Напоследък по телевизията стана много модерно да се пускат какви ли не игри със SMS-и...стани богат,семейни войни,гласуване за песни от шоуто на слави,по музикалните -''подхождаме ли си или не?" и още мого други.Какъв е смисъла от всичко това.Ясен е нали..печелене на пари,благодарение на народа.Пример Музикална академия...за какво си даваме парите?За песента,която ни кефи и защо..за джоба на Слави.Разбирам познати,роднини на участващите..ама не хора от простолюдието,които незнайно какво ще спечелет или по-точно какво ще изгубят.Другите игри същото(просто дадох пример)!
Наистина са ми странни такива хора.Не е ли по-добре да дадеш парите си за друго или за някоя бладотворителност..наприме р "Българската Коледа" или там да дариш обяд.Да това е полезно..но мого повече хора се поддават на гореспоменатите манипулации.Колко смс-а се изпратиха за Биг Брадър...е то Здарвко трябваше да спечели двойно повече тогава.А за игри от сорта на Треска за злато да не говоря.Обаждат се някакви бабички и викат "Благодаря ти Иво...да си жив и здрав".Нали,той ги дава тия пари..аз бих благодарила на хората дето са се обаждали.
emi da,oba4e ako primenro dadat da se dadat pari da se pomogne na niakoie dete,az neznam dali parite 6te otidat tam i zatova predpo4itam sama da gi dam.A absolutno nikoga ne sam pra6tala na takiva predavania,za6toto za kvo da si haba sms-4eto,kato moje primerno da go izprata na niakoi lubim 4ovek,a i samo se davat pari za ne4ii djob.Ebati rabotata i ebati balacite kadeto pra6tat kato ludi i si misliat 4e ot tiah zavisi vsi4ko