.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Голям фен
    Град
    Пловдив

ПредлоЖение!:)

Така днес за пореден път прочетох правилата на форума и имам една идея.Както всички останали и модераторите са потребители нали?Смятам че ще е добре те да спазват както правилата за модератори така и тези за потребители като за начало.Иначе за да не се задръства форума може да качиме някои теми като важни и така да не се пишат все едни и съши теми и мнения.Що се отнася до раздел "Любов" ще е добре ако направим тема"Любов от растояние" и "Първата целувка" защото са най-често писаните.Така ще улесним както модераторите(да не проверяват все едни и същи теми)така и гостите ил потребителите на които са им необходими нашите съвети и мнения.Предлагам също в раздел "ТВ и музика" да пуснем една тема отново като важна "Търся" за да можеме там да пишеме и да питаме от къде да си изтеглиме определена песен филм или нещо друго.Смятам че като за начало това ще подобри форума.

Супер фен
    Град
    някъде...
    Добро предложение За съм!
    I'll be your dream,I'll be your wish
    I'll be your fantasy.I'll be your hope,
    I'll be your love,
    be everything that you need.

Супер фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от AvLee
    Добро предложение За съм!
    i as taka

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    az ska4am s 2 ra4i4ki i kazvam - AZ SYM ZA na 100000000000 %
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Цитирай Първоначално написано от tedo_davis
    i az

Любовта е най-висшата степен на омразата

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Много добра идея!!!
    Loving you is like breathing... how can I stop?!?!

dobro hrumvane
    BRAVO

LOVE IS NOT THE EASY THING...IS ALL THAT YOU CAN'T LEAVE BEHIND YOU....

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Радвам се че ви харесва.Наистина идеята си я бива.Дано и администраторите се съгласят.

Голям фен
    Град
    Nowhere :P
    I az sym syglasna osven za Muzika I tv, shtoto v taq tema she stane golqma "ko4ina"... li4no mnenie....

Цитирай Първоначално написано от tedo_davis
    Xixixi i az taka no pribavqm i dve kra4eta

I az sym ZA, obache dali shte se spazva? Imashe takava tema pusnata za BB obache forumyt se pulneshe li puslneshe s oshte i oshte...hubava ideq, stiga da ima koi da q spazva
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от DiEsEl_GiRl4eTo
    I az sym ZA, obache dali shte se spazva? Imashe takava tema pusnata za BB obache forumyt se pulneshe li puslneshe s oshte i oshte...hubava ideq, stiga da ima koi da q spazva
    Надявам се да го спазват или то като пише важна тема и ще го видят де иначе техните теми ще се трият(само тези които ги има като важни ако ги пуснат пак)

Здравейте,

Има теми които наистина ще е добре да са важни и модераторският екип ги налага като такива, но има теми, които са с едно заглавие , на са строго специфични за всеки потребител.

ако имате предложения, за конкретни теми, пишете ми лично и аз ще преценя дали трябва да бъде като "важна".
    Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
    Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html

Guest
    потребителите че когато имат проблем с някой модератор или с някое негово действие е най-удачно да се обърнат към него на ЛС Coki i Ceco

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Coki
    Здравейте,

Има теми които наистина ще е добре да са важни и модераторският екип ги налага като такива, но има теми, които са с едно заглавие , на са строго специфични за всеки потребител.

ако имате предложения, за конкретни теми, пишете ми лично и аз ще преценя дали трябва да бъде като "важна".
    Да значи за "Първата целувка" както и за "Любов от разстояние"в раздел Любов

Цитирай Първоначално написано от BaT_GirL
    Цитирай Първоначално написано от Coki
    Здравейте,

Да значи за "Първата целувка" както и за "Любов от разстояние"в раздел Любов
    Любов от разстояние, няма да стане "важна" тема, тъй като този въпрос е строго индивидуален, за всеки потребител.
    А относно първата целувка, мисля че тя също си е индивидуална за всеки и не е удачно създаването на "важна" тема, с цел да не се повтарят.
    Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
    Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html

Супер фен
    Град
    някъде...
    Не мисля,че темата за целувката е толкова индивидуална!Хубаво е да има една такава тема(важна) и там да се напишат неща,които може би няма да са резлични от ''то ти идва отвътре''..но хората се интересуват!
    Първата целувка ВАЖНА тема?
    I'll be your love,

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от AvLee
    Не мисля,че темата за целувката е толкова индивидуална!Хубаво е да има една такава тема(важна) и там да се напишат неща,които може би няма да са резлични от ''то ти идва отвътре''..но хората се интересуват!
    Първата целувка ВАЖНА тема?
    съгласна съм с теб

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Днес отговорих на поредната тема"Как да ме забележи".Видях едно мнение:"Потърси малко във форума има 100 такива теми".Да има ги и ето къде е проблема.Ако я качим като важна тема всеки ще влиза и ще я гледа и няма да пуска собствена тема(най-вече гостите).Ами ако нямат време да търсят във форума?И чакат ние да им отговориме а пишеме просто:Поредната такава тема"Според мен в раздел Любов има нужда от не една важна тема.

Супер фен
    Град
    някъде...
    Цитирай Първоначално написано от BaT_GirL
    Днес отговорих на поредната тема"Как да ме забележи".Видях едно мнение:"Потърси малко във форума има 100 такива теми".Да има ги и ето къде е проблема.Ако я качим като важна тема всеки ще влиза и ще я гледа и няма да пуска собствена тема(най-вече гостите).Ами ако нямат време да търсят във форума?И чакат ние да им отговориме а пишеме просто:Поредната такава тема"Според мен в раздел Любов има нужда от не една важна тема.
    Аа..да и такива тема също може да е важна!За свалките,правене на впечатление,как да ме забележи...в едно
    I'll be your love,

Повече от фен
    Град
    На ЕдНо МяСтО
    BaT_GirL идейките ти са страхотни Дайте да направим форума още по-посещаван..И без това малко се опразни

Words don't come easy to me...
    How can I find a way to make you see...
    I love you...I will fly to tha moon and back
    if you be my baby...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си