.

Виж резултатите на анкетата: kvi mom4eta predpo4itate

Гласували
78. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • muskulesti i mujestveni

28 35,90%
  • hilavi tip rushi vidinliev

8 10,26%
  • normalno teloslojenie

42 53,85%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Hybrid View

Фен
    Град
    grad Stara Zagora

Какви момчета предпочитате?

hilavi nemoje da se kaje no az obicham po slabichkite momchenca i ako moje s leki muskulcheta zaformeni i plochki po koremchto kato muj mi ! no toi sus sigurnost ne e HILAV !
    pussy wet as a river
    you need a boat for me nigga
    come on baby just lay down
    or to bed with me baby
    see me rubbin' my clit
    suckin' (suckin') my tits

Аз пък обичам по-едри. Не дебели, но просто по-едрички и с МНОГОООООООООО мускули...
    Мразя некви клиощави или нормални.
    Мъжа трява да си тежи на мястото! Това е! :P

emi i az neobi4am klio6tavi , no prosto s leki muskuli,ama i da ne sa nekviii....a we nqkyv sladur s qko tqlo ... xa xa !

Повече от фен
    Toi ako e hubav i svesten po harakter - drugoto nqma zna4enie.no ako stava vapros samo za tqloto tiq deto sa slabi no stegnati s malko muskuli imat moq vot

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Аз пък обичам по-едри. Не дебели, но просто по-едрички и с МНОГОООООООООО мускули...
    Сигурен бях, че ще си признаеш, че си влюбена в мен!

11 точка от правилника!
    Moderated by BABY_SEXY_GIRL
    Левски шампион але але!

Супер фен
    Град
    Sofia
    normalno teloslojenie!
    nito hilav nito nekuv kulturist
    koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    az li4no predpo4itam edrite mom4eta(ne tip borci de).Da ne sa nqkoi beizolni hilki deto kato gi pregarna da se 4uvstvam vse edno sam predarnala nqkoq moq priqtelka .Gotino e da te gu6ne po-silen i zdrav ot tebe.No ne nai-vajnoto v 4oveka e teloslojenieto.Naprimer toi moje da e super grozen ,no s gotino tqlo.Zatova nai dobre e prosto az da si go haresvam i dopalnitelen plus
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Muskulest batko
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    A te tebe obi4at li te we patko s patkite?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точки 2, 9 и 10 от правилника!
    Благодаря!

П.С. Ми за са не се оплаквам, сори, че ще те разочаровам. :P

AZ LICHNO HARESVAM NORMALNITE S SHIROKI RAMENE GOLEMI I SILNI RACE S MALKO DUPE GOTINO I STEGNATO KOREMCHE NO DA NE E MNOGO MUSKULEST I V NIKAKAV SLUCHAI HILAV.NEZNAM ZASHTO NO KATO CHUQ ZA HILAVO MOMCHE SI PREDSTAVQM NQKOI OCHILAT PAPCHASAL ZYBAR KOITO VISI PO CQL DEN NA COMPIUTARA AMA ZA ONOVA KOETO KAZAH PO GORE OXXXXXXXXXXXXXXXXX MALIIIIIII PRIQTELQ MI IZGLEJDA TAKA ''OOOOOOOOO DA POLODEEM TAZI NOSHT''

hmmm nachi kat men eto vijte da ne kajete che luja http://shtraker.sladur.com i mail shtraker@abv.bg sq molq moderatorite da ne mi pipat posta nadali sum napisal neshto tolkova "nezakonno" puk ako zavidite kvo da vi pravq ... ae
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар.

Град
    v golqmata gora
    az haresvam slabi mom4eta s oformeni muskuli no ne golemi prosto oformeni v nikakuv slu4ai ne haresvam takiva kato vin dizel primerno

jordanbaby
    Guest
    visoki ... po-skoro edri4ki otkolkoto slabi...ne s mnogo muskuli...no da ima masa...abe futbolisti

ciganki!!!! cigankite rulsssssssssss nema po qki ot teh ne se bruznat nikade smisal obezkosmiavat mirishat na voja i praviat vsi4ko kakvoto ima kajesh haahahahhaahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha dgd be mangalki

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точки 2 и 11 от правилника!
    Благодаря!
    Goreshtite ti ustni sa soleni, navjarno pak si pravila minet, no az shte prodyljavam da te shibam, zashtoto sym prostak, a ne poet!!!

Цитирай Първоначално написано от shtraker
    hmmm nachi kat men eto vijte da ne kajete che luja http://shtraker.sladur.com i mail shtraker@abv.bg sq molq moderatorite da ne mi pipat posta nadali sum napisal neshto tolkova "nezakonno" puk ako zavidite kvo da vi pravq ... ae
    OH JALKO CHE SI OT SOFIQ A ZA VIN DIZEL CHE KVO MY E NA MOMCHETO MNOO SI E GOTINO DAJE

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    muskolesti ne haresvam izob6to daje sa protivni..haresvam normalni..HORA!

Haresvam normalni

Цитирай Първоначално написано от LiL`Juliete
    hilavi ne moje da se kaje no az obicham po slabichkite momchenca i ako moje s leki muskulcheta zaformeni i plochki po koremchto!

държа на релефа, не толкова на масата

Moq priqtel e dooosta slab, klio6tav dori, no tova e za6toto drusa. Ina4e kato si qde redovno i kato ne qde razni gadosti si e mn mn dobre- ne e debel, ima si muskuli, we vaob6te perfekten si e, a i da si kaja 4estno, ne obi4am nqkvi deto kato gi pogledne6 i ne vijda6 ni6to zad tqh, 6toto sa kato kitaiskata stena! ")
    It`s all in the details! ")

Град
    София
    muskulesti i mujestveni
    muskulesti i mujestveni
    muskulesti i mujestveni

Smile!?

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Честно казано, като видя хилнатите манекени по женски списания, без едно косъмче по тялото и чието единствено смислено занимание в живота е ходенето на фитнес, ми става противно чак. вярно, имат супер тела - мускулести, релефни (не че с тази глуповата физиономия някога биха ми харесали дотолкова - трябва им и малко умствен багаж ), но да са обезкосмени така... къде им е мъжественото? Вярно, може би е и въпрос на хигиена (а може би не - ако човек си е чист, си се поддържа чист и с косъмчета), но съвсем да няма горичка поне на гърдите - сякаш съм с момиче!
    Моят приятел си е съвсем нормален, вярно, че на килограми го докарва почти колкото мен (аз съм 54, той 56), но е способен да ме възбуди много повече от гореспоменатите момъци само с излъчването си.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    С нормално телосложение И всъщност всеки път различно Винаги на различни "типове" относно телосложението съм попадала

с мускулииииииии
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

:D

moeto beb4e:}e s1s strahotno tqlo:P super e;]daje si ima i tatto-ta tuk tam:}}

Аз пък съм 190см 73кг, ето и снимков материал --> http://194.12.229.99/photos/222/2216149l.jpg надявам се да не предизвикам много смях
    Прекрасно е да бъдеш скромен, но не следва да бадеш равнодушен, а да имаш позиция!

аз съм 85 кила и 180см за мойте 16години ама не се оплаквам.
    Снимки отдоло в профила--->

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си