.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Един добър повод...

Здравейте
    Тази тема има за цел само и единствено да ви се похваля.Днес се навършва една година откакто отказах цигарите. Мисля по този повод довечера с приятели да пиеме по едно
    Пожелавам на всички да постигнат такъв резултат

Голям фен
    bravo na teb! cqla godina,hi4 ne e malko! pojelavam ti hi4 ve4e da e gi po4va6 cigarite
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Цитирай Първоначално написано от monka
    bravo na teb! cqla godina,hi4 ne e malko! pojelavam ti hi4 ve4e da e gi po4va6 cigarite
    Еми честно да ти кажа не мисля отново да паля.А пък както бях свикнал с тях сега свикнах и без тях.Може да се каже че вече не ми се пуши

Guest
    Kachi kak si gi otkazala! Az prez kvo li ne minah - volq...namalqvane uj dostatuchno za da gi otkazaj, lepenki s nikotin. Ot 2 godini ot opitvam i ot 4 meseca po seriozno opitvam NO NE STAVA! ohhhh 6 godini pochti 7 veche sam pushila ne e lesno, hich ne e lesno.

Цитирай Първоначално написано от Kittie_
    Kachi kak si gi otkazala! Az prez kvo li ne minah - volq...namalqvane uj dostatuchno za da gi otkazaj, lepenki s nikotin. Ot 2 godini ot opitvam i ot 4 meseca po seriozno opitvam NO NE STAVA! ohhhh 6 godini pochti 7 veche sam pushila ne e lesno, hich ne e lesno.
    Значи първо - мъжко съм
    Еми отказах ги щото един френд ме комплексира Той пушеше синьо виктори , а аз - ултричка.Една сутрин реши да не пуши.И издържа така 2 седмици.Викам си "я па тоя , той ще ги откаже а аз да не мога.С кво пък е повече от мен та успя а аз да не мога.Трябва и аз да мога да ги спра".И ги спрях Една сутрин имах цигари в мен , но просто не запалих.Е , отделен е въпроса че имаше с какво да си занимавам мисълта - бях луднал по едно момиче... Но основното беше че успях да повярвам в себе си
    А за постепенното намаляване и отказване - просто забрави Добре звучи но не съм чул някои да е успял

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!

Re: Един добър повод...

Цитирай Първоначално написано от mmaxx
    Здравейте
    Тази тема има за цел само и единствено да ви се похваля.Днес се навършва една година откакто отказах цигарите. Мисля по този повод довечера с приятели да пиеме по едно
    Ейййййййййй Браво .. аз от др. седмица ги спирам.
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Хах, браво! Честито!
    Ти си жив пример, че отказването на цигарите е лесно. Но успяват само тези, които наистина го искат, а не са го решили просто ей така, колкото да се намират на работа.
    И аз съм ги отказала.

Цитирай Първоначално написано от tedo_davis
    Здравейте
    Ейййййййййй Браво .. аз от др. седмица ги спирам.
    Стискам ти палци

Супер фен
    Град
    sofia
    ei bravo, naistina pozdravleniq, tva e super jako

Cyberdyne_101
    Guest

Здравейте
    Браво Отказал си цигарите.... почнал си алкохола :P (бъзикам се ) Само така човече Един порок по-малко

Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Хах, браво! Честито!
    Ти си жив пример, че отказването на цигарите е лесно. Но успяват само тези, които наистина го искат, а не са го решили просто ей така, колкото да се намират на работа.
    И аз съм ги отказала.
    Не , не които наистина го искат , защото всички го искат.Аз смятам че най-важно е да повярваш в себе си и в това че наистина можеш да ги откажеш
    А за алкохола - аз не съм го спирал Не компенсирам цигарите с алкохол - пия си пак толкова Е, сега вече има един ден повече - на 10 март
    След малко отивам да почерпя по случая

хаха браво.при мен още няма една година...лятото става 1

Guest
    Браво Браво Браво

Супер фен
    Тука е мястото и аз да се похаля!
    Пушех по 1 кутия на ден сега съм намалила цигарите
    до 1 цигарка на ден тъй като заради тях имам сериозни проблеми със здравето
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

bravo! 4estitooo! i da ne gi po4va6 pak ))

Любовта е най-висшата степен на омразата

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    BRAVO!!!GORDEQ SE S TEB!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си