- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- нито едно гадже, а съм на 15 ?
na 15 i nito edno gadje dosega-prosto oto4niavam.Emi spoks 6te si nameri6,rano ili kasno,ne se pritesniavai,o6te mojebi si v preces na tarsene.i dano nameri6 podhodia6ta macka za tebПървоначално написано от sp0x_man
![]()
![]()
Точно така!Първоначално написано от AvLee
Тя го обичаше,той нея не...
Тя го ревнуваше,той нея не...
Тя го забрави,той нея не!
mi vreme ti ek`fo da pravish li ? mi ostavi samo ot samosebesi da doide gledai da ne se sramuvash tolkova i ne q zagurbvai
zaribqvaite se celuvaite se gushkaite s ene se zaebavaite ot spek
ili ot sram i tova e predpolagam shte mine dobre
![]()
pussy wet as a river
you need a boat for me nigga
come on baby just lay down
or to bed with me baby
see me rubbin' my clit
suckin' (suckin') my tits
6to se spicha6 be brat
tq kakvo ot tova 4e e po-golqma s EDNA godinka,moje i tq da e na tvoito deredje![]()
ako simpatiqta e dvutranna hich ne mu misli tolkoz![]()
Не му се притеснявай-всичко сега започва-нали не си на 75!
не се беспокои аз съм на 17 и не съм имал гадже
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Ти търсиш нещо сериозно, нали? Ако е само к., която да оправиш за една-две вечери, лесно става. А за сериозна връзка... не си улучил, пък и как щеше да се чувстваш на 13, изживял всички възможни любовни преживявания, мъки, болки и т.н.? Празен.
То напоследък тази циганска мода много пробива. Гадже на 13 и брак на 15.
Абе защо хората са го измислили туй нещо пълнолетието аз не знам вие си помислете. Тогава е най-естествено. Ако гониш срокове значи и ти си поредния дебил.
Спокойно,не е голяма загуба.Аз предпочитам момчетата да са искрени с мен,отколкото да увъртат и ако е имало някаква надежда за нещо серизно,тя да се превръща в пепел.Поне от моя гледна точка и от наблюдения мисчя,че е най-добре да диеш при нея и да разкриеш чувствата си(ако имаш такива)и така съм убедена че ще блеснеш поне малко в очите й! :)
Ти нещо не си добре![]()
Виждам поне по 5,10 такива теми на ден и се обеждавам все повече, че нещо сте откачили с мозъците.
Кво като си на 15 и си нямаш нито едно гадже ?
Да не би да е свършил света или нещо друго ?
За всичко има време, кво си се депресирала за глупости![]()
Ебаси...
Хаха, човек спокойно бре, наслаждавай се на тези си години с по-други занимания ако няма момичета... аз съм на 19 и съм в твоето положение, така че сам виждаш, може да бъде още по-зле. Живей си живота пък всичко ще се оправи
![]()
www.impulse.bg/skywalker - това съм аз
Да, съвсем нормално е![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Няма нищо нередно в това. Няма значение с колко момичета си се виждал и дали изобщо си се виждал с някоя. Годините са без значение аз имам приятелка на 19 години, която все още си няма гадже така че... не се безбокой
![]()
6to se vaika6 we az sum na 14 i nqmam a da me vijda6 da pi6a takia temi i da se samosujalqvam ...ne jivei si jivota i vuob6te ne mu misli
![]()
На 16 съм и съм имал само едно - най-тъпата патка в галактиката ! След нея си казах,че женски не ми трябвят за сега.На месец по 5 желаещи има,но категорично отказвам.Като гледам приятелите си под женския тормоз се смея и им натяквам моята свобода.Играя си на компа,колкото искам и когато поискам,излизам с когото си искам и когато си искам,абе кеф човече.Когато срещнеш подходящата сам ще разбереш дали ще искаш да влезеш под чехъла и.
П.П Нищо против момичетата нямам-да не сте ме разбрали погрешно.Да сте ни все така хубавки и властни !
![]()
Няма нищо ненормално в това,че не си имал гадже досега.Когато срещнеш момиче,което с което да си допаднете,просто се дръж естествено и не се надувай прекалено много.Айде сега някои хора по-големи от теб не са имали гаджета,пък ти сега си се запритеснявал.
![]()
Е не ти ли харесват случайните и необвъзрващи забивки ? (нямам вп редвид (само) секс бе, перверзници)
Та по въпроса, не виждам нищо ненормално, това че днешните от 12 години правят секс да не ти пречи![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Абе хора,спрете с тия безмислени въпроси...Какво толкова,като не си имал гадже а си на 15...голяма работа.....Всичко с времето си! А ако вече толкова много искаш да си имаш гадже,ами...действай по въпроса де! Не може да чакаш всичко от страна на момичето! Какво като си неопитен? За всичко си има първи път... Какво,като дойде време да правиш секс,и като си неопитен пак ли ще задаваш тия тпи въпроси...Еми то всичко си идва от самосебе си... Първата целувка,първото гадже...първият път при секса...Ще се наложи малко да се постараеш,за да не разбере момичето,че ти е първата ама...какво да се прави,така е в живота...Може пък да й стане кофти,че ще ти бъед като опитно зайче,едва ли не,ама...дано да го преодолее ако стане работатауспех!
За Бога, как решихте, че на 15 сте достатъчно съзрели, че да можете да се впускате така лесно в житейските дебри? Защото едно "гадже", респективно връзка носи със себе си не само наслада, но и задължения.
От това, което виждам, ти просто искаш гадже. И да те кефи. Кафенца, мафенца, глупости. Както прочетох тук веднъж (в този форум) "искам гадже да се гушкаме". Дам, звучи изключително абсурдно.
За мен е изключително важно към въпросното "гадже" (много ме дразни тая дума..) да са насочени някакви чувства и емоции. Защото иначе всичко си е една креватна гимнастика, а това ограбва. Връзка без чувства, крепяща се на полови отношения не носи нищо освен някакъв съмнителен опит и спонтанно забогатели аптекари.
Изчакай, take your time, разглеждай, радвай се на живота. Ще срещнеш момичето, което ще те грабне. Някаква те харесвала ... Ами, ОК. Изясни се със себе си , на първо място. И без извинения от типа на "не съм опитен". За тези неща опит не се иска, те идват отвътре. Опит се иска за свалячески истории. Просто бъди търпелив, нежен, откликвай на нейния душевен резонанс, прекарвай времето си с нея, прави всички онези малки и привидно незабележими, но така затрогващи жестове и ако наистина има нещо между вас, същестува шанс да прерастне в една красива и пълноценна връзка.
Успех!
Дааа, като е пуснал темата 2005 веееднага ще вземе да ви прочете мненията... той пича сигурно я е забравил![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
зарибявай яуспех
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Аууу сакън, сега ще трябва да станеш емо и да почнеш да си режеш вените![]()
Абе човек не си станал на 30 че да се вайкаш бе.. За всяко нещо си има време и твоето ще дойде.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Май те харесва . Ами отиди и се запознай с нея , може пък наистина да има симпатии .Когато си сигурен , че има тогава направи първата крачка . Ако не си най-много да объркаш сценария ! Успех и не бери грижа за това , че си на 15 и до сега не си имал гадже . Време има за всичко ! Успех , миличък !![]()
Хахаха, ама май само аз и ти го забелязахме товаПървоначално написано от Wrathchild
![]()
Алоооооу, момчето бал ще има вече вие още съвети давате![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
+1 вече трябва да е на 18 и сигурно си е имал доста гаджета , така че кво изобщо пишетеПървоначално написано от Wrathchild
![]()
![]()
![]()