.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Тема: TheSims

Цитирай Първоначално написано от dqvolitka
    AMI AZ THE SIMS 2 GO IMAM AMA NE E NESHTO KOI ZNAE KAKVO BARZO YMRAZVA INATERESNA ZA KARTKO OCHAKVAH NESHTO POVECHE
    A ZA KADA ZA ZELENOTO AMI ZELENO E DOKATO NE SPADNE POSLE AKO ISKASH PAK GI DELIITASH AMA GO POLZVAI SAMO V SPESHNI SLYCHAI SHTOTO NA MENE TAKA MI SE EBAVA STARATA IGRA
    аз го нямам...за жалост....и сега или ще си го изтегля от нета...ако успея де.защото една приятелка пробва над 20 пъти и се го тегли или с вируси или нещо му се е бъгнало...ако не стане сигурно ще си го купа но незнам дали наистина си заслужава.....Защото все пак струва 70 лева

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    T0 i na mene mi se iska da si q drypna ama mn0g0 sl0jn0 i sam0 virusi se hva6tat! Mn0g0 gadn0 :{

Цитирай Първоначално написано от ^I don't give a fuck^
    Цитирай Първоначално написано от dqvolitka
    AMI AZ THE SIMS 2 GO IMAM AMA NE E NESHTO KOI ZNAE KAKVO BARZO YMRAZVA INATERESNA ZA KARTKO OCHAKVAH NESHTO POVECHE
    A ZA KADA ZA ZELENOTO AMI ZELENO E DOKATO NE SPADNE POSLE AKO ISKASH PAK GI DELIITASH AMA GO POLZVAI SAMO V SPESHNI SLYCHAI SHTOTO NA MENE TAKA MI SE EBAVA STARATA IGRA
    аз го нямам...за жалост....и сега или ще си го изтегля от нета...ако успея де.защото една приятелка пробва над 20 пъти и се го тегли или с вируси или нещо му се е бъгнало...ако не стане сигурно ще си го купа но незнам дали наистина си заслужава.....Защото все пак струва 70 лева
    Spored men ne si zaslujava 70 leva da dadesh za taia igra prosto e super tapa chesno.Az e imam i si sedi v shkafa i vabshte ne s igraia da e instaliram predpochitam starata versia.Prosto ne si zaslujava 70 leva za taia igra

Голям фен
    Град
    Пловдив
    На който му се отваря да радва!
    www.warez.ru
    Има от The Sims до The Sims Making Magic също и The Sims 2 и The Sims University заедно с кодовете за инсталацията им.Просто отивате на games пишете The sims после на download и сваляте всеки диск но трябва да имате Daemon Tools.

Град
    Na LuNaTa :D
    Emi az q imam igrata,gotina e,ama barzo omrazva...Az q imam ot kolko vreme,a igrah samo v na4aloto.Sq kato vidqh taq tema sa setih,4e q imam taq igra Ta da vi pitam,znaete li nqkakvi drugi kodove za The sims 2 osven koda za parite(koito mai e motherlode,taka li 4e ne mojah da sFana za koi sims e tfa) i "delete objects" li kfo be6e.Are mersi predvaritelno!
    ThE LoVe Is NaMe,ThE SeX Is GaMe.FoRgEt ThE NaMe AnD PlAy ThE GaMe

Blondy_bg
    Guest

info.datacom.bg/sims2

napravih si site za sims 2 plssss vijte go i kajete dali vi haresva
    saita e info.datacom.bg/sims2 oba4e vse o6te e v proces na razrabotka i ima nqkoi bugove no pone kajete dali vi haresva zamusula za6toto mnogo se potrudih dokato go napravq v sega6niq mu vid......

niakoi znae li ot kade moga da si izteglia updates za thesims??Daite saitov molia vi seeeeeee

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си