- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Любима торТа!
Сега си хапвах тортичка и реших да ви попитам коя ви е любимата торта.Ако я няма в изброените напишете я.И ако знаете какво съдържа.
Обужавам сладоледана това(на Делта или Дарко)както и шоколадова(само шоколад ми дайте)но най-много си умирам за плодова с ягоди!
![]()
Да живеят тортите!!! Обичам ги всичките, мога да изям огромни кличества и точно преди да се пръсна, да поискам още!!! Гласувах за "всички" , но не обичам шоколадовите, защото шоколада им е гаден...
Дояде ми се...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Ot izbroenite: Tisamisu i PlodovaEi teq nai mi haresvat
![]()
и аз гласувах за всички
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Iogurt,Qponska,Tiramisu,6okoladova,plodova...abe torti mi daitevsi4ki bez smetanovi,osven ako ne e bita smetana de
DA JIVEQT SLADKITE NE6TA! A NIE DA MREM POKRAI TQH!![]()
![]()
![]()
In the middle there is no beginning and no end...
Аз попринцип не обичм торти..единствено някакви леки или тирамису![]()
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
az pyk nai-mn shokoladovi obicham ...i plodovi i sladoledeni ...drugite ne gi uvajavam
ne obicham smetanova
Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...
Истински същественото е невидимо.
http://tuleni.hit.bg/indexbg.html
obi4am nai-mnogo smetanova,no da ne e mnogo sladka za da ne mi stava tejko ot neq....ina4e i sladoledenata e bomba abe kvoto i da e nali e sladi4ko...ama sq pokrai tiq posti....![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
Nai-obi4am plodovata i jeliranata, a smetanovite gi mrazq za6toto mi stava mnogo tejko i mi se gadi ot tqh![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Плодова
Шоколадова
Тирамису
Сладоледова
i o6te mnooooooooooooooooooogo... maleeee sega kakto ne qm sladki ne6ta,kato mi zagovorihte za torti kak mi se qde![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
БИСКВИТЕНА![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
lele sage kak sam si napu6ena i kat gi 4eta
teq ne6ta ... naprao ne mojete da sipredstavite
kakvo mi e..
![]()
moderated by coki
9 и 10 точка от правилника.
Благодаря!
Най обичам Лешник на Неделя.. ама ми става много тежко от нея...плодови и тирамису също обичам. Не обичам сметанови...![]()
Loving you is like breathing... how can I stop?!?!![]()
Плодова![]()
Като ходим някъде на палатки или на бригади последните ми пари винаги са за сладки неща. На ден ако не изям поне 2-3 вафли значи нещо ми имаПървоначално написано от MissWorld
![]()
BaT_GirL можеше да напишеш и торта "Гараш". Нищо и така става...поне да ги има по-често употребяваните и известни
torta gara6 i vsi4ki, koito pravi maika mi, no hi4 ne haresvam kupe6ki, osven sladoledenite na delta
![]()
mi az ne si padam mn mn po torti ama hareswam sladoledenite,tiramisu,i plodowite malko no w ni kakawa slu4ai smetanowa ili 6okoladowa!Prosto ne mi hareswat i po4 wa da mi se gadi 6toto sa mn tevki nqkoi.Ina4e lubimata mi torta e pti4e mlqko ot 100gr sladki.
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
Abe glasuvah za smetanova ama ina4e si4ki me kefat![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
sladoledena, 6okoladova i plodova :P
Любовта е най-висшата степен на омразата
Glasuvah za shokoladova , za6toto mi e lubimata , obi4am vsi4ko shokoladovo , no su6to mnogo obi4am plodovova , krem Briule (neznam dali se pishe taka) i mnogo drugi , dobre 4e ni6to ne mi se lepi , ina4e do sega da sum stanala 100 kilca
![]()
[quote="Аз съм БЪЛГАРЧЕ"][color=red]BaT_GirL можеше да напишеш и торта "Гараш".
i az sam za tqh,prosto gi obojavam![]()
ina4e i plodovite ne sa lo6i :P
I tried so hard
And got so far
But in the end
It doesn't even matter
I had to fall
To lose it all
But in the end
It doesn't even matter !
abe obicham si4ki torti ama nai ve4e plodovite i smetanovite!
gara6.bql.pri nas ne gi pravqt za sazhalenie.ina4e ne obi4am tortite mnogo,predpo4itam vsqkakvi takiva kato orehovki i lokumki.
стига приказки!