- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Мнението ви за циганите....
Romite (ciganite) za vas sa........
Автор на темата е ^S^
...Хора като всички нас... Е, с различен начин на живот, весели, безгрижни, безотговорни и доста мързеливи... Нищо против тях нямам .
Някои крадат, други събират боклуци, живеят зле, но според мен цялата тази расистка история е най- малкото ненужна![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
същото мисляПървоначално написано от rosskata
![]()
расистите на сапун...
He LoVes Me...He LoveS Me Not....
Мразя ги !!!
Крадат,смърдят и лъжат !!! +тфа повечето цигани мразят българите
На сапун и тфа е![]()
This is the point from which I will die and succeed
Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.
ne moga da kazha 4e gi obozhavam![]()
стига приказки!
Hmmm .. NE sam rasist ... no ne me kefqt osobeno.Ima i cigani - to4ni pi4ove ... no ima i cigani ot "GOLQMOTO KRADLIVO PLEME" ama vse pak i te sa hora kato nas ... za tova si zamyl4avam s obidite.
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
ненавиждам ги.не съм расистка...но само могат да крадат...и да раждат....мраза ги![]()
![]()
Emi ne gi obicham gadni sa, mirishat,samo rajdat deca,kradat i sa mnogo tapi pfyyyy ujassss
ima mnogo gotini romi li4no az poznavam takiva ot moq klas adski qki sa ne sa nahalni ili tapanari no da si praznaem 4e ima i otvratitelni koito se darjat dosta gadno i tapo s balgarite makar 4e sa v na6ata darjava i ne sa osobeno drojelybni s nas .
Скинарите са много "яки", когато са много и са срещу един-двама.
Най-обичат да бият малките циганета, щото е лесно.
Като са толкова печени, що не влезнат да се бият в циганска махала? Щото ще влезнат, а после може и да не ги намерят?
Нали се борят за чистота? Нека изчистят гетата.
А това, че се мятат да бият кого им падне е само признак за липсата на разум и култура
ne sam protiw tqh no ne moga da kaza 4e gi obi4am....abe hora kato hora ama s po-razlicheni ograni4en zivot sa nqkoi
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
napulno podkrepqm baned! (koeto milslq se sluchva za purvi put .. e vsichko si ima purvi put..lollz!)Първоначално написано от [b
i kum az sum bulgarche --> AWE TI SAMO ZA TVA LI MOJESH DA GOVORISH?? Oshte pomnq predishnata tema, po koqto izpisah tooolkova mnogo.. tochno po tva vreme neshto se izgubi i sega kato se vurna pak za ciganite.. awe ti nqmash li si drug jivot NEposveten na ciganite?? pisna mi!
Your love is one in a million
Чума.... болест за обществотоПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
Prosto hora.. no kakto b1lgarite sme mn razlichni po mejdu si taka ite.... ima bezotgovorni cigani koito mislqt samo kak da zemat pomoshti i ne rabotqt.. ima i takiva koito sa s1vestni grajdani.. ne gledam na horata kato 4ast ot nqkoq rasa ami individualno! :P
Radvai se na tova koeto imash dnes i se bori za onova,koeto iskash da imash utre!
blqh.. mrazq cigani! miri6at ujasno, rajdat deca
za a polu4avat pove4e pomo6ti, a decata da pra6tat
da prosqt ili kradat!ima i o6te prichini zaradi
koito gi mrazq no sega ne mi se pi6e..
Mangal = Na bokluk si4ki nqkoi kazvat ima i svesni i te 6te te precakat ako mogat![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Разликата м/у циганин и кофа с лайнаПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
-Кофата.
Това са за мен.
Иска ми се да кажа че за мен те не с различни..но колкото и да си го повтарям и да се опитвам да не бъда расист..и да гледам еднакво на всички хора..Май не могаУсещам се че изпитвам ужас и ми е гадно като ги гледам..или съм в близост до тях
Толкова ли съм гадна
![]()
Words don't come easy to me...
How can I find a way to make you see...
I love you...I will fly to tha moon and back
if you be my baby...
Мислиш ли че скинове не са влизали да бият мангали в нащо гето? Аре поне това трябва да знаеш......Ами по време на рокерския събор? Рокерите са влизали с веригите и моторите и....НАРЕДПървоначално написано от [B
Просто пуснах темата от името на друг човек, понеже неговата не отговаряше на правилника. Аз нямам нужда да ми пишите повече за циганите....ама все пак се радвам на повечето мненияПървоначално написано от so mazy!
nqam dumi! samo ne razbrah hvalish li se s tva??Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Your love is one in a million
съвсем нормална си си, не се притеснявай...Първоначално написано от Тед:)
Просто казвам, че и в гетото се е влизало.....Първоначално написано от so mazy!
ne gi haresvam mnogo
Ima razbirase i svestni, no te sa mnogo,mnogo malko.
Pyrviqt mi bratov4ed se ojeni za edna "romka", no momi4eto e gotino, haresva mi kato harakter.[/b]
LOVE IS NOT THE EASY THING...IS ALL THAT YOU CAN'T LEAVE BEHIND YOU....