.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Тема: Идейка!

Голям фен
    Град
    Пловдив

Идейка!

Така днес четох различни постове.И забелязох че доста потребители пишат на латиница.Ако сте съгласни да го променим и всички да пишат на кирилица.Все пак това си е родния ни език!

Супер фен
    Град
    sofia
    as ne moga da pi6a na kiriliza, sorka

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от e4o
    Щом като не можеш ще те разберем но повечето потребители могат но не го правят.

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    na men sa6to mi emnogo trudno 6toto nikoga ne sam pisala na kirilica-moje bi samo niakolko dumi...

Цитирай Първоначално написано от Taina{}
    na men sa6to mi emnogo trudno 6toto nikoga ne sam pisala na kirilica-moje bi samo niakolko dumi...
    ми ще пишеш на фонетичната, какво толкова сложно има в нея
    nikoi ne zaslujava sulzite ti, zashtoto tozi koito gi zaslujava nikoga ne bi te razplakal!

Повече от фен
    Град
    In the dreams of the boys!
    Eми аз пиша на фонетичната и не виждам нищо сложно и трудно!
    Понякога някои като пишат на латиница нищо не се разбира и само човек трябва да се напряга да разчита! Поне който има възможност нека пише на кирилица! Наистина е по пригледно и с един поглед можеш да прочетеш даден пост!

Pi6a mnogo bavno na kirilica!!!Vuob6te neznam kade sa bukvite

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от e4o
    Spoko

Cyberdyne_101
    Guest
    Такава тема имаше вече...
    http://www.teenproblem.net/forum/vie...124&highlight=
    Голямо писане беше

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Откакто и аз пиша на кирилица съм твърдо ЗА забраняването на латиницата и триенето на всеки пост на латиница. Така е във големите и развити форуми като например форума на дата.бг, това е бъдещето на форумите, защото все повече от потребителите ползват кирилица, а и самите форуми вече започват да я забраняват!
    Левски шампион але але!

neka koito kakto si iska da pi6e zashtoto nqkoi hora nqmat kirilizator i e mnogo gadno

Фен
    Град
    Някъде из вселената!
    Ами аз пиша и на двете зависи,ама понякога и чатя и пиша в форума и ми омръзва само да сменям езиците и пиша на латиница!
    Тя го обичаше,той нея не...
    Тя го ревнуваше,той нея не...
    Тя го забрави,той нея не!

Супер фен
    Град
    някъде...
    Имаше такава тема..и се беше писало доста.Вече дадоха линк!
    Та много по четливо и удобно е да се пише на кирилица.Аз не виждам проблема на някои хора...никой не ви кара да пишете с българските букви(аз също не мога)..просто си натискаш 's' и то излиза 'с'.Изтеглете си една програма,а и ако не се лъжа то и в самия уиндоус хп си има фонетична.В началото се свиква малко трудно с някои букви,но след 1 седмица вече не е така.Аз като видя пост дълъг повече от 5-6 реда на латиница не го чета..единствено ако не е по някоя по-интересна за мен тема или човек.Но много по-хубаво да е на кирилица...всеки си избира де!
    I'll be your dream,I'll be your wish
    I'll be your fantasy.I'll be your hope,
    I'll be your love,
    be everything that you need.

Голям фен
    Град
    Nowhere :P
    Цитирай Първоначално написано от greshnicata_
    neka koito kakto si iska da pi6e zashtoto nqkoi hora nqmat kirilizator i e mnogo gadno
    Ами то може във самия сайт да се сложи... Във форума на Бг-мамма си има(поне така мисля)... [/b]

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от AvLee
    Имаше такава тема..и се беше писало доста.Вече дадоха линк!
    Та много по четливо и удобно е да се пише на кирилица.Аз не виждам проблема на някои хора...никой не ви кара да пишете с българските букви(аз също не мога)..просто си натискаш 's' и то излиза 'с'.Изтеглете си една програма,а и ако не се лъжа то и в самия уиндоус хп си има фонетична.В началото се свиква малко трудно с някои букви,но след 1 седмица вече не е така.Аз като видя пост дълъг повече от 5-6 реда на латиница не го чета..единствено ако не е по някоя по-интересна за мен тема или човек.Но много по-хубаво да е на кирилица...всеки си избира де!
    Да,имаше вече такава тема,но новите потребители не я знаят и затова е добре отново да я пуснем.

Цитирай Първоначално написано от Bolid1
    Ами то може във самия сайт да се сложи... Във форума на Бг-мамма си има(поне така мисля)... [/b]
    ami da se sloji ve losho nqma samo 4e dali vsiki 6te go polzvat az mislq 4e ne

Guest
    Temi nima takiva NQKOLKO. Neka seki pishe kakto mu e udobno. Az sum v chujbina seki pat ot razlichno PC i ne moga da instaliram kirilica na sqko pc na koeto sedna.

Голям фен
    Град
    Nowhere :P
    Цитирай Първоначално написано от Bolid1
    ami da se sloji ve losho nqma samo 4e dali vsiki 6te go polzvat az mislq 4e ne
    Добре де, нали идеята беше да се ползва? И не ми говори на Ве!

добре,ще пробвам.но тогава не се карайте,ако имам грешки,понеже малко е трудничко за мен-пиша на чужд език и свикнах се с латиница.
    стига приказки!

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    i az ne moga..sviknala sam tvarde mnogo da pisha taka!!

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от incheto
    i az ne moga..sviknala sam tvarde mnogo da pisha taka!!
    И аз бях свикнала,но...отвикнах нали?

Супер фен
    Град
    above the clouds..
    доста време не бях влизала и неска ,докато разглеждах темите ми направи впе4етление 4е много пове4е хора пишат на кирилица е да продължаваме..

..But why?...

Повече от фен
    ami az si pi6a na 6lyokavitsa za6toto nqmam kirilica na PCto

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Абе хора, толкова ли сте зле??!Кви са тия оправдания "Не мога да пиша на кирилица"???А на латиница как пишете???Пишете на фонетика!То е същото - драскате на български, но по английския начин.Какво му е толкоз сложното Не можете да ме убедите, че сте толкова големи каръци с компа Тва си е тъпотия.Бтв, вече имаше тема...опа теми...в които потребителите искаха да се пише на кирилица.Ами какво да ви кажа, може да се направи една опция, дето като цъкнеш да ти се сменя от форума дали да пишеш на фонетика, латиница и, ако щете, на немски!Толкова ли не можете да потърсите в търсачката подобни теми и да видите какъв е резултата??!?
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Cyberdyne_101
    Такава тема имаше вече...
    http://www.teenproblem.net/forum/vie...124&highlight=
    Голямо писане беше
    To da beshe 1 takava tema !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си