvate li v horoskopite? Не!
18.Obi4ate li da 4etete knigi i kakuv stil? Не обичам да чета...Ама ме кефи "Хари Потър" . И дали някой може да ми намери книжката на Ан Райз "Vampire Chronicles" ?
19.Me4tateli li ste?Obi4ate li da fantazirate? М да, даже много обичам да си фантазирам разни неща , историйки и прочие
20.Kak si se predstavqte sled 10,20 godini? Ми, не знам...Не смея да си се представям .
21.Sex i lubov..........pravite li razli4ka m\y dvete ne6ta?Spored vas sexa vajen li e v edna vruzka i za6to? Гледам да не ги разделям и като правя секс да е с любов
22.Kogato ste tujni kakvo vi uspokoqva? Охм, май само времето и ако някой е безрезервно до мен и не се маха даже като му казвам да се разкара и може би дори го нагрубявам...
23.Radvate li se na malkite ne6ta i koi sa te? М не, падам си по големите
24.Va6iq ideal za mom4e[momi4e]?Ne samo vun6nost,no i du6evni ka4estva Ми нямам си - като го видя и се флюбвам
25.Va6iq deviz?I kakvo iskate da izrazite 4rez nego? GooD Girlz Are only bad girlz who don't get caught!®
26.V kakvo vqrvate? В своя си религия.
27.Kakvo nai-mnogo mrazite? Да ме боли
28.Kakvo iskate ot jivota? всичко, което може да ми даде
29.Zadavali li ste si 4esto vuprosa ,,koi[koq] sum az i?I otgovarqte li si? Да, но не мисля, че еднозначен отговор има.
30.Imalo li e peroid ot vreme v koito da ne znaete kakvo iskate i za kakvo se borite? Мисля, че не.
31.Opi6ete se s nqkolko dumi Не мога да се опиша - твърде съм сложна за анализ.
32.Koe spored vas e nai-hubavoto ne6to v jivota? Любовта
33.Kakvo vi trqbva za da jiveete 6tastlivo dokraq na jivota si? Хубаво семесство !
34.Shtastliv\a li ste?za6to? Ами никога не съм на макс хепи, щото все си мисля какво може още, но мисля, че сега съм относително хепи, защото си имам гадженце и то си ме обичка
35.Na kakvi hora se kefite nai-mnogo? Веселяци
36.Kakuv e imidja vi?Obi4ate li 4esto da se promenqte? Ами аз точно тва е че много се променям и нямам определен
37.Kak si predstavqte sveta sled 20,30 god.????Dori i sled pove4e? тва не го ли питахме вече?
38.Lubim cvqt?Cvete? Червен, зелен; роза
39.Kakvo za vas 6te bude nai-golemiq podaruk? Ми, не знам ...
40.Obi4ate li stranata ni?Spored vas koi sa neinite dobri i lo6i strani[ako moga taka da se izrazq]?Za6to?Bihte li iskali da produljite da jiveete v rodinata ili nqkade drugade?Kade i za6to? Много дълъг отговор изисква този въпрос, а ме мързи да го напиша...