- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Преместена:Хора внимавайте !!!!!!!! ICQ !!!!!!!
хора внимавайте има някфа Stella която ви се включва в кю-то и ви дава някакъв линк !НЕ го отваряйте защото е вирус!!!!тази т*па е*ана овца сега ми прати някакъв вирус...добре че имам хубава антивирусна...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
omg.... prosto si nqmash na ideq kolko virusi moe si hvanala ot vissene v neta a ochevidni neshta kato tova ne e nuzno da gi postvash v tema.
mn milo ot tvq strana da ni predopredi6!
mersi!![]()
то е ясно че можеш,но какъв е проблем да предупреда?има хорица който нямат антивирусни..Първоначално написано от Sulfur
както аз доскоро...и бих предпочела да ме предопредат
Done![]()
MERSI MNOGO![]()
LOVE IS NOT THE EASY THING...IS ALL THAT YOU CAN'T LEAVE BEHIND YOU....
Kaji s kva antivirusna si?
ei mersi mn 10x vapreki 4e imam antivirusna programa.BTW te ne zasi4at 4ervei. ei hora izteglete si edna bezplatna programka koqto predpazva i ot tqh eti vi i link http://www.download.com/3000-2144-10...age&tag=button bezplatna e ama e mn dobra i dosta pati mq e spasqvala
Ooops az bqh gosta sled Kittie_
Panda Titanium Antivirus 2005Първоначално написано от Kittie_
az 6a vi prepora4am druga antivurasnaKaspersky
Ако бях това, което исках, щях да мечтая да бъда това, което съм.
daam,i az sam s Kaspersky-mnoo e dobarПървоначално написано от leona
prepora4vam vi go
![]()
Celuvai ustnite mi,kojata mi,vsi4ko...Celuvai tam,kadeto znae6,4e obi4am...Celuvai,kolkoto i kakto pojelae6...Umiram s TEB da bada,drugoto go znae6!
oleeeeeeeeeeee boje tova e vsi4ko drugo ma ne i antivirusna!!!Първоначално написано от ^I don't give a fuck^
Goreshtite ti ustni sa soleni, navjarno pak si pravila minet, no az shte prodyljavam da te shibam, zashtoto sym prostak, a ne poet!!!
hmmmm polzvaite si gi tiq bozi sus zdrave!!!Първоначално написано от manq4kata{P}
Goreshtite ti ustni sa soleni, navjarno pak si pravila minet, no az shte prodyljavam da te shibam, zashtoto sym prostak, a ne poet!!!
Първоначално написано от DYRACK
напротив.много е добра .много съм доволна
nqma6e da kazvam ako ne sam dovolna ne misli6li ? seki si ima predpo4itaniq...taka si gi polzvame 6tom sme dovolniПървоначално написано от DYRACK
![]()
Ако бях това, което исках, щях да мечтая да бъда това, което съм.
Колко е хубаво че нямам ICQ![]()
Words don't come easy to me...
How can I find a way to make you see...
I love you...I will fly to tha moon and back
if you be my baby...
Az sam sas Nprton Antivirus 2005
Тука е истинатаПървоначално написано от foxy_f
![]()
Mislq 4e temata e za virusa po ICQ, a ne za tova da pi6eme s kakva antivirusna sme!Ina4e 10x za infoto
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
EI!!!Kude mi e mnenieto!Pisah 4e sum s Ad aware se kato anti virusna i 4e sum mnogo dovolen.Ina4e na men taq stella i na men mi se vkliu4i i na men kompra mi se be6e napulnil s virusi!
HORA,ZAPOMNETE-AZ SUM MOM4E!!!
Аз на такива им давам ignore. Препоручвам ви и вие същото да правите.
Аз съм с Panda Platinum и от 2 години PC-то ми не е виждало вирус...
na men taq iskashe da mi se vkliuchva predi, ama az q razkarah, shtoto sym si patil vche!
PK 4 life
zna4i i na men mi kazaha ne6to takova, samo 4e ne be6e stella ami nekvo drugo ime, ne moga se seta i samo kato mu dade6 authorise i ve4e sa ti lepnali virusa, 6te proverq history i 6te vi kopiram to4no kakvoto sa mi kazaliПървоначално написано от ^I don't give a fuck^
![]()