- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- нито едно гадже, а съм на 15 ?
normalno li e da sam na 15 i do sq da ne sam imal nito edno gadje??
pop mnoo me int teq ne6ta ama iskam drugo menie ...
a i sq ima edno momi4e deto mai me haresva ama nali sam ne opiten i neznam ni6to i se 4uda kvo da praa ...
7 точка от правилата
moderated by Coki
v jivotra si moje da se doveri6 samo na sebe si i to ne vinagi!!!
Спокойно няма нищо нередно в това да си на 15 и да не си имал гадже .Точно сега ти е времето.За момичето,което те харесва не се мъчи да мислиш специални тактики и не се прави на много опитен или нещо такова.Ако момичето е свястно няма да има нищо против да те научи на това онова .Лично мнение - Предпочитам едно момче да е неопитно и притеснително в тази област отколкото да се прави на големия разбирач ,а всъщност да е гола вода
![]()
![]()
Който пее зло не мисли!
няма нищо нередно![]()
спокс,ще си намериш някоя.а ако това момиче те харесва действай..признай и че я харесваш
Хубаво де и това какво значение има?На 15...леле колко си стар.Ква полза ако си имал 50 гаджета преди това и никое от тях не си харесвал..ей така за идеята?Няма нали?Като харесаш някоя и тя те харесва ще си бъдете гаджета!Какво значи не съм опитен?Държиш си се нормално..даваш малко емоций и ако я познаваш,още по добре.Просто ти идва отвътре(това най-го мразя да го казвам,ама е така).Ако си притеснителен....не бъди!
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
никой не се ражда опитен...успех!
стига приказки!
ne se pritesnqvai 4e is nqmal gadjeta do sega.a za momi4eto vajnoto e da pravi6 vsi4ko s lubov i na mu misli mn pravi kakvoto ti idvai ot vutre-e sa ne nqkakvi mn golemi izrod6tini dehubavite ne6ta stavat togava kogato nai malko gi o4akva6!!!
are uspeh i napred s rogata s teb sme!!!![]()
Spoks,pi4Carq e kazal
kogato mu doide vremeto
A ako tova momi4e te haresva a i ti si pada6 po neq-deistvai i nedei da 4aka6!Takiva sladur4eta neopitni kato teb napravo raztapqt jenskote syrca
![]()
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
ейй Боже... ти ако се притесняваш че си на 15 и не си имал гадже досега - мога да те успокоя , имам приятелки дето са на 17 и още не са си фанали никойИ недеи да тръгваш с някоя само , защото мислиш че трябва непременно да имаш гадже или пък приятелите ти мислят така. Трябва да си сигурен , че и ти изпитваш чуства ... така че , ако харесваш и ти вапросното момиче...какво чакаш още ?
![]()
![]()
Ne e golqm problem 4e si na 15 si nqmash gadje.Jiwota e pred teb spokoino she si namerish nqkoi.
"Freedom is the right of all sentient beings."
"Experience is the benchmark of maturity."
"If you look first, you may not leap."
"Among the winners, there is no room for the weak."
"Consistency is victory."
Абе има и по-зле от теб. Ето мен например: на 16 и още отгоре и нито една сериозна връзка. Е, имаше една по-перспективна, но трябваше да се разделим просто.![]()
Respect my Shits!
e mi malko se pritesnqvam ot tva 4e e po golqma... tq e 10 a az 9 clas i nz na kolko e ...
v jivotra si moje da se doveri6 samo na sebe si i to ne vinagi!!!
Разбира се че е напълно нормалко и хубавите неща те първа ти предстоят така че нямаш никакви основалия да се притесняваш за нищо![]()
Spoko ne e 4ak takav problem a pak za tova 4e tq e po golqma i te haresva moje6 samo da se radva6
i? golqma rabota 4e ne si si imal gadje o6te...za vsi4ko ima vreme are uspokoi se malko![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vurvi napred i nikoga ne se obru6tai dori v surceto ti stra6no da boli vurvi i nazad nedei se vzira i znai 4e tozi koito te obi4e 6te doide sam oblqn v sulzihttp://dollavs2.hit.bg/avatars/meaningful/dollzhitbgmean014.gif
Ей знаеш ли каквоСега се сетих,че имам една приятелка,която миналата година харесваше много едно момче-тои беше 8ми клас,а тя 9ти..Той си беше много скромничък такъв и тя готино момиче и така..Е нищо не стана тогава обаче те се познаваха там..На тренировки по волейбол ходиха и оттам се знаеха..Та мисълта ми е ,че тя доста се притесняваше като си общуваха от време на време .Тя уж е една година по-голяма , а направо се топеше по него все едно тя беше по-малката..Та мисълта ми е това,че е по-голяма нищо не значи..Не се знае дали тя не се притеснява също толкова колкото тебе
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Който пее зло не мисли!
I kakvo nenormalno vidq v tova? Tova, 4e e vtulpeno na mladejite, 4e na 15 godini ve4e trqbva da si imat gadje, za6toto vsi4ki imat ne zna4i 4e e taka realno! Tova e prosto edna zabluda! Za vseki si ima vreme, ti ne si nastroena ma6ina da se vlubi6 na 15, a si 4ove6ko sa6testvo, sadbata 6te re6i![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
nqma ni6to stranno v tova 4e ne si si imal gadje..spoko!!!Ni6to ne si izpusnal 6te ti doide vremeto i ti sashto 6te si imash gadje i shte si shtaastliv!
spoko as otkrih toplata voda 4ak na 17i mi e se taq
![]()
i sq ako kaje6 ot koe daskalo ste i ti koq paralelka si...............
9 точка от правилника!!!
Moderated by BABY_SEXY_GIRL
hah az sam kato tebe samo 4e o6te po navatre 6toto sam na 17 i nqmam.A interesnoto e 4e mnogo momi4eta sa mi predlagali no az vinagi sam otkazval i posle me e bilo qd .... e ako mi kaje6 za kvo sam takav idiot .No ponqkoga sa6to sam im otkazval za6toto az iskam edna istinska vrazka ,a ne samo e taka za sporta ama tova mai e samo po filmite .I za tova trqbva da slezna na zemqta i da ne si mislq 4e nqkoga 6te sre6na momi4e koeto naistina 6te mi dopada .
Spokoino.........
"Vsi4ko s vremeto si" i "Za vseki vlak si ima putnici"
V tiq ne6ta opita nqma zna4enie... Ima zna4enie samo tova koeto ose6tata. Tiq deto vikat 4e imat mnogo opit vsy6nost sa ni6to. V "LUBOVTA" takova ne6to kato opit nqma. Nikoi neti draska 4arti4ki za vsqka vruska.
Deistvai taka nameri6 za dobre.........
li4no mnenie: Az sum 18 i ne sum imaml vruska za pove4e ot dva meseca....
Imam edin aver deto e na 18 i o6te e devstven, ne ne za6toto momi4etata ne go haresva dori naprotiv te mu se lepqt, no toi e re6il da go napravi s momi4eto kum koeto izpitva istinski 4uvstva - Pohvalno (do nqkade)
Всичко е такова, каквото изглежда, но не всеки има достатъчно отворени очи....!!!
Първоначално написано от terkata
Nqma ni6to sramno v tova vajnoto e da nameri6 istinskata liubov a koga 6te stane tova vremeto 6te pokaje!!!
Doktora Rulzzz!!!
I az mislq taka! :P haide yspehПървоначално написано от Tiffany
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."