- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kak Da Izkarame pari ot Internet
eto 1 adres ot kadeto mojete da izkarate pari dokato si stoite u doma i varshite svoqta rabota
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=stamodrajev
Ами аз и ся си имам пари.За какво са ми още?![]()
da si imash o6teza tova
Mi sq mi e pusnata Cashfiestata na compa(ama az si imam crack), btw nqma nujda da puskate po hilqda takiva temi! A pyk i cashfiesta e samo edno ot mnozinata na4ina za pari 4rez neta... Moga tuka da izpisha hilqdi neshta za tiq raboti ama sq ma myrzi
![]()
И като си толкос скромен сподели, да те видим кви пари правиш !Първоначално написано от Bolid1
Търгувайте или си останете бедни. Ако не търгувате рентабилно, няма да търгувате дълго, а ако изобщо не търгувате, подписвате съдбата си точно толкова сигурно, колкото и ако тръгнете да скачате от самолет без парашут.
Я разясни малко как става тая далавера че ми е любопитноПървоначално написано от ZqPaChA
We The Gangster`s Never DeaD (2PAC)
НоВ^и^ГотиН - ae davash tuka na linka registrirvash se posle Download-vash edna programa tq e KB i puskash q posle i pe4elish pariako ima neshto pi6i
Ne sym kazalA, 4e pravq koi znae kvi pari, a pyk i ne po moe jelanie sa pusnati teq neshta na kompa mi! Prosto kazah 4e znam oshe mn drugi takiva saitove i ne samo takiva... abe ko sa zanimavam... Malko 4eti...Първоначално написано от Confusion
Gospodi!!!o6e li ima ideoti koito da si mislqt 4e nqkoi shte im prati pari,zaradi zqpaneto na nqkvi gluposti i t n t v neta.Ehoooo,hora tova e mit!
I am alive
I will never run away
Places inside
My heart screams inside with pride
Once I cried
Now I wipe away the tears
Once I died
Now I'm alive
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.