- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 8mi mart!!!
kakvo da kupq na mama(tq e na 36) pls daite idei mn q love i iskam da q iznenadam
![]()
ami kupi i ne6to specialno ot sarce
az na moita naprimer 6te i kupq edna ikona za da q pazi i da i nosi kasmeta pak i tq vqrva v takiva ne6ta
ako i tvoita e taka moje6 tova![]()
In the middle there is no beginning and no end...
Подари и цвете..красиво цвете..![]()
Words don't come easy to me...
How can I find a way to make you see...
I love you...I will fly to tha moon and back
if you be my baby...
amm zaloji na interesite i ...ne na kozmetika i na obichainite neshta,koito se podarqvat ...
sigurno ima neshto,koeto hareva ili q vylnuva ... svyrji go po nqkakyv nachin s podaryka
ili i podari edna vasha obshta snimka v qka ramka i edin buket
Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...
Истински същественото е невидимо.
http://tuleni.hit.bg/indexbg.html
Аз защото съвсем на скоро се научих да бродиам(в даскало ни учиха)и сега си довършвам бродерийката9става доста сполочлива)и ще е й подара това.Все пак първо съм го правила аз и второ е от сърце.
красиво цвете........![]()
az li4no na moita smqtam da i kupq edna krasiva 4ervena roza...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
моята майка би се зарадвала на цвете в саксия, а за твоята незнам...
току що я питах на какво би се зарадвала най-много а тя ми отг. огърлица с истински перли и пътешествие с яхтахе хе как ли пък не...
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
Коя жена няма да се зарадва на цвете?![]()
mi podari i nqkakwo cwete.Edwali nqma da se zaradwa i az 6te podarq towa na moita motherka
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
Az na moita nqma da moga da i podara ni6to6toto ne e v bulgariq ina4e na minaliq 8 i zeh srebarno ku4ence statoetka na koeto mn se zaradva no i mi se skara za6to sam pohar4il tolkova pari za neq a ne za men
![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
temenujka !![]()
По идея на една приятелка ... тази година , понеже майките ни все повтарят колко сме мързеливи ... Та - за подарък се стягам , оправям къщата , украсявам тук таме и готвя , нещо , което майка ми обичаТака че като си дойде у дома да се чуства поне малко като в дворец
Ако искаш опитай и ти с това - хем без пари , хем от сърце
![]()
mi nai-dobre e golqm buket ili nqkakvo cvete v saksiq,mai 2-to e po-dobre hem i 6te e za po dalgo vremePak i jenite obi4aT CveTqta
![]()
I tried so hard
And got so far
But in the end
It doesn't even matter
I had to fall
To lose it all
But in the end
It doesn't even matter !
az kupih na moita sutien..che pone sha si go nosi i e prakti4no nqkvo takova..!!
az na moita i podarih sutien i pra6ki komplekt s edin sapun na oriflame i edna 4ervena roza tva be6e ama se zardava tq na bely moita mnoo se kefi