.

Виж резултатите на анкетата: Trqbva li da pu6i6,za da si hvane6 gadje?

Гласували
33. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • da

1 3,03%
  • ne

32 96,97%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47
    Повече от фен

hora!Tolkova li e vajno...

Slu4i mi se slednoto ne6toredlojih na edno momi4e ot susedniq i tq mi otgovori:"gotin si,ama 6te trugna s teb samo ako propu6i6"az i vikam,4e nqma da propu6a i tq kaza,4e togava nqmam 6ans.Az,4e tq mi otkaza 6te go prejiveq,ama kajete mi tolkova li e vajno da pu6i6,za da si hvane6 gadje?

HORA,ZAPOMNETE-AZ SUM MOM4E!!!

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    E toVa za pruv put go 4uvam!!! Tova si e 4ista manipulaciq! Ako propu6i6 - stava6 za gadje, ako ne - 4ao! Ne moje pu6eneto na cigari za opredelq dali nqkoi 6te te haresa ili ne! AZ ne pu6a i da ti kaja izob6to ne se oplakvam ot obojateli i nikoi dosega ne me e karal da pu6a, dori se radvat! Taka 4e spored men zabravi tova momi4e, prosto ne moje cigarite da imat takava vajna rolq!!!!! Haide pomsili vurhu tova ,koeto ti kazah! :P
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Повече от фен
    6te me izvinqva6 ama taq e neveroqtno T1PA i e egati KOMPLEXARKATA.neq q e strah 4e moje i da q bazikat ako tragne s nqkoi deto ne pu6i.bravo na tebe 4e si otstoqva6 poziciqta!!! nai dobre ne se zanimavai s neq pone o6te godina dve ... iz4akai q malko da porastne i da i doide akala v glavata a pak togava ako pak q haresva6 tragvai s neq.

Супер фен

:)

vij sa si4ko e psihika .... as moga i da pu6a kogat si iskam i moga i da gi spra kogati si iskam moga i da piq i da ne piq moga ako 6te i amfeti da zema i posle da gi spra si4ko e vupros na psihika 2ta mi nai dobri priqtela go mogat su6to i te tova ne6to mogat da piqt i da ne piqt mogat da pu6at mogat i da ne pu6at imat pulen kontrol nad psihikata si 6te bude mn mn mn mn mn mn tupo da propu6i6 zaradi momi4e ....mene ako mi go kaje tva momi4e taka brutalno 6te i se ismeq 4e zle da i stane sled tva 6te zalapq edna cigara i 6te pohodime 1-2 dena 6te q prinudq da mi pusne i posle 6te si zapalq ednaq cigara pred neq i 6te si drupna edin put i 6te q sma4kam 6te zema i neinata i 6te q sma4kam i 6te i kaja 4e ako me iska tolkova 6te me iska takuv kakuvto sum ako li ne da hodi da si tursi drugi baluci.... tva e nedei da se odvejda6 po tupi ku4ki !!!!

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    korn___, nali znae6 , ima edna takava misul : "Tolkova elesno da spre6 cigarite, 1000 puti sum go pravil"!
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Повече от фен
    xaxa e tva e mno tapo "6te tragna s teb samo ako propu6i6"taz e mno tapa spored men ne e tolkova vajno dali gadjeto ti 6te pu6i ili ne tva si e vapros na li4en izbor i nikoi nemoje da te zadalji dali da pu6i6 ili ne...
    Lo6o e da si piqn i nqma koi da te podpira, no o6te po lo6o e tova,da si vluben i da nqma koi da te razbira

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    ne. ne trqbva da pushesh za da si shvane6 gadje!
    no puk struva mi se che tq ne e iskala s teb da trugne, i e nqmala drugo neshto na uma za da ti kaje ne... sorry ma na men taka mi se struva!

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

Повече от фен
    Град
    На ЕдНо МяСтО
    Да пущищ за да си имащ гадже Е тва за сефте го чувам..Това е поредната българска глупост...

Words don't come easy to me...
    How can I find a way to make you see...
    I love you...I will fly to tha moon and back
    if you be my baby...

Oleeeeeeeee ne ne ne prosto ne e istina.. Taq e mnoo kuha! Vseki ima pravoto da pravi kakvoto si iska.. i ako ne pushish ne stavash za gadje tui li? ahaha Kaji i na taq che e izkluchitelno tupo momichence s lapeshki deistviq.. kaji i da porasne!
    Za Teb Sum Veche Taka Daleche i Propast Ni Deli..

Повече от фен
    ahaha tva za pryv pyt go chuvam ama ... znae li chovek?!ako ti si tolkoz glupav che da napravish neshto zaradi nqkoq nadupa gyska e drug vypros ...
    ta po temata ...JIZNENO VAJNO E!!!
    Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...

