.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 113

Тема: Садо мазо?

Мега фен Аватара на quench
    за него съм сигурен

а то че жените сте по-болни и от мъжете, то е ясно

абе вие не сте хора бе...
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Ами, не знам... не мисля, че ще се разрева Не съм толкова мек, за колкото ме мислиш
    Хмм... стана ми доста интересно
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Цитирай Първоначално написано от Sam90'
    Ами, не знам... не мисля, че ще се разрева Не съм толкова мек, за колкото ме мислиш
    Хмм... стана ми доста интересно
    сигурен ли си? някога борил ли си се за живота си?

хех.. да, борил съм се.
    Тъй красиви, тъй наивни,

разкажи ми

Ще ти разкажа, но някой път, когато не закъснявам за училище
    Хайде, чао ви.

И не, не отбивам въпроса, просто наистина закъснявам за училище
    Тъй красиви, тъй наивни,

Град
    София най-голямото село в БГ
    Цитирай Първоначално написано от Sam90'
    Ще ти разкажа, но някой път, когато не закъснявам за училище
    Хайде, чао ви.

И не, не отбивам въпроса, просто наистина закъснявам за училище
    4ao za sega i az sled malko trygvam na daskalo

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    То ти е в кръвта.. или ти харесва, или не. Насила хубост не става (за жалост).

И да, както някой преди мен спомена, изкуство е. Бондиджът - не можеш да мръднеш.. доминиращият мъж.. ти си в ръцете му, зависиш от него. А по-красиво нещо от болката няма.

Ахх, и аз се чудя как може да не го харесват...
    Nali ? :P
    Principno i na men mi haresva po-grubiq i jivotinski seks,no chak ne moga da kaja,che sym BDSM fenka :P Ima neshta,koito namiram za bezkraino izvrateni i ne bih iskala da gi praktikuvam.Hubavoto e,che s priqtelq mi sme namerili nqkakvi obshti jelaniq i interesi i v tazi sfera. :P
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Град
    Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    То ти е в кръвта.. или ти харесва, или не. Насила хубост не става (за жалост).

И да, както някой преди мен спомена, изкуство е. Бондиджът - не можеш да мръднеш.. доминиращият мъж.. ти си в ръцете му, зависиш от него. А по-красиво нещо от болката няма.

Ахх, и аз се чудя как може да не го харесват...
    Nali ? :P
    Principno i na men mi haresva po-grubiq i jivotinski seks,no chak ne moga da kaja,che sym BDSM fenka :P Ima neshta,koito namiram za bezkraino izvrateni i ne bih iskala da gi praktikuvam.Hubavoto e,che s priqtelq mi sme namerili nqkakvi obshti jelaniq i interesi i v tazi sfera. :P
    i az sym taka donqkade

всички мацки говорите за "приятелят ми иска/не иска"

омфг

просто не знам как може толкова мъже да се дърпат за това нещо?!

в смиъл, за крехки лои ви имат, за раними? мацката ти като в продължение на един месец ти говори за това и виждаш, че се подлудява - абе батко, киво се правиш на нежен и чувствителен? едно е да й удариш шамар като на уличница, друго е да го направиш, защото тя има нужда да се почувства уязвима и че изпуска контрола над ситуацията - освен това, не съм чувал за някоя двойка, която прави бдсм без да са се уговорили за това предварително

има си думички и знаци, най-малкото

освен това, много двойки, които са пивлечени от това, намират този ви секс за също толкова емоционалн и взаимен, колкото и ванила изпълненията

то като те влече, а гаджео ти не иска, в един момент ти прегарят жичките...

Град
    Цитирай Първоначално написано от quench

омфг

в смиъл, за крехки лои ви имат, за раними? мацката ти като в продължение на един месец ти говори за това и виждаш, че се подлудява - абе батко, киво се правиш на нежен и чувствителен? едно е да й удариш шамар като на уличница, друго е да го направиш, защото тя има нужда да се почувства уязвима и че изпуска контрола над ситуацията - освен това, не съм чувал за някоя двойка, която прави бдсм без да са се уговорили за това предварително

освен това, много двойки, които са пивлечени от това, намират този ви секс за също толкова емоционалн и взаимен, колкото и ванила изпълненията

ako momi4eto kaje na mom4eto i mom4eto pone malko se syobrazqva s momi4eto shte go napravi

хах

то не е до съобразяване, вярвай ми - точно за момчето не

то си ни е в къвта, не може да се избга от това - просто пи някои мъже желанието за подобно нещо се появява по-рядко

а има и някои мързеливци, които не искат да се знаимават с възване и бла бла

копелета....

иначе помня, май един приятел имаше в мууда си в скайп
    Х каза: "У каза, че си истинки мъж - а истинският мъж бие, лъже и изневерява"

рофл, но вярно

Град
    хах

то не е до съобразяване, вярвай ми - точно за момчето не

то си ни е в къвта, не може да се избга от това - просто пи някои мъже желанието за подобно нещо се появява по-рядко

а има и някои мързеливци, които не искат да се знаимават с възване и бла бла

копелета....

