- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какви момчета предпочитате?
МЪЖЕСТВЕН,ДА НЕ Е СЛАБ НО НЕ И НЯКВА СВИНЯ.ВИСОК
Neshtoto koeto nqmash ti prechi da ocenish tova koeto imash.
Първоначално написано от shtraker
pathetic...
Собственост на Canis_Dirus
А така! Мъж без косми не е мъж!!!Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
Първоначално написано от Зелената фея на отбора
на мен пък повече ми харесва, като няма косми![]()
![]()
![]()
Нимфоманки![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Всеки с предпочитанията си, не съм казала, че този, които харесват обезкосмени момченца, нямат вкус.Първоначално написано от ;
Просто казах какво е нормално за мен...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Старото ми гадже си бръснеше краката и като го виждах с едни лъщящи крака ми ставаше много смешно.То просто мъж без косми струва ми се ненормално и смешно.![]()
![]()
![]()
в никакъв случай хилав..изключено..ами не обичам мн напомпани..но стегнати..атлетични..да си личи,че полагат грижи за тялото си![]()
ami 4estno kazano ne haresvam izob6to muskolesti maje,daje sa mi protivni...haresvam mom4eta s malko muskoli primerno na racete i korema:P :P :P
Ъ, аз пищя като видя подобни индивиди..Първоначално написано от lia_k
Само не разбирам как може някой да ходи с такъв човек..
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
... и все пак да си има представата, че е с мъзки индивид...Първоначално написано от bungle
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Ами аз му видях краката след като бяхме скасали,иначе незнаех,но той е един голям идиот и е много смотан и се чудя какво съм му харесвала.![]()
![]()
![]()
s normalno teloslojenie![]()