.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Повече от фен
    Град
    SF

podarak za priqtelkata mi

zdraveite hora. Abe ne vqrvah 4e nqkoga i az 6te vi popitam ne66to, eto 4e qvno tozi den e do6al :P

taa problema: skoro priqtelkata mi (gadjeto) ima RD i az se 4udq kakvo da i kupq

zna4i sprql sam se na plu6ena igra4ka ili belio ili ne6to srebarno. Vie kakvo mislite? Nqkakvi idei ne6to drugo po-hubavo da i vzema?

problema e 4e se poznavame ne ot mn vreme i ne moga da precenq kakvo 6te i haresa nai-mn.

I o6te edin vapros kam momi4etata. Vijdam 4e mnogo se radvate na dori edna obiknovena igra4ka za podarak, dobre ne mislite li 4e e prekaleno malko, smisal vse pak ...de da znam... vqrno 4e po-dobre malko no ot sarce, no bihte li se zaradvali ako gadjeto vi podari samo tova?

Aide kolegi i kolejki 4akam vi mneniqta :P
    10x
    Abe slu6aite si kvato muzika si iskate mnoo me e*e no vse pak vi pozdravqvam :P -

Ami vij sega spored men nai - dobre 6te e da i podari6 nqkvo sexy belio , primerno sutien i pra6ka ili sutien i bokserki , sus edna karti4ka v koqto da pi6e " iskam da te vidqh v tova belio " ili ne6to takova , predizvikatelno

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    Цитирай Първоначално написано от *BlaCk*PoWeR*RuLeZzZz*
    Ami vij sega spored men nai - dobre 6te e da i podari6 nqkvo sexy belio , primerno sutien i pra6ka ili sutien i bokserki , sus edna karti4ka v koqto da pi6e " iskam da te vidqh v tova belio " ili ne6to takova , predizvikatelno
    Това е чудесна идея , според мен ще се получи страхотно
    Аз лично много бих се зарадвала на такав подарак , също харесвам и среброто ... прекрасен подарак би бил един пръстен или гривна ... тези неща карат момичетата да се чувстват специални
    А що се отнася до плюшените играчки ... не си падам по тези неща , а ако и подариш само това ще се получи тъпо според мен ... поне на мен не би ми харесало , кой знае колко , но нали знаеш , все пак важното е подарака да е от сърце

Вържи си паднелка на трибуквеника нарисувай му очички и усмивка и и го поднеси... :P
    Сега сериозно...мисля че трябва да се подаряват неща които ше са ти полезни....нокторезачка....че тка за мазоли....в не някфа примерно статуетка дето ше сабира прах в някоя витрина или по зле шкаф Аз бих се поразходил по джиджаните магазинчета докато нещо не ми хване окото...тъпо е да тръгнеш с намерение "ще и купа това и това" според мен трябва първо да видиш и тогава да решиш... :P

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    mi ne znam.. za mene ne e vajen podaraka,a jesta
    az si padam po plu6enite ne6ta i bih se zaradvala na nqkakva malka,sladka,plu6ena igra4ka
    srebro.. hm .. su6to e dobra ideika,stiga da e naistina srebro,a ne samo posrebreno
    abe tova s belioto su6to e dobra ideika,stiga tq da ne e privurjeni4ka samo na skupoto i markovo belio
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Ми аз мисля,че би се зарадвала на няква супер сладка плюшена играчка.Например на .. мече,някфо много сладичко

Голям фен
    Една приятелка наскоро имаше рожден ден и гаджето й нищо не й подари ..казал й "Подарявам ти сърцето си" и готово,не се е скъпил за подаръци и незнам си какво още Ама ако и ти направиш така приятелката ти може да се обиди,така че аз предлагам да й подариш нещо сребърно или няква друга дрънкулка.

brato, bez da mi se surdi6, ama ti q poznava6 po dobre ot nas ti ako ne znae6 kakvo da i podari6, nie o6te po malko znaem
    PS: daaa, znam q nqkoq si tam to4ka, deto ne trqbva da puskame mneniq, deto ne pomagat s ni6to ala bala...i use6tam kak mnenieto mi 6te e moderirano ili iztrito

Любовта е най-висшата степен на омразата

mi spored men shte e nai-dobre edna hubava pliushena igra4ka,ama ti si znaesh dali shte i haresa pove4e ot edno hubavo belio
    Ключа към сърцето може да бъде само една мила дума или нежна целувка...
    Позволи ми аз да ти я дам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си