иначе помня, май един приятел имаше в мууда си в скайп
    Х каза: "У каза, че си истинки мъж - а истинският мъж бие, лъже и изневерява"

рофл, но вярно
    moje i da e taka da sa myrzelivci.. no citata ne mislq 4e vaji za vsi4ki mom4eTa! tova 4e za 1 e vqrno ne zna4i 4e za vsi4ki e za vseki vlak si ima pytnici se pak

е, да

за момчетата не важи, за мъжете - да

дали твоят фоумен любимец прави такива неща на момичетата? имам предвид, хардкор?

13-годишните мацки от флиртче дали се навиват да ги връзват и бият? или тук става по-лесно?

Град
    е, да

за момчетата не важи, за мъжете - да

дали твоят фоумен любимец прави такива неща на момичетата? имам предвид, хардкор?

13-годишните мацки от флиртче дали се навиват да ги връзват и бият? или тук става по-лесно?

az govorq ne samo za mom4etata no i za mujete
    i kakto kazah za vseki vlak ima putnici!!! i vinagi shte e taka! kakvo iskash da kajesh za 13 macki v flirt4e? ne ti zagrqh misylta!!

мислех, че почти година след регистрацията тябва да ти е станало ясно

в тоя фоум влизат едни такива мъже, които, както ти казах, са ударили на камък във флиртче.ком - което е много тудно, значи са искали нещо по-така

та тук могат да покажат своята невероятна привлекателност, да демонстрират колко уникални и разбиращи са по отношение на момичетата и т.н. - абе дрийм мъже бе!

и после - хоп! someone gets f-u-k-d and used :P

те си и личат

мен дълго време ме спрягаха за такъв тука, но това е, защото съм малко по-различен и съм човекй с мнение, което не е изкопирано от БТВ новните и Шоуто на Слави, а и съм заядлив и гаден характер, но c'еst la vie

трябва да призная, че тук, когато се регистрирах, яко бъкаше от подобни типове - сега са по-малко, но все пак ги има - и не събирам инфо само от четене на постове, а и от приятелки от различни възрасти тук, на форума, които изказват възмущението си от ЛС-кореспонденцията си

мда, това не е също за ЛС, мисля е ме разбираш

Аз съм за садо-мазо по принцип но момичето с което правя секс в момента ме умолява да я бия и да съм груб с нея - щом нея това е кара да е щастлива - защо не

Град
    *in a pink dream*
    "boi , sex i srybska muzika "

btw , quench , izvinqvai , che se namesvam v korespondenciqta ti s ludoto_f , no si mn prav za LS-tata
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Мега фен Аватара на amatorium
    Ima neshto mnogo vuzbujdashto v ideqta da te vurjat i da te izpolzvat ili obratnoto, osobeno v kombinaciq s qki dreshki. Ama az mai otidoh chak do BDSM-a.
    Eating isn't cheating - Arnold

Супер фен Аватара на FelisDirus

омфг

Айде, айде.. моя хубостник все едно не го знаеш. Опитва се, но не му се получава. А последния път така го ударих, после хапах и дерях с нокти (явна провокация - ще ми се ядоса и ще се държи по-грубо), че той сдуха. Извинете...

По принцип сексът е страхотен, но откакто установих, че БДСМ ме влече.. ставам все по-извратена, а той не е такъв и го прави само заради мен, за да ме удовлетвори, и става толкова изкуствено понякога, че всичко се проваля. А това провокира у мен едно огромно желание да го убия.. в буквалния смисъл. Той не ме респектира, не се страхувам от него и затова го имам за по-слаб, искам да го смачкам, искам да му причиня болка, сълзи от ярост ми пълнят очите.

Явно съм болна, хах..

П.С.
    Писо, само ти ще разбереш, убедена съм.
    Собственост на Canis_Dirus

Еми просто не си си намерила мъж, ами женчо. Ако бях аз ти извивам и двете ръце зад гърба и ги хващам с едната си ръка, с другата те хващам за косата и ти дърпам главата назад докато не видиш тавана и след това ти разпоря дупето с дебелия.

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от Crag Hack
    Еми просто не си си намерила мъж, ами женчо. Ако бях аз ти извивам и двете ръце зад гърба и ги хващам с едната си ръка, с другата те хващам за косата и ти дърпам главата назад докато не видиш тавана и след това ти разпоря дупето с дебелия.
    Ааа, дупето си не давам! За другото съм съгласна.
    Собственост на Canis_Dirus

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)

омфг

Napylno podkrepqm!
    Dokato osyznaq,che tova e neshto,koeto na podsyznatelno nivo me vleche mi trqbvashe vreme.Dokato proveda razgovor s priqtelq mi za tova syshto,no sled razgovora vsichko si e super i pritesneniqta mi,che moje da ne iska i t.n. sa napylno izpareni.Opredeleno mu haresva i napylno razbiram razlikata,za koqto ti govorish.Ima q i tezi,koito ne q pravqt iztyrvat mnogo.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Мега фен Аватара на amatorium
    Hehe _Cuddly_ zapochvam da ti stavam fen Q razkaji malko za tova kakvo haresvash
    Eating isn't cheating - Arnold

Ааа, дупето си не давам! За другото съм съгласна.
    Кой те пита бе бамбина? Ако много се опъваш ша ти завържа ръцете с чорапогащника и ще ти запуша устата с бикините ти да не викаш. Но да не кажеш че не съм благороден - първо ще ти пусна един език на дупенцето за да се отпуснеш и ще ти оставя малко плюнка, за да влезе по-мазно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си