- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Каква марка кондоми предпочитате
durex!
a ti spish li dobre stvoita nova jena?kak obi4am te az....
Durex Extra Save
He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P
DUREX!!!!))))))) N1
![]()
If You LoVe Me,don`t KiSs Me,If yoU KiSS Me,Don`t toUch me,IF yoU ToUch me Don`t FucK me,If yoU Fuck me DON`T STOP!!!
Мразя с презерватив ,но все пак!!!![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
benetton
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
Да, съгласен съм. Бенетон също не са лоши, но се намират по-трудно, а сега няма да обикалям 1000 аптеки и павилиончета, за да намеряПървоначално написано от GeRyTo
ae hora,po princip nqmam nqkvo super samochusvstvie che mi e mn golqm ama durex i osobeno beneton sa mi mn tesni,sportex i lyfestyle stavat,kakto i vitali.No opredeleno sportex makar i bulgarska marka mi haresvat nai mn.A inache za zdravina po tova koeto sum chuval Lyfestyla sa nai dobre no dosega nesum vijdal s vkus ot tqh.Za vkus nai qki sa VITALIS COLORs shokoladoviq.K tova e ot men.A za momchetata koito ne sa probvali s dr osven s durex da probvat s sportex i da pochuvstvat svobodata![]()
Браво браво един да знае какво да използва, кви са тия DUREX само рекламите им са хубави иначе се късат супер бързо, яко некачествени са.Първоначално написано от Baccara
С къвто има женатаиначе предпочитам с Постинор Дуо
майтап бе имам си цела кутийка некви ама са куча марка-маскулан.
ДюРеКсЧеТа ... Пробвал сам Тюлипам (вносни )![]()
Модераторите трийте тоя профил - разкриха ме ... отивам си при тедо_давис както си ме знаятHUGS!
DUREX-sinite i 4ervenite...4erniq Durex e naistina mnogo priqten no mnogo burzo se kusa,az i edni moi priqteli napravihme test.Kupihme edin 4eren durex i edin kondom ot 25 stotinki(nepomnq ve4e kuv e)i gi naduhme.4erniq durex 6tom go stisnahme 3-4 puti se skusa.a toq evtiniq go ma4kafme 50 puti i nakraq go spukahme sus zubi...Yaka4e ne si vzimaite 4eren durex,nezavisimo 4e e mnogo priqtno s nego.Ako iskate slojete dva(kato gorniq razbirase da e 4erniqt durex.A i teq 6arenite DUREX sa mnogo hubavi
miri6am na plod4eta i na mnogo zdravi...
Abe az poe4e kym DUREX biq ama ina4e i Sportex ne sa lo6i
Нямам претенции. Durex обаче ако аз избирам. Просто повече им вярвам. А иначе имам познати, които предпочитат One touch(от 25 стотинки) пред Durex! И то не заради цената. Абе лудница. Masculan не е куча марка, просто не е известнаИ Sportex са добре.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Benettona me kqfqt
life styles![]()
Еми Durex u One Touch.
Според мен са най-добрите.
![]()
еми за първи път го правих с Дурекс перформа.. и от тогава ми харесаха и почти само тях ползвам ..
mi az polzvam ot teq ot 15st 6tot sa nai evtini
Az vse o6te nikakvi ne izpolzvam...ne zadrugo ama ne sam po4nala da vodq polov jivot..a i 4estno kazano malko me e strah ot 1-q pyt![]()
Почти винаги Durex
Тежко е да обичаш ,тежко е да нямаш кой да обичаш,но още по тежко е да не можеш да бъдеш с този който обичаш!!!
Не ги обичам и по принцип не ползвам такива екстри,но иначе COOL SILVER
![]()
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
Eeeii sichkite toa Durex e napukvate go![]()
SAmo durex vikat...
I kvo ... Nabarali ste se s vaprosniq pich i she se pochvate tochno,i toi vadi ot djoba prezervativ "party" da rechem hahaha...i vie kvo ... mmm ne az samo durex polzvam CHAO tei li e ahahah eeee Izpolzvaite prezervativi,pyk....I bez tva durex-a ne sa nai-hubavite...
Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!