Така днес четох различни постове.И забелязох че доста потребители пишат на латиница.Ако сте съгласни да го променим и всички да пишат на кирилица.Все пак това си е родния ни език!
as ne moga da pi6a na kiriliza, sorka![]()
![]()
Щом като не можеш ще те разберем но повечето потребители могат но не го правят.Първоначално написано от e4o
na men sa6to mi emnogo trudno 6toto nikoga ne sam pisala na kirilica-moje bi samo niakolko dumi...![]()
ми ще пишеш на фонетичната, какво толкова сложно има в неяПървоначално написано от Taina{}
![]()
nikoi ne zaslujava sulzite ti, zashtoto tozi koito gi zaslujava nikoga ne bi te razplakal!
Eми аз пиша на фонетичната и не виждам нищо сложно и трудно!![]()
Понякога някои като пишат на латиница нищо не се разбира и само човек трябва да се напряга да разчита! Поне който има възможност нека пише на кирилица! Наистина е по пригледно и с един поглед можеш да прочетеш даден пост!
Pi6a mnogo bavno na kirilica!!!Vuob6te neznam kade sa bukvite![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
SpokoПървоначално написано от e4o
![]()
![]()
Такава тема имаше вече...
http://www.teenproblem.net/forum/vie...124&highlight=
Голямо писане беше![]()
![]()
![]()
Откакто и аз пиша на кирилица съм твърдо ЗА забраняването на латиницата и триенето на всеки пост на латиница. Така е във големите и развити форуми като например форума на дата.бг, това е бъдещето на форумите, защото все повече от потребителите ползват кирилица, а и самите форуми вече започват да я забраняват!![]()
Левски шампион але але!
neka koito kakto si iska da pi6e zashtoto nqkoi hora nqmat kirilizator i e mnogo gadno
Ами аз пиша и на двете зависи,ама понякога и чатя и пиша в форума и ми омръзва само да сменям езиците и пиша на латиница!
Тя го обичаше,той нея не...
Тя го ревнуваше,той нея не...
Тя го забрави,той нея не!
Имаше такава тема..и се беше писало доста.Вече дадоха линк!
Та много по четливо и удобно е да се пише на кирилица.Аз не виждам проблема на някои хора...никой не ви кара да пишете с българските букви(аз също не мога)..просто си натискаш 's' и то излиза 'с'.Изтеглете си една програма,а и ако не се лъжа то и в самия уиндоус хп си има фонетична.В началото се свиква малко трудно с някои букви,но след 1 седмица вече не е така.Аз като видя пост дълъг повече от 5-6 реда на латиница не го чета..единствено ако не е по някоя по-интересна за мен тема или човек.Но много по-хубаво да е на кирилица...всеки си избира де!
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
Ами то може във самия сайт да се сложи... Във форума на Бг-мамма си има(поне така мисля)...Първоначално написано от greshnicata_
![]()
[/b]
Да,имаше вече такава тема,но новите потребители не я знаят и затова е добре отново да я пуснем.Първоначално написано от AvLee
ami da se sloji ve losho nqma samo 4e dali vsiki 6te go polzvat az mislq 4e neПървоначално написано от Bolid1
Temi nima takiva NQKOLKO. Neka seki pishe kakto mu e udobno. Az sum v chujbina seki pat ot razlichno PC i ne moga da instaliram kirilica na sqko pc na koeto sedna.
Добре де, нали идеята беше да се ползва? И не ми говори на Ве!Първоначално написано от greshnicata_
добре,ще пробвам.но тогава не се карайте,ако имам грешки,понеже малко е трудничко за мен-пиша на чужд език и свикнах се с латиница.![]()
стига приказки!
i az ne moga..sviknala sam tvarde mnogo da pisha taka!!
И аз бях свикнала,но...отвикнах нали?Първоначално написано от incheto
доста време не бях влизала и неска ,докато разглеждах темите ми направи впе4етление 4е много пове4е хора пишат на кирилицае да продължаваме..
![]()
..But why?...
ami az si pi6a na 6lyokavitsa za6toto nqmam kirilica na PCto
Абе хора, толкова ли сте зле??!Кви са тия оправдания "Не мога да пиша на кирилица"???А на латиница как пишете???Пишете на фонетика!То е същото - драскате на български, но по английския начин.Какво му е толкоз сложното![]()
Не можете да ме убедите, че сте толкова големи каръци с компа
Тва си е тъпотия.Бтв, вече имаше тема...опа теми...в които потребителите искаха да се пише на кирилица.Ами какво да ви кажа, може да се направи една опция, дето като цъкнеш да ти се сменя от форума дали да пишеш на фонетика, латиница и, ако щете, на немски!Толкова ли не можете да потърсите в търсачката подобни теми и да видите какъв е резултата??!?
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
To da beshe 1 takava tema !!!Първоначално написано от Cyberdyne_101