- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- TheSims
Tarsih edin chas ama ne namerih tova koeto mi triabva nakoi znae li kosa za pari na The sims i da mi obiasnite kade da go napisha az probvah ctrl+shift+c tova li eposle triabva li da vaveda oshte neshto i kakvo predvartelno blagodaria![]()
Незнам до колко ще ти помогна защото не играя симс, но отиди на goole и там напиши sims cheats или от този сорт и ще намериш се нещо![]()
Why are we here ?
Кой е симса мила?Ако е първият ще ти напиша паролата тези дни просто сега ми излезе от ума(на друг симс съм)и като я намеря някъде я имам записана ще ти я напиша.
za purviq...rosebud ili clapaucius
za sims 2-motherlode
So keep on kickin'
the bomb iS tickin'
don't Stop-don't be a runaway
go for the fire
baby are you tough enough...
Ami DoubleDelux+ On Holday+Unleashed (tova e s jivotnite)Първоначално написано от BaT_GirL
![]()
за тези двете ->On Holdayи Unleashed си ми става кода rosebud
tva kade go psha shte mi obiasnish li molia teПървоначално написано от ^I don't give a fuck^
натискаш control shift и c заедно и горе в ляво на екрана ти се появява едно сиво каренце и там го пишеш и после натискаш ентер
blagodaria ti mnogoooooooooooooo ei sega shte probvam i shte pisha dali e stanalo thanksПървоначално написано от ^I don't give a fuck^
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ihaaaaaaaaaaaaaaaa
Na4i zavisi za koi sims iska6na vseki e razli4en koda .... za sims 1 pyrvoto ako ne me lyjat spomenite konzolata se vadi sys Ctrl Alt i c ili sys Shift Alt i c ... probvai kombinacii mejdu teq 4 kop4eta znam samo 4e sa dve ot Shift Alt i Ctr i c ... a koda e "klapacius" ama ne sym siguren moje da e i "klapasius" ili "klapasiuc" edno ot trite ... i posle vadi6 vtori pyt konzolata i pi6e6 "!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;! ;!;!;!;!;!;!;!" i kolkoto po dylgo tolkova pove4e pari ti dava ... ma pak kazvam tfa e za nai stariq sims nai nai nai stariq
![]()
^I don't give a fuck^ mnogo t blagodaria koda stana mersishte te cherpia
![]()
![]()
kodovete sa dva ''rosebud'' i ''klapaucius'' a ako ti trqbva za the sims 2 toi e ''motherlode'' ima i edin za deliitane na hora i kato gi varne6 pak (4rez natiskane na tqhnata snimka)im e palno vsi4ko na zeleno toi e ''move_objects on'' nadqvam se da ti stane :P
KODA DE![]()
![]()
kak taka vschko im e na zeleno vinagi li??Първоначално написано от Анонимко
Първоначално написано от C-I-A-R-A
не мисля че някак си може всичко да им е на зелено...а и ако има такъв код той е глупав защото целта на играта се губи според мен![]()
пп:еййй една почерпка![]()
![]()
![]()
[size8]A kade ot neta mojesh da si svalish nqkakva po nova versia na sims?![/size]
напиши си в google.com ->the sims и то ти излизат разни сайтчета разгледай и ще намериш.а по нова версия имаш предвид симс 2 ли или разните "ъпдейтчета" (животни,ваканция и т.н)Първоначално написано от incheto
Първоначално написано от ^I don't give a fuck^
![]()
![]()
kvo piesh??
![]()
mersi shte probvam..!!!
okiПървоначално написано от incheto
пп:всичко пия![]()
щом е почерпка![]()
Emi az tyrsih ama ne namerih igrata(za teglene) a samo nqkvi updeiti ...![]()
da be i az taka i me e mnogo qd..6toto mnogo q iskam!!!Umolqvam vi ako nqkoi slu4aino znae ot kade moje dam si q svalq da kaje...6te sam mu mnogo blagodarna!!!
Първоначално написано от incheto
www.arenabg.com
Why are we here ?
sahte probam v arenata!!!Mersii
AMI AZ THE SIMS 2 GO IMAM AMA NE E NESHTO KOI ZNAE KAKVO BARZO YMRAZVA INATERESNA ZA KARTKOOCHAKVAH NESHTO POVECHE
![]()
A ZA KADA ZA ZELENOTO AMI ZELENO E DOKATO NE SPADNE POSLE AKO ISKASH PAK GI DELIITASH AMA GO POLZVAI SAMO V SPESHNI SLYCHAI SHTOTO NA MENE TAKA MI SE EBAVA STARATA IGRA