- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- hora!Tolkova li e vajno...
Tova e super tapo spored men,za6toto ne moje da si provali6 jivota s cigarite,zaradi nekva si tam.Kade gi ima mnogo.Kolkoto i da e hubava i takova,i da ia haresva6,tva e super tapo izkazvane.Tia opredeleno ne te zaqslujava.![]()
Ia se pak ia pitai dali naistina ne se e bazikala
![]()
Mnogo qsno 4e ne , makar 4e o6te ima hora koito pu6at i si mislqt 4e taka sa po gotini , spored men daje e ve4e gotino ako nepu6i6 ....6toto sred tolkova pu6a4i
estestveno che triabva da pushi! drugo si e da puftish kato niakoe polu-prase polu-kominochistach i da hodish s niakoi hahashegichka
![]()
Awe taq macka e ebati 6matkata, sorka, ama q priznavam za edno ot nai-prostite sy6testva !!! Kak 6e kaje, 4e 6e trygne s tebe samo ako pu6i6... nemoga da povqrvam, 4e go pro4etoh tva ! Prosto zabravi za neq, 6te vzeme6 da se zarazi6 s prostotiqta i !
The art of love is not to let your heart get broken !
Бих казъл ЛОЛ!!! ебати немога да повярвам... тцтцПървоначално написано от final_fantasy_fan
Пхахахаха баси глупостите![]()
.. Махни ги такива пикли .. ''ще тръгна с тебе ако пропушиш'' пхаа омг
Тая е някфа тъпа позьорка пф ..
Намери си свястно момиче и не се занимавай с такива недорасли![]()
just a kid۵
тая е ебаси повърхностната офца... чувала съм да откаже някой защото човека пуши и тва му пречи ама тва е....![]()
![]()
Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
- Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?
А ти знаеш ли?
Начи аз требе да обирам мацките като магнит.
Ако друсаш херца ще ти стана гадже.
Може да не те харесва и да си е търсила причина да те отреже ..Нищо лично..
[[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))
Според мен си е праила та*ак с тебе.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Ба .. такъв проблем не съм имал
Трябваше да й кажеш - Пуша , ама САМО след секс ..
Да я видим кво ще каже тогаз.
Няма да пушиш за едно момиче ако ще гъза да си съдере .. от красота![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
нах, а може ли да се измсея на разсъденията на това лапенце![]()
защото си е чиста проба простотия! Гъзарията да пушиш! Няма що! По-добре запали банкнота от 10 лева и я изпуши!
Такива като нея заслужават само бурен, презрителен смях и нито капка внимание в моите очи! =)
А тема от преди 5 години не можахте ли да намерите![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
хаха абе какви са тези глупостиАко не си наркоман ъъъъ .... няма да тръгна с теб
Ама ако си ... твоя съм
![]()
![]()
Love Is All Around
Гласувам за:
Авторът е идиот?
1.Да.
2.Да.
Гласувам с 2 ръце.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Daaa razbira se che trqbva da pushish.. inache nqma da si hvanesh gadje.. daje ne se broish za chovek ,sujelqvam![]()
~Remember,remember...25th of November~
По-голяма простутия не съм чувала![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз харесвам момчета които не пушат(не че тези които пушат ги заебавам)просто непушачите са ми по-сладки едни такива...А и всички момичета които познавам повече харесват тези които не пушат...Така че тази е бахти простата...Не й се връзвай на простутията...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
![]()
![]()
пич ти или си мега тъп или си супер загорял мега тъпак
![]()
![]()
![]()
Аз се чууудих защо толкова много ме привличашПървоначално написано от w0sh
![]()
Мдам аз мъж дет не пуши, направо не го поглеждам ... сама ли да си димя![]()
![]()
![]()
So free
аз пък не харесвам мом4ета които пушат![]()
I can't stop myself from loving you <3