- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- В Траур...
Moite nai-iskrenni saboleznovaniq!Tova e tolkova potresava6to....
i posle mi govorqt,4e y4itelite bili xora....
eeeeeeee..stiga ve stana mi gadno.Nedai si boje na nqkoi moi blizak da mu se slu4i neshto i da trqbva da 4akame lineikata da doide gorkiq 4ove4ec.A na momi4eto naistina se smqta 4e 6te mu e po dobre tam gore
oоф много сори![]()
Моите най искренни съболезнования![]()
In such ugly times, the only true protest is beauty!
това е ужасно !ебаси и скапаната държава.....моите най искренни съболезнования .....![]()
![]()
omg...tova e ujasno ...gorkoto momi4e...moite iskrenni suboleznovaniq![]()
Съжалявам за загубата ти...![]()
![]()
![]()
Words don't come easy to me...
How can I find a way to make you see...
I love you...I will fly to tha moon and back
if you be my baby...
gospodi, sujalqvam.. tolkova mnogo sujalqvam.. ako ima neshto, koeto moje da se napravi.. znam li vse pak ako ima kaji.. v takiva momenti vsichki neshta , za koito sum se pritesnqvala ili qdosvala mi izglejdat tolkova glupavi i malovajni.. tova e ujasno.. sujalqvam za neq, za blizkite , za vas.. ujasno..
p.s. tazi sedmitza shte pisha samo v cherno..
Your love is one in a million
priemi i moite saboleznovaniq ... tuka v dobri4 po edno vreme se beshe 4ulo 4e nqkkvo momi4e e po4inalo.. v irc si4ki pred nickovete si bqha slojili X demek traur.. a tva momi4e ot koi grad e ??
каквото и да кажа едва ли има смисъл...ако се обра6та6е пове4е внимание на нас децата едва ли 6те6е да има толкова смъртни слу4аи...просто трябва да живеем...пък каквото е писано 6а става..моите саболезнования![]()
Ako iskash da otmystish na nqkoi , pojelai mu da se vliubi!!!
Eee tva e super gadno![]()
![]()
![]()
![]()
no 4estno kazano ne se u4udvam mnogo kolkoto i zduxva6to da zvu4i
Za poreden put se obejdavam 4e ako se naloji da raz4ita6 na lekari 6te si umre6 kato ednoto ni6to i na nikoi nqma da mu naprvai vpe4etlenie.Naistina ima i dobri lekari koito is vur6at rabotata no te stavat vse po rqdko sre6ta6ti se...Edinstveniq povod nqkoq lineiika da poburza malko i da si vklu4i sirenata e ako ima nqkakvo zadrustvane...A otnosno sestrite v u4ili6tata prosto mislq da ostavq bez komentar....V moeto ima edna jena koqto se qvqva za sestra,no ako kogato ti trqbva q nameri6 se s4ita za 4udo...
Знам че е минало доста време,но все пак съжалявам,това което се е случило е просто ужасно.![]()