- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- problem s vlizaneto?
kogato iskam da vlezna v foruma mi izliza slednoto:
:Fatal error: Call to undefined function: get_template_name() in /home/teenprob/public_html/forum/index.php on line 295
???????
pisah na Coki no.....nikakvo vnimanienqkoi moje li da mi pomogne?
Edva li pri4inata e 4e ne sam vlizala otdavna,no vse pak i sa6to ne 6te da mi smenq avatara![]()
Znam mqstoto na temata ne e tuk,no v pohvali i kritiki mi iska da se regna parvo i sled tva,pak az kat ne moa vlizam v foRuma s moq si username?!![]()
by bad_baby_girl
Ми да не са те банали и теб аз мн не разбирам мн де
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
e za kvo da me bannatto nqma za kvo prosto????
by bad_baby_girl
абе никога не казваи никога щото винаги има за кво![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
nqmam ideq i as, 4akai otgovor ot nqkoi moderator![]()
![]()
emi vlizam si oba4e moga da proverq samo pismata si ,no pak ne moga da vlzena v foruma i mi izliza tova :Call to undefined function: get_template_name() in /home/teenprob/public_html/forum/index.php on line 295
I tried so hard
And got so far
But in the end
It doesn't even matter
I had to fall
To lose it all
But in the end
It doesn't even matter !
i na men ta mi pokazva kato se opitam da vlezna vav forumaПървоначално написано от bad_baby_girl
![]()
We The Gangster`s Never DeaD (2PAC)
Ами чакай отговор от някои модератор!
Тя го обичаше,той нея не...
Тя го ревнуваше,той нея не...
Тя го забрави,той нея не!
е как не можеш да влезнеш във форума, като пишеш? или аз не размирам нещоПървоначално написано от bad_baby_girl
![]()
Вчера имах същия проблем и направо щях да се побъркам...![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
emi vij sq az moga samo da ti otgovarqm v tazi tema ot foruma,6ot kato iskam da pratq mnenie mi iska ime i parola,i taka ,no sled tova kogato iskam da vlezna v foruma mi izliza nadpisa ,koito ti bqh kazala![]()
I tried so hard
And got so far
But in the end
It doesn't even matter
I had to fall
To lose it all
But in the end
It doesn't even matter !
ми и на мене ми излиза тоя надпис от повече от седмица вече!оправете го!
Lele mai sa Ritnali nqkoi ot sait-4eto :~(Spox ... sigurno imash nqkakvo problem4e koeto shte se otstrani ( ne 4e gi razbiram de)Stiskam palci...
Coki -- 6efe ... help-ni na momi4eto de!
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
и на мен ми даваше това преди 2 седмици някъде![]()
после влезнах от един компютърен клуб без проблем..след тва и от нас си можех да влизам.споко ,според мен това ще се оправи