- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Stilgar и темите му
Аре махнете му тия теми на Stilgar, с които е препълнил дяла "Секс". Много ме дразнят такива като него. Ибаси малоумниците тъпи, селски, прости, кьопави, некадърни........
da naistina!!! toi samo pi6e kak nie sme mnogo t1pi tuka vav foruma a pak toi ne se vijda 4e e NEVEROQTNO tap. pravi flood prosto ei taka 6toto e tolkova jalak 4e nqma kakvo drugo da pravi. nameri si malko priqteli be 4ovek and get a life!!!
na rabota sum be kvo drugo da pravia
Според мен такива теми директно трябва да се трият, а потребителя след предопреждение да е бан но това си решават администраторите и все пак някой да го оправи това ви е работата все пак![]()
Why are we here ?
Напълно съм съгласна с ХаоС...Някой трябва да спре това![]()
Words don't come easy to me...
How can I find a way to make you see...
I love you...I will fly to tha moon and back
if you be my baby...
i az vi podkrepqmПървоначално написано от Тед:)
![]()
tezi temi trqbva direktno da se triqt,a ne da se zaklu4vat i da zadrustvat saita..![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Първоначално написано от Stilgar
Mi ko si4ko dr no ne flodi![]()
![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Кво протестирате пак бе...не разбрахте ли до сега,че всички безсмислени теми остават,а пък важните или тези,в които има поне нещо смислено - биват изтрити или заключени?!Т.е. по пътя на логиката - в форума има останали почти само безсмислени теми..
А ако и те се изтрият..леле мале..просто не ми се мисли :P Пък и как искате да го баннат,като влиза като гост ми е много интересно?Мислете малко преди да пускате мнения бе хора..
Аз пък съм на мнение,че темите му трябва да останат..на мен ми прави веселото,от време на време форума има нужда от такива като него за разнообразие.
аз също днеска сутринта като влязах във "Секс" и много му се накефих на Стилгар и мноо са смях на темичките бяха ми забавниили по точно само заглавията им де
и естествено че не е нужно да си регистриран потребител за да те баннат, по IP се банва
Miii ... To za tazi rabota nqma li si MODERATORI ?!?! da gi mahat.
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Еми аз преди бях с динамичен IP и при всяко влизане IP-то ми беше различноПървоначално написано от aBnOrMaL_BaBy
Mm, v4era ima6e 2 negovi temi, koito iztrih, vliza kato gostПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Може да го автоматизирате като пуснете някакъв service който да трие подобни теми без да се занимават администраторите с глупости
Why are we here ?