.
Затворена тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    ZqPaChA
    Guest

Kak Da Izkarame pari ot Internet

eto 1 adres ot kadeto mojete da izkarate pari dokato si stoite u doma i varshite svoqta rabota
    http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=stamodrajev

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Ами аз и ся си имам пари.За какво са ми още?

ZqPaChA1
    Guest

:))

da si imash o6te za tova

Голям фен
    Град
    Nowhere :P
    Mi sq mi e pusnata Cashfiestata na compa(ama az si imam crack ), btw nqma nujda da puskate po hilqda takiva temi! A pyk i cashfiesta e samo edno ot mnozinata na4ina za pari 4rez neta... Moga tuka da izpisha hilqdi neshta za tiq raboti ama sq ma myrzi

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Bolid1
    Mi sq mi e pusnata Cashfiestata na compa(ama az si imam crack ), btw nqma nujda da puskate po hilqda takiva temi! A pyk i cashfiesta e samo edno ot mnozinata na4ina za pari 4rez neta... Moga tuka da izpisha hilqdi neshta za tiq raboti ama sq ma myrzi
    И като си толкос скромен сподели, да те видим кви пари правиш !
    Търгувайте или си останете бедни. Ако не търгувате рентабилно, няма да търгувате дълго, а ако изобщо не търгувате, подписвате съдбата си точно толкова сигурно, колкото и ако тръгнете да скачате от самолет без парашут.

Град
    Harmanli

Re: Kak Da Izkarame pari ot Internet

Цитирай Първоначално написано от ZqPaChA
    eto 1 adres ot kadeto mojete da izkarate pari dokato si stoite u doma i varshite svoqta rabota
    http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=stamodrajev
    Я разясни малко как става тая далавера че ми е любопитно
    We The Gangster`s Never DeaD (2PAC)

ZqPaChA2
    Guest

eto kak

НоВ^и^ГотиН - ae davash tuka na linka registrirvash se posle Download-vash edna programa tq e KB i puskash q posle i pe4elish pari ako ima neshto pi6i

Голям фен
    Град
    Nowhere :P
    Цитирай Първоначално написано от Confusion
    Цитирай Първоначално написано от Bolid1
    И като си толкос скромен сподели, да те видим кви пари правиш !
    Ne sym kazalA, 4e pravq koi znae kvi pari, a pyk i ne po moe jelanie sa pusnati teq neshta na kompa mi! Prosto kazah 4e znam oshe mn drugi takiva saitove i ne samo takiva... abe ko sa zanimavam... Malko 4eti...

Фен
    Град
    In the middle of Nowhere
    Gospodi!!!o6e li ima ideoti koito da si mislqt 4e nqkoi shte im prati pari,zaradi zqpaneto na nqkvi gluposti i t n t v neta.Ehoooo,hora tova e mit!
    I am alive
    I will never run away
    Places inside
    My heart screams inside with pride
    Once I cried
    Now I wipe away the tears
    Once I died
    Now I'm alive

Супер фен
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си