Истински същественото е невидимо.

http://tuleni.hit.bg/indexbg.html

Повече от фен
    ихихиххахах...пфхахахах те това беше...просто немам думи... ВЪРХА на ТЪПОТАТА

Guest
    ВЪРХА HA ТЪПОТАТА

Abe taq normalna li e?Kak 6e iska ot tebe da propu6i6,za da ti byde gaje?Taq ili e nekvo pylno pi6leme ili nekva pylna manipulatorka,zareji q , ne se zanimavai s neq , tq ne te zaslujava...
    Ima li obich na tazi zemq ? Nima liubovta e samo igra ? Igra na prestruvki i podli laji,manichko shtastie i mnogo salzi....!!!

nq nujda da pisha tq taq she e ebahti propadnalata ....
    We die XaXAaa!!!

Голям фен
    Град
    S o F i A
    haha tova momi4e ili qko se e eb*vala s teb ili ne e osobeno umna
    t'va sa absolutni GLUPOSTI..... kakvo i pre4i ako si i gadje i ne pu6i6?egati..
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

Град
    v golqmata gora
    abe neznam kakvo e momi4eto no ima stranna logika za purvi put 4uvam za takuv 4ovek koito 6te trugne s nqkoi samo ako toi pu4i WOW dosta stranno mi se struva sega suglasna sum priqtelq mi pu6i ama men mi e bezrazli4no to4no v tova otno6enie za6toto sum imala i gadjeta koito ne pu6at.to si e vupros na vkus no nedei v nikakuv slu4ai da propu6va6 zaradi tova momi4e ni6to ne pe4eli6 a gubi6 mn

Ili tova momi4e e mnogo tupo ili se e 4udelo kak da se otarve ot tebe.
    Az pu6a ve4e 6-godini i vseki put kogato nqkoi kaje 4e nepu6i az mu stiskam rukata.
    "Vsqka cigara e piron za kov4ega ti. Za tova pu6i pove4e, 4e da ne ti hlopa kov4ega............" - narodna mudrost
    Всичко е такова, каквото изглежда, но не всеки има достатъчно отворени очи....!!!

не вярвах 4е 6те има такива хора които 6те гласуват да!
    Немам Подпис...

Град
    sofia
    izobshto tva e nekva glupost da propushish zaradi neia egati prostotiite ne i se vrazvai
    "Защо очите ти са толкова красиви?
    Защо ли казваш думи винаги лъжливи?
    Защо ли моето сърце така наказа?
    Защо обичам те и истински те мразя"

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка

Re: hora!Tolkova li e vajno...

Цитирай Първоначално написано от final_fantasy_fan
    Slu4i mi se slednoto ne6toredlojih na edno momi4e ot susedniq i tq mi otgovori:"gotin si,ama 6te trugna s teb samo ako propu6i6"az i vikam,4e nqma da propu6a i tq kaza,4e togava nqmam 6ans.Az,4e tq mi otkaza 6te go prejiveq,ama kajete mi tolkova li e vajno da pu6i6,za da si hvane6 gadje?
    Браво на тебе, че си казал, че няма да пропушиш. Много ясно, че няма да й се връзваш. Ако иска да е с теб, няма да й прави впечатление дали пушиш или не. По-лощо е да пушиш и приятелката ти да те кара да откажеш цидарите

nejnata^^
    Guest
    ahahahaha nqmam dumi prosto...taq shte e mn propadnala..mn kuha i tupa kato nepodostren moliv..i s takifa prostaci shte vlizame v evropeiskiq..

Фен
    Град
    grad Stara Zagora
    suvsem ne trqbva prosto toq e dosta tupa daje e super che ne pushish produljavai v sushtiq duh i drugiq put kato q vidish q napsuvai to mene
    pussy wet as a river
    you need a boat for me nigga
    come on baby just lay down
    or to bed with me baby
    see me rubbin' my clit
    suckin' (suckin') my tits

Tazi e nqkakva naduvka, koqto si misli 4e za da si nadut trqbva da pu6i6 Moje i da se ebava s teb, znam li, vsqkakvi gi ima Ne i se vrazvai na pile6kiq akul, nai-dobre q zareji otvsqkade, ne struva! Btw vij otg. na anketata i si dai smetka vajno li e
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Повече от фен
    Град
    В сянката на бъдещето... Там,където никой няма да ме открие !!! ~~~Don'T TrY~~~
    Остави я тая бе, нещо не е наред ! Как може да иска такова нещо от теб...егати хората има ! Много ясно , че това не е важно ...

Според мен тая се базика с тебе. Иска да те прецака. Прай ти мрасно
    Еи такива работи
    Слабите се стремят към подреденост. Силните управляват хаоса.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си