1 Mariana
2 Asenovgrad
3 01.07.1991
4 rak
5 mi sq taq godina se gotvq da kandidatstvam v angli
iskata [stiskaite mi palci]
6 kakto se se6tate linkin park si me kefqt adski mnooo,ama ina4e ot vsi4ko po malko
7 v momenta ne ,6toto vse o6te mi e malko razbito satceto ot edna razdqla
8 me4ta?mi iska mi se da bada 6tastliva i da jiveq taka 4e da ne sajalqvam za ni6to koeto ne sam napraila
9 mi zanimavam se s deformirane na zadnite 4asti 4rez aktiven stoej na tqh] t.e s ni6to
10 da obi4ala sam i to istinski,no za sajalenie se vlubih v nai-dobriq si priqtel i posle elate da gledate kvo stradane padna
11 ami az ne moga bez lubovta i tq ne moje bez men!!!!!tq e vsi4ko
12 mi slu6ane na muzika,kefi me da si tancuvam prosto ei taka,da izlizam s priqtelki[i s priqteli moje]
13 mi mnogo uslihnat i pozitiven 4ovek sam az!Drugite me mislqt za pe4ena
14 da imam nai-dobra priqtelka,nai-dobar priqtel i o6te hora na koito dosta darja
15 doverqvam se samo na hara koito sa mi dokazali priqtelstvoto si
16 jiveq za da pravq 6tastlivi horata,koito me obi4at
17 ami ako pi6at gotini ne6ta vqrvam,ama ako sa nqkvi gadni...
18 ako trqbva da sam 4estna pove4eto vreme visq na kompa i ne mi ostava mnogo vreme za knigi
19 da ,dosta 4esto si fantaziram
20 mi mislq si 4e sled 20 god. 6te sum si zapazila 4uvstvoto za humor,sigurno 6te sam se omajila ve4e[ako se namerilo nekav da mi tarpi ludiq harakter ]
21 razlika opredeleno ima,6toto tva da prai6 sex s nqkogo,ne zna4i 4e go obi4a6 i tva da obi4a6 nqkoga ne zna4i 4e trqbva da prai6 sex s nego!
22 kogato sum tajna obiknoveno se natapkvams hrana
23 mi radvam se na edna usmivka,na edin pogled,na gotinite hora
24 mi nqmam ideal! haresvam gotinite ludite hora,no da vi kaja sineokite mom4eta sa mi slabost
25 ne si vodq jivota ot devizi
26 4e lubovta 6te spasi sveta
27 mrazq tiq deto mi govorqt zad garba mrazq da qm supi
28 6tastie
29 mi slu4valo se e !Otgovarqm si az sum godina macka
30 imam 4uvstvoto 4e az postoqnno jiveq v takav period
31 kestenqva kosa/kafevi o4i/170 cm/55 kg ina4e usmihnata,dobri4ka,iskrenna,ponqkoga pravq mnogo gluposti i ludorii]
32 horata okolo men
33 mi dobri priqteli,gotini mom4eta,zdrave, i mnogo smqh
34 abe to ima,ama za da go dostigne6 parvo trqbva da ti se slu4at mnogo gadni ne6ta,6toto jivota e poredica ot hubavi i lo6i migove
35 mi na ludite
36 men obiknoveno koto me prihvane ne6to i parvo experementiram varhu sebe si-kosata,drehite, ina4e to4no opredelen nqmam
37 nqma6e li ve4e takav vapros?
38 4erno i rozovo cvete -roza i sa6to mislq 4e margaritkite sa mnbogo mili4ki
39 emi nqkva exkurziq v 4ujbina s mnogo dobra kompaniq
40 ami Balgariq ima neveroqtna priroda,no nqkoi ot horata sa otvrat!Sa6to taka tiq politici 6te zakarat stranata ni na mainata si!Imam namerenie da sled 5-6 godini da porabotq v 4ujbina i sled tva da se varna v BG
zabolqha me prastite dokato go napi6a cqloto tva ne6to!