Поредната тема-лескиконче ама като няма кво да правя....

1.Диана...Диди, Дидка, Дианка, ДиЪнчиту (лигавщина на scissorhand)...Но главно Диди!
2.Ми от София съм си
3.25.07.
4.Лъв
5.Ми мъча се в 12то "Иван Асен втори" (май тъй беши!) и...уча гръцки
6.Ми...пънк (хаха), ска, Ой!, малко реге и тук-таме метЪл...
7.Ми...имам си приятел, да!Що съм с него?...Щото е уникален!Няма друг като него! и да, наистина си го обичам!
8.Ми...мечтите ми са много!"Искам да имам рокля с перка и когато си поискам, да мога да летяяя...искам, искам, искам, искаааам...и все така заспиваааам!"хъх!
9.Ами...в момента се занимавам с абсолютно нищо!Но иначе искам да си се занимавам със кик-бокса, щото ми харесва....
10.Ами...преди не, сега може да обичам истински, но все още да не го осъзнавам...има време!
11.Любовта....ъЪъ!?!?!?!
12.Ми много неща си правя за разнообразие, главно слушам музика, във форума съм и...готвя!
13.Ми не знам.Чух наскоро, че съм била отрепка...сигурно като такава ме приемат повечето!Иначе си имам приятели, макар и малко, поне истински, които ме приемат такава каквато съм...а аз по принцип съм някъв кретен, тука!
14.Еми...вече казах, имам си дружки!
15.Ами това ми е лошото на мен, твърде бързо се доверявам на хората.Иначе вярвам на хората, на които се доверявам и не съжалявам!
16.Ами по принцип самата мисъл за живота ми дава сили да живея.Макар че досега не съм ипадала до такива крайности, че да ми иде да се емтна от някъде, ама се пак все още не ми се мре....мамка му, депресирах се!
17.Ами...не!
18.Обожавам да чета книги, главно фентъзи и руска литература (на руски)!
19.Обичам да си мечтая, дам.
20.С униформа, съзнеща на пейка в Борисовата, стискайки китарата си...ех мечти!Тва след 10, ама предполагам след 20годинки вече ще си имам семейство, кариера и другите бози там.
21.Е, естествено, че правя разлика.Сексът в една връзка предполага много по-сериозни намерения...а иначе за любовта...ъЪъ!?!?!
22.Определено обкръжението ми, музиакта, книгите...готвенето!А няма да е лошо, ако намеря и с кого да се потрепя малко....
23.Определено се радвам на малките неща около мен...катерици!Катерици!Мно оого катерици!Малки пухкави катерички!...хахахаха
24.Нямам идеал, трябва да го почувствам, а не да ми покрие критерийте!
25.Хъм...няма мисъл която да следвам!
26.в себе си, в хората до мен, в семейството си...в Силата!
27.Ауууу, много неща мразя, не мога да ги изброя!Кат се почне от чалгари, позьори и т.н.....
28.Пари ли пари, пари...искаш много пари...не не искам пари!Искам щастие!
29.Ами да задавала съм си го.И стигнах до извода че съм изперкало човече!
30.Ами...винаги си имам неква цел.Демек-не!
31.Луда, мързел, отрепка, тийнеджър!
32.Факта, че изобщо го има тоз живот.И че в него ми се случват такива яки неща, и че познавам такива яки хора....
33.Нищо не ми трябва, само да си остана на същото деридже в което се намирам и сега!
34.Щастлива съм!Без причина!
35.Уникални, които остояват позицийте си и знаят за какво се борят!
36.Ами...имидж...дънки с безопасни игли, кубинки, блузи в тъмен цвят (изключая пуловр на райета с едно оранжево по него, което сякаш свети в тъмнината!), странни военни чорапи и едни други чорапи с пръстчета...Рошава коса, черно по очите....военна раница, смайли на якето...отличавам се!
37.Ами...не мога да си представя света, сигурно ще е различно!
38.Цветове:черно, червено, оранжево и по-тъмните цветове!Китки: кактусчета!
39.Ами...не знам!Дори най-малкия жест, може да огромен за мен.Трябва просто да получа подаръка, за да определя!
40.Ами обичам си родината, но не и държавата!Добри страни-има много, лошо-за съжаление също са много.Бих си живуркала тука, бих отишла само в Москва да живея (или нейде в руските земи)!А защо-обичам руското, руснаците, Русия...харесва ми идеята!