.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 116
    Guest

koq 4ast nai mn zaglejdate v edno mom4e

primerno nii mom4etata gledame zadnika i gurdite, vii koe gledate?

Фен
    Град
    grad Stara Zagora
    nai veche liceto posle tqlo i ako se vidi neshto po taka prez gashtite sushto gledame i to baq i posle qko se obsujda e primerno mnoo obsujdame klasniq mi na nego se mu visi v leviq krachol ama mnoooooo se vijda !
    pussy wet as a river
    you need a boat for me nigga
    come on baby just lay down
    or to bed with me baby
    see me rubbin' my clit
    suckin' (suckin') my tits

Фен
    Град
    STARA ZAGORA
    Za mene po princip ne e vajno neshto konkretno.Vajnoto e edno momiche da ti napravi vpechatlenie s neshto.Da ti "hvane" okoto.Dali shte e s usmivka,ochi,pricheska,dupe,c*ci.....Nqma znachenie .Vajnoto e da hvashta okoto
    Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!

Фен
    Град
    У насСсСсСс
    Миии...дупето...и след тфа лицето

Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Az purvoto zabelqzvam v edno mom4e ysmivkata ili o4ite... O4ite sa tezi , koito izdavat nai-mnogo za 4oveka , a i ima mo4eta s adski magnetri4ni pogledi , koito me poburkvat! Su6to gledam i rucete, neznam za6to izob6to...
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Повече от фен
    Град
    Ei tam..
    Цитирай Първоначално написано от leti_cherry
    Az purvoto zabelqzvam v edno mom4e ysmivkata ili o4ite... O4ite sa tezi , koito izdavat nai-mnogo za 4oveka , a i ima mo4eta s adski magnetri4ni pogledi , koito me poburkvat! Su6to gledam i rucete, neznam za6to izob6to...
    i az taka.... mn zaglejdam r1cete ne znam zashto no pogleda mi vinagi otiva tam...
    Radvai se na tova koeto imash dnes i se bori za onova,koeto iskash da imash utre!

Повече от фен
    Град
    SF
    abe kvo sega se pravite. Koeto i momi4e da e govorilo za tova e kazalo 4e parvo gleda kecovete. *Bati p****e. Moje da zvu4i tapo i smotano, no e taka, kazvam vi go. Tezi koito gledat ne6to drugo sa mn malko
    Abe slu6aite si kvato muzika si iskate mnoo me e*e no vse pak vi pozdravqvam :P -

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Цитирай Първоначално написано от Maverick
    abe kvo sega se pravite. Koeto i momi4e da e govorilo za tova e kazalo 4e parvo gleda kecovete. *Bati p****e. Moje da zvu4i tapo i smotano, no e taka, kazvam vi go. Tezi koito gledat ne6to drugo sa mn malko
    Znae6 li kolko me interesyva kkavi kecove ima ili dali izob6to ima!?!?! Az 6te hodq s nego, a ne s kecovete my 6to za bezymie!?
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    mi az li4no gledam o4ite,usmivkata i dupeto
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    mi az li4no gledam o4ite,usmivkata i dupeto
    ami i az taka samo 4e ako ima ne6to po vpe4atlqva6to otprede i tva se zapomnq

Фен
    Град
    Sofia
    Лицето ! Ако там е добре начи сам доволен.

Неграмотните също са хора!

Супер фен
    Град
    sofia
    sladki o4i4ki, dupe, usmivka, tqlo.... :P

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    am az gledam parvo pogleda..usmivkata(kato cialo liceto),dupeto i...racete -i az nz za6to

neznam za6to no pogledut vinagi purvo mi se spira na obuvkite, posle o4ite i nakraq dupeto
    време е за party!

Град
    burgas
    ave kakvoto i da sigovorim seki gleda viziqta na daden chovek az gledam liceto tqloto i dupeto nai ve4e

ABE ZA DA OBARNA VNIMANIE NA NQKOI PARVO TRQBVA DA MI E PRIVLQKAL VNIMANIETO NE RAZGLEJDAM MOMCHETO PO OTDELNO A KATO CQLO KATO SE ZAPOZNAEM ILI SE STIGNR DO NE6TO POVE4E TOGAVA OGLEJDAM OTDELNITE 4ASTI INA4E NE!NO AKO SE STIGNE DOTAM NAI ME VALNYVAT TQLOTO OCHITE YSMIVKATA I PRICHESKATA A ZA HARAKTERA PROSTO TRQBVA DA E ZABAVEN

fuck_this
    Guest
    Ami triabwa da ne e mnogo wisok, da mnogo sladuk, da ima jaki glezeni, sexy korem i grab, stegnato dupenze, murgawo pishle, ne mnogo goliamo, i da ne e na poweche ot 16 godini za da mogeme da se nakefime maximalno, i triabwa da nosi raparski drehi za da e po sexy

Супер фен
    Dupeto

ami az parvo ako sam tragnala kakto se kazva na lov zaglejdam o4i,dupe ,lice,i kak mu e teloslojenieto!No nai nai parvo mqto liceto i o4ite

de da znam, haraktera e nai vajen! a posle gledam o4ite :P [/b]

Любовта е най-висшата степен на омразата

Голям фен
    Град
    S o F i A
    Цитирай Първоначално написано от leti_cherry
    i az taka
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

emi gledam liceto i sled tova dupeto ... ,a i tqloto ne e za izpuskane... t`va gledame nie - vsi4ko trqbva da e oK !!!!! are

Parvo gledam kosata liceto racete tqloto dupeto(makar 4e na vsi4ki mom4eta sa im adski stegnati i malki i ne se razli4avat mnogo mnogo) xarakter!
    Всеки път печеля,освен когато губя,но това не се брои!

am trqbva da mi napravi vpe4atlenie purvo a i gledam dupenceto no nai ve4e vpe4atlenie i da e otka4en kat mene i da ima 4uvstvo za humor
    I 6TE UMRA AZ NQKOI DEN , NO 6TE VUZKRUSTNA V NOVA KOJA,ZA6TOTO ALKOHOLA KOITO SUM POELA NE 6TE MI POZVOLI DA SE RAZLOJA!!!!

Град
    София
    Аз също най-много заглеждам лицето(очи, устни, вежди), дупето и ръцете(особенно лятото, ако е с някой секси потник) ...а за характера има време...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си