.

Виж резултатите на анкетата: kvi mom4eta predpo4itate

Гласували
78. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • muskulesti i mujestveni

28 35,90%
  • hilavi tip rushi vidinliev

8 10,26%
  • normalno teloslojenie

42 53,85%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39

Град
    Sofiq
    МЪЖЕСТВЕН,ДА НЕ Е СЛАБ НО НЕ И НЯКВА СВИНЯ.ВИСОК
    Neshtoto koeto nqmash ti prechi da ocenish tova koeto imash.

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от shtraker
    hmmm nachi kat men eto vijte da ne kajete che luja http://shtraker.sladur.com i mail shtraker@abv.bg sq molq moderatorite da ne mi pipat posta nadali sum napisal neshto tolkova "nezakonno" puk ako zavidite kvo da vi pravq ... ae

pathetic...
    Собственост на Canis_Dirus

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Честно казано, като видя хилнатите манекени по женски списания, без едно косъмче по тялото и чието единствено смислено занимание в живота е ходенето на фитнес, ми става противно чак. вярно, имат супер тела - мускулести, релефни (не че с тази глуповата физиономия някога биха ми харесали дотолкова - трябва им и малко умствен багаж ), но да са обезкосмени така... къде им е мъжественото? Вярно, може би е и въпрос на хигиена (а може би не - ако човек си е чист, си се поддържа чист и с косъмчета), но съвсем да няма горичка поне на гърдите - сякаш съм с момиче!
    Моят приятел си е съвсем нормален, вярно, че на килограми го докарва почти колкото мен (аз съм 54, той 56), но е способен да ме възбуди много повече от гореспоменатите момъци само с излъчването си.
    А така! Мъж без косми не е мъж!!!

Цитирай Първоначално написано от Зелената фея на отбора
    Честно казано, като видя хилнатите манекени по женски списания, без едно косъмче по тялото и чието единствено смислено занимание в живота е ходенето на фитнес, ми става противно чак. вярно, имат супер тела - мускулести, релефни (не че с тази глуповата физиономия някога биха ми харесали дотолкова - трябва им и малко умствен багаж ), но да са обезкосмени така... къде им е мъжественото? Вярно, може би е и въпрос на хигиена (а може би не - ако човек си е чист, си се поддържа чист и с косъмчета), но съвсем да няма горичка поне на гърдите - сякаш съм с момиче!
    Моят приятел си е съвсем нормален, вярно, че на килограми го докарва почти колкото мен (аз съм 54, той 56), но е способен да ме възбуди много повече от гореспоменатите момъци само с излъчването си.

на мен пък повече ми харесва, като няма косми

Град
    Sofia
    Нимфоманки
    Голям размер на картинката! /machoka/

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от ;
    ]
    Цитирай Първоначално написано от Зелената фея на отбора

на мен пък повече ми харесва, като няма косми
    Всеки с предпочитанията си, не съм казала, че този, които харесват обезкосмени момченца, нямат вкус. Просто казах какво е нормално за мен...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    Велико Търново

fghjk

Старото ми гадже си бръснеше краката и като го виждах с едни лъщящи крака ми ставаше много смешно.То просто мъж без косми струва ми се ненормално и смешно.

в никакъв случай хилав..изключено..ами не обичам мн напомпани..но стегнати..атлетични..да си личи,че полагат грижи за тялото си

ami 4estno kazano ne haresvam izob6to muskolesti maje,daje sa mi protivni...haresvam mom4eta s malko muskoli primerno na racete i korema :P :P :P

Голям фен
    Град
    Pleven
    Иска ми се като го гушкам да се губя в силните му ръце.. обичам да се чувствам закриляна
    Blame the sin, not the sinner.

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх

Re: fghjk

Цитирай Първоначално написано от lia_k
    Старото ми гадже си бръснеше краката и като го виждах с едни лъщящи крака ми ставаше много смешно.То просто мъж без косми струва ми се ненормално и смешно.
    Ъ, аз пищя като видя подобни индивиди..

Само не разбирам как може някой да ходи с такъв човек..
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...

Re: fghjk

Цитирай Първоначално написано от bungle
    Цитирай Първоначално написано от lia_k
    Ъ, аз пищя като видя подобни индивиди..

Само не разбирам как може някой да ходи с такъв човек..
    ... и все пак да си има представата, че е с мъзки индивид...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    Велико Търново

fghjkl

Ами аз му видях краката след като бяхме скасали,иначе незнаех,но той е един голям идиот и е много смотан и се чудя какво съм му харесвала.

Град
    София най-голямото село в БГ
    s normalno teloslojenie

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си