- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Momi4eta bihte li pravili ...
Momi4eta bihte li pravili sex na Abiturintskata si ve4er ei taka "za 1 pat" s nqkoi nepoznat ili sus svoi say4enik ???Za da bude ydovolstvieto ot zavur6vaneto pulno ...![]()
Abe na samo 4e pravqt no go pravqt na razbarkano i ni oblajavame ot tva de![]()
![]()
6 точка от правилника.
Moderated by BABY_SEXY_GIRL
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
На бала ти ще има много по-интересни неща,за които да мислиш,повярвай ми![]()
mi ne mislq....no ako se napiq pove4e moji i tva da stane...imam o6te 2 godini do togava mogat da stanat mn ne6ta...pak i ako si imam pr ne bih s drug
suvsem nene si padam po tiq za 1 put pri uslovie che ne mi e muj
dai boje na bala si da sum oshte s moq pich e vij togava naistina bih se cuknala napravo digam balnata roklq i se pliokame![]()
pussy wet as a river
you need a boat for me nigga
come on baby just lay down
or to bed with me baby
see me rubbin' my clit
suckin' (suckin') my tits
Ako pita6 za6toto iska6 da preceni6 dali 6te ti izleze kasmeta na abiturientskata imai predvid 4e:
si zavisi ot momi4eto
ot tova kolko to4no simpati4en 6te i se stori6
i ot tova kolko to4no si e piinala
Az li4no ne mislq 4e moga da ti dam to4en otgovor za6toto primerno ako mi se struva 4e ne bih go napravila sega e napalno vazmojno togava da si promenq re6enieto.togava moje i prosto da re6a da deistvam impulsivno pokrai vsi4kite emocii i piene.
ami ako nqmah serizono gadje i iskah da se iz4ukam s nqkoi drug i sam piiinala e moje i da ne sma pila da bh go napravila.
veche nema takova jivotno na bala da e oshte destveno samo da ti kaja inache nema losho da se pravi koi kak si izigrae kartite se pak taka e v jivota!!!!Първоначално написано от No Name
Goreshtite ti ustni sa soleni, navjarno pak si pravila minet, no az shte prodyljavam da te shibam, zashtoto sym prostak, a ne poet!!!
Syglasna sym!Първоначално написано от DYRACK
Тя го обичаше,той нея не...
Тя го ревнуваше,той нея не...
Тя го забрави,той нея не!
Еми не мисля, че удоволствието няма да е пълно и без сексИма време, ще видим к'во ще стане до тогава
![]()
stiga da mi xaresa TOI ,moje i da go napravq za svoi sobstven kef![]()
just play the GAME
hm...
interesni otgovori
abe vie druga rabota nemate lisi we bahti foruma stana !!!!
tova go nemashe i po komunizmaaaaaaa!!!
Goreshtite ti ustni sa soleni, navjarno pak si pravila minet, no az shte prodyljavam da te shibam, zashtoto sym prostak, a ne poet!!!
Kratko, to4no i qsno - bravo na tebПървоначално написано от Baccara
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Ooooo!I o6te kak!Samo deto i da go napravq togava...to nqma da mi e za purvi put!![]()
am da bih ako e ot moq klas ne no ako e ot nqkoi dr klas za6to ne
I 6TE UMRA AZ NQKOI DEN , NO 6TE VUZKRUSTNA V NOVA KOJA,ZA6TOTO ALKOHOLA KOITO SUM POELA NE 6TE MI POZVOLI DA SE RAZLOJA!!!!
Ами на мен няма да ми е за сефте, но пък абитуриентската ми е след 2 месеца, а пък някои пичове от випуска не са за изпускане...
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Po-dobre ne dei,za6toto posle moje6 da sajalqva6...
Всеки път печеля,освен когато губя,но това не се брои!
Първоначално написано от Mimi_Vip
Не мисля. ПОвечето проблеми, които могат да възникнат, когато спиш с някой от даскалото, са защото се виждате после всеки ден...
Случи ми се нещо подобно миналата година (е, не се стигна до секс,но малко остана), и после ми беше много неудобно от момчето...![]()
ops:
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Mejdy drygoto "za 1 pat" nqmah predvid za parvi pat ,a za edin pat!
No kakto i da e ...
ami moq klas e samo ot mom4eta poneje u4a za tehnik jeni tehnici nqma takiva umni momi4eta za tehnicino puk s kef bih opnal taq po el tehnika
![]()
![]()
ami ne znam za teb no ako tva e moia pat az nikoga ne bih go napravila,parvo zashtoto iskam da go zapomnia za vinagi i vtoro zashtoto iskam 4oveka da e speciale,da znaesh 4e moia bal beshe minalata godina i ako biah napravila takova neshto ne bih si prostila,no horata sa razli4ni,.......kasmet
жените са курви...това е..
това се случва май само в американските тийн комедий