1.Ami purvo moje da si napi6ete imetoistinskoto de,ne prqkor. Desi
2.Ot koi grad ste? Stara Zagora
3.Rojdenna data? 12.11
4.Zodiq skorpion
5.Kade u4kate?S kakuv profil? PMG "Geo Milev" / Biologiq s frenski
6.Kakva muzika slu6ate? cherno i chalga
7.Imate li si priqtel/ka i za6to ste s nego[neq]?
Naistina li go[q] obi4ate ili............... Sega nqmam,no oshte go obicham
8.Koq e nai-golqmata vi me4ta?I pravite li ne6to po vuprosa za da q postignete? Za sega nqmam golqma mechta
9.S kakvo se zanimavate?I za6to to4no s tova? S prostotii kato nqma kakvo da pravq i mi e skuchno
10.Obi4ali li ste istinski? Moje bi
11.Kakvo za vas e lubobvta? Nujda
12.Hobi? Da slusham muzika i da izliam s kompaniq
13.Kakvo 6te kajete za sebe si?Kak vi priemat horata okolo vas? Neka drugite da kajat
14.Imate li istisnki priqteli?Ili prosto priqteli? Nadqvam se da imam
15.Dover4ivi li ste?Na kogo nai-mnogo bihte se doverili i mislite li 4e sled tova nqma da sujalqvate? Mnogo dover4iva daje..
16.Za kakvo jiveete?T.e. kakvo vi kara da produljite vse trqbva da ima ne6to,koeto da vi dava sili i jelanie. Semeistvoto i priqtelite
17.Vqrvate li v horoskopite? DA,mnogo pyti sa poznavali naistina
18.Obi4ate li da 4etete knigi i kakuv stil? Da, romantika
19.Me4tateli li ste?Obi4ate li da fantazirate? Da,opredeleno
20.Kak si se predstavqte sled 10,20 godini? Dyrta :P
21.Sex i lubov..........pravite li razli4ka m\y dvete ne6ta?Spored vas sexa vajen li e v edna vruzka i za6to? Ima razlika m/u dvete.Sex-a ne e nai-vajen obache
22.Kogato ste tujni kakvo vi uspokoqva? Relaxirashta muzika ili nqkoi priqtel
23.Radvate li se na malkite ne6ta i koi sa te? Opitvam se
24.Va6iq ideal za mom4e[momi4e]?Ne samo vun6nost,no i du6evni ka4estva Nqmam ideal.Vseki e originalen s neshto svoe
25.Va6iq deviz?I kakvo iskate da izrazite 4rez nego? Jiveq za da draznq horata :P Ami iskam da kaja 4e sym golqm draznitel..v pove4eto slu4ai :P
26.V kakvo vqrvate? V sebe si
27.Kakvo nai-mnogo mrazite? Mnogo neshta:iznevqrata,lyjata i t.n.
28.Kakvo iskate ot jivota? Vsichko
29.Zadavali li ste si 4esto vuprosa ,,koi[koq] sum az i?I otgovarqte li si? Ne sym se pitala
30.Imalo li e peroid ot vreme v koito da ne znaete kakvo iskate i za kakvo se borite? Da,predi nqkolko dena
31.Opi6ete se s nqkolko dumi ne moga ))
32.Koe spored vas e nai-hubavoto ne6to v jivota? Spodelenata lubov
33.Kakvo vi trqbva za da jiveete 6tastlivo dokraq na jivota si? Zdrave,lubov,pari
34.Shtastliv\a li ste?za6to? Da..mi taka ;P
35.Na kakvi hora se kefite nai-mnogo? Ludite glavi
36.Kakuv e imidja vi?Obi4ate li 4esto da se promenqte? Ne znam..
37.Kak si predstavqte sveta sled 20,30 god.????Dori i sled pove4e? Nadqvam se po-dobyr
38.Lubim cvqt?Cvete? Bebeshko rozovo,nebesno sinio ; Chervena roza
39.Kakvo za vas 6te bude nai-golemiq podaruk? Shte go zapazq za sebe si za sega..
40.Obi4ate li stranata ni?Spored vas koi sa neinite dobri i lo6i strani[ako moga taka da se izrazq]?Za6to?Bihte li iskali da produljite da jiveete v rodinata ili nqkade drugade?Kade i za6to? trudno mi e da otg..