- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Садо мазо?
за него съм сигурен
а то че жените сте по-болни и от мъжете, то е ясно
абе вие не сте хора бе...
Ами, не знам... не мисля, че ще се разреваНе съм толкова мек, за колкото ме мислиш
Хмм... стана ми доста интересно![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
сигурен ли си? някога борил ли си се за живота си?Първоначално написано от Sam90'
хех.. да, борил съм се.
Тъй красиви, тъй наивни,
разкажи ми
Ще ти разкажа, но някой път, когато не закъснявам за училище![]()
Хайде, чао ви.
И не, не отбивам въпроса, просто наистина закъснявам за училище![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
4ao za sega i az sled malko trygvam na daskaloПървоначално написано от Sam90'
![]()
Nali ? :PПървоначално написано от _Cuddly_
Principno i na men mi haresva po-grubiq i jivotinski seks,no chak ne moga da kaja,che sym BDSM fenka :P Ima neshta,koito namiram za bezkraino izvrateni i ne bih iskala da gi praktikuvam.Hubavoto e,che s priqtelq mi sme namerili nqkakvi obshti jelaniq i interesi i v tazi sfera. :P
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
i az sym taka donqkadeПървоначално написано от Lorelei
![]()
всички мацки говорите за "приятелят ми иска/не иска"
омфг
просто не знам как може толкова мъже да се дърпат за това нещо?!
в смиъл, за крехки лои ви имат, за раними? мацката ти като в продължение на един месец ти говори за това и виждаш, че се подлудява - абе батко, киво се правиш на нежен и чувствителен? едно е да й удариш шамар като на уличница, друго е да го направиш, защото тя има нужда да се почувства уязвима и че изпуска контрола над ситуацията - освен това, не съм чувал за някоя двойка, която прави бдсм без да са се уговорили за това предварително
има си думички и знаци, най-малкото
освен това, много двойки, които са пивлечени от това, намират този ви секс за също толкова емоционалн и взаимен, колкото и ванила изпълненията
то като те влече, а гаджео ти не иска, в един момент ти прегарят жичките...
ako momi4eto kaje na mom4eto i mom4eto pone malko se syobrazqva s momi4eto shte go napraviПървоначално написано от quench
![]()
![]()
хах
то не е до съобразяване, вярвай ми - точно за момчето не
то си ни е в къвта, не може да се избга от това - просто пи някои мъже желанието за подобно нещо се появява по-рядко
а има и някои мързеливци, които не искат да се знаимават с възване и бла бла
копелета....
иначе помня, май един приятел имаше в мууда си в скайп
Х каза: "У каза, че си истинки мъж - а истинският мъж бие, лъже и изневерява"
рофл, но вярно
moje i da e taka da sa myrzelivci.. no citata ne mislq 4e vaji za vsi4ki mom4eTa! tova 4e za 1 e vqrno ne zna4i 4e za vsi4ki eПървоначално написано от quench
za vseki vlak si ima pytnici se pak
![]()
е, да
за момчетата не важи, за мъжете - да
дали твоят фоумен любимец прави такива неща на момичетата? имам предвид, хардкор?
13-годишните мацки от флиртче дали се навиват да ги връзват и бият? или тук става по-лесно?
![]()
az govorq ne samo za mom4etata no i za mujeteПървоначално написано от quench
![]()
i kakto kazah za vseki vlak ima putnici!!! i vinagi shte e taka!kakvo iskash da kajesh za 13 macki v flirt4e? ne ti zagrqh misylta!!
![]()
мислех, че почти година след регистрацията тябва да ти е станало ясно
в тоя фоум влизат едни такива мъже, които, както ти казах, са ударили на камък във флиртче.ком - което е много тудно, значи са искали нещо по-така
та тук могат да покажат своята невероятна привлекателност, да демонстрират колко уникални и разбиращи са по отношение на момичетата и т.н. - абе дрийм мъже бе!
и после - хоп! someone gets f-u-k-d and used :P
те си и личат
мен дълго време ме спрягаха за такъв тука, но това е, защото съм малко по-различен и съм човекй с мнение, което не е изкопирано от БТВ новните и Шоуто на Слави, а и съм заядлив и гаден характер, но c'еst la vie
трябва да призная, че тук, когато се регистрирах, яко бъкаше от подобни типове - сега са по-малко, но все пак ги има - и не събирам инфо само от четене на постове, а и от приятелки от различни възрасти тук, на форума, които изказват възмущението си от ЛС-кореспонденцията си
мда, това не е също за ЛС, мисля е ме разбираш
Аз съм за садо-мазо по принцип но момичето с което правя секс в момента ме умолява да я бия и да съм груб с нея - щом нея това е кара да е щастлива - защо не![]()
"boi , sex i srybska muzika "
btw , quench , izvinqvai , che se namesvam v korespondenciqta ti s ludoto_f , no si mn prav za LS-tata![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Ima neshto mnogo vuzbujdashto v ideqta da te vurjat i da te izpolzvat ili obratnoto, osobeno v kombinaciq s qki dreshki. Ama az mai otidoh chak do BDSM-a.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Айде, айде.. моя хубостник все едно не го знаеш. Опитва се, но не му се получава. А последния път така го ударих, после хапах и дерях с нокти (явна провокация - ще ми се ядоса и ще се държи по-грубо), че той сдуха. Извинете...Първоначално написано от quench
По принцип сексът е страхотен, но откакто установих, че БДСМ ме влече.. ставам все по-извратена, а той не е такъв и го прави само заради мен, за да ме удовлетвори, и става толкова изкуствено понякога, че всичко се проваля. А това провокира у мен едно огромно желание да го убия.. в буквалния смисъл. Той не ме респектира, не се страхувам от него и затова го имам за по-слаб, искам да го смачкам, искам да му причиня болка, сълзи от ярост ми пълнят очите.
Явно съм болна, хах..
П.С.
Писо, само ти ще разбереш, убедена съм.
Собственост на Canis_Dirus
Еми просто не си си намерила мъж, ами женчо. Ако бях аз ти извивам и двете ръце зад гърба и ги хващам с едната си ръка, с другата те хващам за косата и ти дърпам главата назад докато не видиш тавана и след това ти разпоря дупето с дебелия.
Ааа, дупето си не давам! За другото съм съгласна.Първоначално написано от Crag Hack
![]()
Собственост на Canis_Dirus
Napylno podkrepqm!Първоначално написано от quench
Dokato osyznaq,che tova e neshto,koeto na podsyznatelno nivo me vleche mi trqbvashe vreme.Dokato proveda razgovor s priqtelq mi za tova syshto,no sled razgovora vsichko si e super i pritesneniqta mi,che moje da ne iska i t.n. sa napylno izpareni.Opredeleno mu haresva i napylno razbiram razlikata,za koqto ti govorish.Ima q i tezi,koito ne q pravqt iztyrvat mnogo.
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Hehe _Cuddly_ zapochvam da ti stavam fenQ razkaji malko za tova kakvo haresvash
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Кой те пита бе бамбина? Ако много се опъваш ша ти завържа ръцете с чорапогащника и ще ти запуша устата с бикините ти да не викаш. Но да не кажеш че не съм благороден - първо ще ти пусна един език на дупенцето за да се отпуснеш и ще ти оставя малко плюнка, за да влезе по-мазно.Първоначално написано от _Cuddly_