- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Садо мазо?
Любопитно ми е защо толкова много жени не го харесват!?
Ami normalno![]()
Бъди такъв какъво си,а не какъвто другите искат да бъдеш!!!
е аз имах предвид някяква причина![]()
nqkoi puk go haresvat![]()
Mi 6toto obi4at da gi plqskatBii me varjime ti ebe6 kat kon i dr takiva
![]()
6 точка от правилника!
Moderated by BABY_SEXY_GIRL
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
az go obi4am
zavisi ot nastroenieto predpolagam !
pussy wet as a river
you need a boat for me nigga
come on baby just lay down
or to bed with me baby
see me rubbin' my clit
suckin' (suckin') my tits
ot nastroenieto zavisi neznam taka mislq ima nekva logika ili pone as vadq nqkva logika :P
![]()
Oligfrensko e! Ebasi kefa da te 6ibat da izpitva6 bolka a ne kef mnogo got nema 6to![]()
2PAC forever in our hearts! Just keep this legend alive!!!
THUG LIFE
Until The End Of Time
Just Me Against The World
"....What's next, I don't know and I don't care
One things fo' sho', tommorrow I won't be here...."
mi shoto e super gadno..az neznam dali ima i mnogo mom4eta koito da haresvat sado mazo?!
siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??
normalno da ne go haresvat.Ti moje da obi4ash da biesh nqkoi ama Jena da q biqt - bahti izvratenqshtinite.Първоначално написано от BDSM
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Sado-mazoto si e cqlo izkuststvo. Suchetanieto mejdu silna vuzbuda i bavno leko prichinena bolka na opredeleni mesta q izostrqt. Drug e vuprosa koi kak i zashto go praktikuva.A iskam samo da vmetna che imenno jenite sa caritsite na BDSM-a obiknveno s mnogo po-golemi poznaniq i umeniq ot mujete. :P
Eating isn't cheating - Arnold
аз пък познавам доста момичета,които го харесват.Нз на мен ми допадат само някой неща от садо-мазото:P
+1Първоначално написано от Kris
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
То ти е в кръвта.. или ти харесва, или не. Насила хубост не става (за жалост).
И да, както някой преди мен спомена, изкуство е. Бондиджът - не можеш да мръднеш.. доминиращият мъж.. ти си в ръцете му, зависиш от него. А по-красиво нещо от болката няма.
Ахх, и аз се чудя как може да не го харесват...![]()
Собственост на Canis_Dirus
то е или за разнообразие (мое мнение), или като от известно време не сте се... и сте![]()
![]()
, иначе редовно, много страстно и естествено с човека, с който се получава магията.
![]()
Да развеем всички знамена за отбора на нашите сърца. Има, има истина една, тя е само, само ЦСКА
еми като се замислиш самия отговор е в заглавието"садо-мазо" садист и мазохист...предполагам че повечето момичета не са садисти нито мазохисти...
лично според мен е адски грозно и унижаващо да въжеш някой и да правиш секс с него както е вързан...няма нищо възбуждащо в това....или пък некви голи тела облечени в смотан винил и с камшици и разни нашийници...ужас........бих предпочела двама да ме мушкат но не и садо-мазо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Dvama seriozno? Bazikam seПървоначално написано от rubi
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
точно така!Първоначално написано от rubi
тея, дето го правят тва, са мръсни перверзници и трябва да бъдат убити!!!
освен това е яко човек да знае, че има 13-годишни, които искат да ги праскат двама
да си разменим телефоните,а?
![]()
![]()
![]()
Мен пък много голямо удоволствие ми се доставя по време на секс да ми се причинява болка,ама моят е толкова нежен и такова нещо няма да видя ,ама карай . . .
А пък да правиш полов акт със завързване е сууууууууууууупер яко мога да кажа само на онова момиченце ,което е навито двама да я скъсат?!![]()
Я! Интересна теми4ка![]()
Оба4е мисля да си затрая и просто да ви гледам мненията и да ви се радвам
Хмм.. а нашийниците са секси![]()
![]()
Робинята на Quench
Първоначално написано от _Cuddly_
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
sado mazo ne ... zashtoto ne vsichki haresvat nasilieto , zatova ... vyprossa mi se struva glupav , vseki si ima predpochitaniq
haresva mi kaot se razgoreshti da e malko po-agresiven i da me slqpne ili da mu se razvyrje mrysnishkiq ezik , no ne i da izpitvam/e bolka ...na nego sichto ne mu bi nosilo udovolstvie da me narani po nqkakyv nachin ... ako bqh sado-mazohistka , shqt da sym s takyv priqtel
vypros na predpochitaniq i vyzgledi
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
ъЪм...как прецени че съм на 13....Първоначално написано от quench
![]()
да бе много е яко да си вързан..аз направо обожавам болката...така и не можах да рабера по какво преценихте че съм момиченце......Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
![]()