- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Носите ли нещо за самозащита в себе си
та носите ли нещо за самозащита в себе си? Примерно....огнестрелно оръжие(газови или бойни пистолети), хладно оръжие(нож, бокс, карабинер, ветига, тръба), спрейве или нещо друго
Човече времената се кофти , и човек никога не може да бъде сигурен дали е 100 % защитен , независимо какво носи .. но все пак ако носиш някое хладно оръжие най мноо се прецакаш и направиш някой глупости , която да ти съсипе живота .. аз предпочитам да се защитавам с ръцете си и краката , базирайки се на това което сум научил от тренировките ...
...With every day , that goes by
it sure gets lonely in this
... this world of mine ...
Преди носех полицейска палкамуфта от бащата (трябваше да я режа, че малко дълга идваше) ама ми писна да я мъкна с мен
Сега, ако стане фал
спринтът е най-добрата самозащита
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз нищо не си нося.
Обаче познавам хора, които си носят разни ножчета, карабинери...и мисля, че са "леко" вманиячени. Едно е да си го имаш това за всеки случай. Ама можеш да си ги носиш примерно само вечер, а не и през деня, примерно в училище, където вероятността да ти потрябват е сведена до минимум (да не кажа до нула).
преди си носех нож,ама за кеф...все пак като ми се изправи пред мен някакъв огромен скинар...едва ли ще го използвам защото после направо ще изям ножа![]()
![]()
а сега имам един карбинер->не е много голям...но съм го зела да си държа ключовете,не за самозащита![]()
ne ni6to ne nosq![]()
i az ni6toПървоначално написано от e4o
Predi godina,sled kato imah problemi s edno negro, misleh da si vzema,no se otkazah.
LOVE IS NOT THE EASY THING...IS ALL THAT YOU CAN'T LEAVE BEHIND YOU....
ni6to to4no sas cel samoza6tita kato nojove, pistoelti i dr. takiva no vse pak vinagi si nosq dezodorant vav sebe si tai 4e ako nqkoi mi pravi seriozni problemi bih go prasnala vav o4ite i tva bi trqbvalo da svar6i rabotata.a pak i osven tova hodq i na kick box ot edna godina taka 4e i tova bi mi bilo to polza.
az nosq peperutka(nojka) VINAGI
kato stana na 21 6te si zema tva struva samo $200
![]()
Естествено че нося...винаги съм въоражена с усмивка и чар![]()
Words don't come easy to me...
How can I find a way to make you see...
I love you...I will fly to tha moon and back
if you be my baby...
Зависи как съм облечен. Ако съм с дънки винажи си нося едно ножче в себе си, пък понякога и по-големичък на колана. Б началото на седмицата си взех карабинер и верига (който не нося). Преди имах бокс, който някъде изчезна и нямаше кога да го ползвам. До колкото знам като навърша 16 (още съвсем малко остана) мога да нося газово оръжие (аз и ся си нося, ама....) Ся искам да си зема пистолет. Знам, че само докато го извадя и "оня" вече ще се е насрал. Пък представете си да гръмнеш във въздуха. Ако си зема може даге и да не слагам газови патрони, а само халосни. Аз като има гледах цената и се оказа, че тя въздушната ми пушка (която също нямам право да притежавам) е по-скъпа от патлаците. Тренирал съм спортна стрелба и съм доста зарибен по тия неща. Мечтата ми е "Desert eagle"
П.П. Някой беше казал, че носил някво малко карабинерче...аз поне 2-а винаги имам такива![]()
Az edno vreme noseh noj peperuda... ama go izpusnah pred edna diskoteka i re6ih da ne si kupuvam drug... i taka, ot togava raz4itame na sobstvenite umeniq:P
az skoro shte si kupq nojche ili shte vzema tova na mama.veche vsqkvi gi ima po ulicite.osobeno noshtemvupreki che dulboko se sumnqvam che shte napravq neshto polezno s toq noj ama ei taka za sigurnost
![]()
Аз си имам спрейче![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
heha tva me izkefi mno ТедПървоначално написано от Тед:)
am ina4e az ni6to ne si nosq.Puk i ne e garanciq 4e ako si nosq ne6to 6te mi vleze v upotreba 6toto v takav momet ne vqrvam da trqgna da si go tarqsq v koi djob be6e .... mesto tva dim da me nqma![]()
Ако бях това, което исках, щях да мечтая да бъда това, което съм.
mi az vinagi si nosq desodorant ,ako twa se s4ita-da a systo taka si nosq winagi w portmoneto victorinox swiss card(hoz4e,nozi4ka,pisalka,pinsetka,pili4ka)
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
Мисля че всички знаем какво е VictorinoxПървоначално написано от naty
![]()
Аз също си нося нож в мен-той се води рибарски-няма вид на такъв,защото е супер симпатиченМного е остър-един мой познат си махна брадата с него
И ми е много скъп-и в буквалния,и в преносния смисъл
Иначе,дано не ми се налага да го използвам
![]()
Нем нямам.
VictorinoxПървоначално написано от adult
и аз такъв нося. Преди имах Solo, но го трампих с бащтата за неговия. Тя и майка си има Victorinox, пък и много безполезни неща има в нейната чанта. Аз съм се очудил колко неща носи със себе си (да де, но това не е по темата).
Много малко хора носят нещо за самозащита в себе си, но при всички се случва та, че като има се случи нещо почвад да носят. На една приятелка откраднаха телефона на нейна приятелка, от рацете на мойта приятелка (дано схванахте) и после като ми дойде на гости в стз си носеше спрей, ама какво от това, че има спрей, той й стои в раницата.
Вие бихте ли използвали тоя ножове дето ги носите в себе си (или тоя дето носят нещо повече от дезодорант)?
i az takaПървоначално написано от Тед:)
![]()
![]()
![]()
Az karam s boks ama do sega sam golzval mn malko i mislq da ne go polzvam skoro 6toto mn malko hora z v na6iq spokoen grad 6te sko4at bez ni6to ako ne si v diskoteka![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
аз си нося бокс
винаги ми стои в джоба на якето![]()
Яба-да-ба-дууууу ;РрРрР
нищо не си нося
Ко се прайш бе? Ти винаги си с 1-2 пачки в джобаПървоначално написано от [B
![]()