.
Затворена тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Tvoq
    Guest

kajete mi ne6to za pluvaneto????

zdraveite. Kazaha mi,4e s pluvaneto se otslabvalo nai-mnogo,az opredeleno imam nujda.Poneje v moq grad kadeto jiveq nqma zakriti baseini Iskam da vi popitam v Sofia kade ima baseini i gore dolu kolko struva da se zapi6e6 na nqkvakva programa???? Az nemoga da pluvam,no iskam da se nau4a,a savmestno i s tova da otslabna. Molq vi kajete mi???Blagodarq vi predvaritelno.

Повече от фен
    Град
    В сянката на бъдещето... Там,където никой няма да ме открие !!! ~~~Don'T TrY~~~
    "s pluvaneto se otslabvalo nai-mnogo" Абе не е точно така. Можеш да отслабнеш по много различни начини с един и същ ефект. Фитнеса на мен най ми помага, също баскетбол , танци , тичане, дори и домашна гимнастика. Щом в твоя град няма такъв басейн - варианта е да изчакаш лятото , като се стопли за външен. Освен това ... на всички им се струва много лесно - почвам да тренирам , и аииде отслабнах. Според мен е желателно да си направиш някаква програма на ядене , с по малко мазнинки за да не стане така, че като отслабнеш и набързо да си върнеш килограмите Успех мила

Tvoq
    Guest

emi.......

Цитирай Първоначално написано от grafinka
    "s pluvaneto se otslabvalo nai-mnogo" Абе не е точно така. Можеш да отслабнеш по много различни начини с един и същ ефект. Фитнеса на мен най ми помага, също баскетбол , танци , тичане, дори и домашна гимнастика. Щом в твоя град няма такъв басейн - варианта е да изчакаш лятото , като се стопли за външен. Освен това ... на всички им се струва много лесно - почвам да тренирам , и аииде отслабнах. Според мен е желателно да си направиш някаква програма на ядене , с по малко мазнинки за да не стане така, че като отслабнеш и набързо да си върнеш килограмите Успех мила
    Blagodarq ti mnogo za saveta.No az iskam da sa4etaq pluvaneto s nqkakva leka dieta i mislq,4e 6te ima efekt.Poneje jiveq mnogo blizo do Sofia i zatova iskam tam.

Град
    Varna
    Тренирах около 4 години плуване ( по принцип съм слаба ) , от него не можеш да отслабнеш първо трябва да стопиш излишното и тогава да плуваш - ефекта е голям , но той оформя мускулите А и ... ако имаш жалание наистина - ще плуваш на открито :P
    k0gAt0 tI mE t1rsEshE,tElEf0nA pAk sI spRqX I k0gAt0 mE s1NyvAshE Az V DrygI lEglA sPqX..nE mI E Mqst0t0 V AdA dA g0rq,zA AdA Az nE s1m d0stAt1cHn0 d0brA!

Супер фен
    Бая тряя да поплуваш докато отслабнеш. Пробвай с нещо където включва потене
    2т. системно

И аз тренирах плуване. Много хубав спорт. :P Но май наистина не е най-добрия начин за отслабване.
    Приятелството е като една душа в две тела.
    Това, което твърдя, може и да не е вярно, но допускам, че е възможно.

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от fresh_@
    И аз тренирах плуване. Много хубав спорт. :P Но май наистина не е най-добрия начин за отслабване.
    Определено 0_o пък и щом не можеш да плуваш както казаха по доре доста време ще има да плуваш докато има резултати ... а при плуването резултатите не са много големи... По добре отиди на фитнес , аеробика и включи една добра диета !

Момичето пита за басейни в София, а вие савсем друго и ообяснявате. За мене най-добър е Спартак - лятото правиха ремонт и сега е новичко и хубаво, ама поскъпнаха и билетчетата. Басейн има и на така наречената баня Мадара и също е мн приличен. Можеш да отидеш и на басейна, които е до спортната палата - миналата година там взимаха по 4лв. за вход. А иначе хората които писаха преди мен са прави - от плуването по-скоро ще си стегнеш тялото, а няма да отслабнеш, обаче пък е много полезно

Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
    http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y

Темата е стара!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си