.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: u4ili6ten vestnik

Hybrid View

Супер фен
    Град
    Ups & Downs

u4ili6ten vestnik

kvo mislite v daskalo da ima u4ili6ten vestnik ili pone nqkoi opredelen klas da si naprai vestnik samo za klasa

Идеята е много добре, но едва ли някой ще се навие.Това все пак е свързано с търсене, ровене по книгите и най-вече МИСЛЕНЕ, кой ще ти се занимава, нали трябва да се седи по кафетата
    Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
    Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!

Голям фен

:)

в нашето училище има, но излиза много рядко... да има два броя, максимум 3 на година...

по принцип заниманието е интересно трябва да имаш желание и наистина да гледаш да не претупваш всичко, ами да го изпипаш до последния детайл забавно е, пък и те учи да си поне мъничко по-отговорен

и всъщност, мира_ , желаещи винаги има, и то не един или двама
    - Обичаш ли ме?
    - Повече отколкото може.
    - Колко може?
    - Не може.
    - Въобще ли?
    - Изобщо.

Голям фен
    v daskalo kato bqhme 4 klas re6ihme,4e trqbvame da si izdavame na6 vestnik. kazva6e se..."6turotiq4" pi6ehme vatre razni statii,stihotvoreniq,vzimahme interviuta ot u4enicite,ot daskalite...izleznaha samo 5 ili 6 broq. be6e zabavno
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

xaxaxa, v na6to daskalo ima ama da si priznaq e golqma tupnq iii izliza mnogo rqdko, ot 1 godina go ima a sega predstoi izlizaneto na 2 broi

Любовта е най-висшата степен на омразата

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    mi i nie imama i se kazwa<zwynche>.Nqkwo mn typo e ima samo risunki na mal4owcite,nekwi tyupi bebeshki stihotworeniq ot 1 klas i mn dr gluposti
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ем незнам. Аз поне няма да се хвана да го прява, защото ми се струва глупаво.

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Така ние в училище по английски правихме списание на английски де.Беше доста зарибено мисля че идеята е добра но не мисля че ще има кой да го купува толкова...

Голям фен Аватара на Nekasa4a
    Град
    София кв. Лозенец /Ловеч "Попска Градинка"
    Mi v na6to dakalo ima vesnik seki mesec izliza ama mislqt sqka sedmica da go praqt i se zima pak EG-to v love4 si imat sedmi4en ama te sa barovci tam
    I don't thing ! I drink !!!
    Litex & Metal Rulz !!!

Верни сме до Гроб!

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от amy lee
    xaxaxa, v na6to daskalo ima ama da si priznaq e golqma tupnq iii izliza mnogo rqdko, ot 1 godina go ima a sega predstoi izlizaneto na 2 broi
    kartinkata mi e qsna kato bql den

идеята е готина но обикновенно всичко се разваля.. ние преди имахме вестник,направихме го с помощта на всички обаче никой не го купуваше

Супер фен
    Град
    above the clouds..
    имаме,дори ся за 24 май..ше имаме и книжка с творения на учениците от даскалото..и аз ше иам стихотворение там..въпреки 4е избрах едно от гадните

..But why?...

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Ами моето даскало си има вестник . Миналата седмица излезна вторият му брой. казва се "МИ-2АЕГ" Много се гордеем с него
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Повече от фен
    em v staroto daskalo imahme edna grupichka si go pravihme ama beshe dve stranichki ...dosta amatiorsko beshe no e zabavno pone v nachaloto ...
    Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...

Истински същественото е невидимо.

http://tuleni.hit.bg/indexbg.html

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    male do kade stignahme be hora?1 az kato wi 4eta mneniqta wsi4ko bilo hubawo i tn ama nikoi ne go kupuwal ili nqma koi da go kupuwa...male pri nas nema takiwa .NAS NI ZADYLZAWAT DA GO KUPUWAME!!!
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

Супер фен
    Град
    above the clouds..
    Цитирай Първоначално написано от naty
    male do kade stignahme be hora?1 az kato wi 4eta mneniqta wsi4ko bilo hubawo i tn ama nikoi ne go kupuwal ili nqma koi da go kupuwa...male pri nas nema takiwa .NAS NI ZADYLZAWAT DA GO KUPUWAME!!!
    нас ни го раздават...

..But why?...

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    EMi v na6to daskalo si imame u4ilishten vesnik ... s zaglavieto "Mejdu Drugoto" Zabavno e ... 2 printirani lista hartiq - T'va vesnik li e ?!? Dori i kartinki nqma
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Фен
    Град
    The spiritual black dimensions
    mi v na6to daskalo si imame vestnik ot mnooogo vreme i po4ti vsi4ki si go kupuvat 6toto e interesen.osven u4eni4esko tvor4estvo v nego se publikuvat eseta,statii koito sa gi pisali u4enici,anketi,interviuta s u4iteli i u4enici,imame si lica na broq,zabavna stranica i kvo li o6te ne.mislq 4e vestnikyt ni e uspe6en za6toto v nego ima statii za ne6ta zasqga6ti u4enicite a i statiite sa mnogo zabavni dokolkoto znam sega prez mai dori 6te izliza iubileen vestnik s interviuta na u4enici koito ve4e sa zavyr6ili gimnaziqta ni.
    I am da gangsta necr0 kvlt Santa Claus!

www.thecursedpentagram.tk METAL FORUM

ako si napravim takova ne6to nqma da go 4eta o6te po malko da u4astvam

look into the eyes of a killer man, look into the eyes of a pig
    look into the eyes of a killer man, slam, damn boy, i wish you did

Повече от фен
    Град
    На ЕдНо МяСтО
    Ние в немската имаме..Знаете ли колко трудно се прави Ако издадем 2 броя на година пак е успех

Words don't come easy to me...
    How can I find a way to make you see...
    I love you...I will fly to tha moon and back
    if you be my baby...

Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    Ами моето даскало си има вестник . Миналата седмица излезна вторият му брой. казва се "МИ-2АЕГ" Много се гордеем с него
    Хах, мдам...Аз и двата броя ги имам и може да се каже, че ме кефи.
    А и съм забелязала че много се купува, дори след като му вдигнаха малко цената (защото бирата поскъпна хаха :P ).
    Ама иначе е малко гадно из цялото даскало има залепени разни..."реклами" - ако мога така да ги нарека.

Повече от фен
    Град
    В сянката на бъдещето... Там,където никой няма да ме открие !!! ~~~Don'T TrY~~~
    Ние си имаме вестник на даскалото , много му се радвам, въпреки че излиза на 2 месеца един път :P А за вестник на класа....това първо , че е много трудно , и второ - няма смисъл на ... я си представи както примерно при нас имаме над 26 класа ...много вестници , много нещо ще стане ...

Повече от фен
    Град
    Sf
    Цитирай Първоначално написано от DeaTHroW-ReC_F
    Цитирай Първоначално написано от naty
    нас ни го раздават...
    i na nas ni go razdavat ina4e e mn qko da se pravi vestnik,vapreki 4e e trudni4ko
    In the middle there is no beginning and no end...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си