- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Сирни заговезни
Proshtavam na vsichki molq ako sym vi zasegnal po nqkakyv nachin da mi prostite dokato ne e minalo![]()
МеI Love girlpower
време е и аз да се намеся...то мина вече празника...ама тъй и тъй сте взели да си прощавате...
-ей,недей така е :P ...и ти си част от DA Big Family ...мдаам и аз ви прощавам на всичкитеПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
надявам се и вие да сте ми простили
![]()
I az vi proshtavam, makar 4e nqma za kakvo... Dano i vie da ste mi prostili....![]()
Първоначално написано от tedo_davis
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Естествено че ти прощаваме, нали това е минало, или поне по-голямата частПървоначално написано от tedo_davis
Хубаво е че умееш да се критикуваш
Човек се учи от грешките си :P Мисля че никой не би ти се сърдил за тези дребни неща
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
То празника миня ама и аз да поскам прошка все пак деПо-добре късно отколото никога
![]()
Words don't come easy to me...
How can I find a way to make you see...
I love you...I will fly to tha moon and back
if you be my baby...
и кво като ви дадат прошка тука?
първо не е ясно за кво ви я дават, второ
кво по-леко ли ви стананемоа да ви разбера
![]()
He LoVes Me...He LoveS Me Not....
naprotiv - daje pusnaha tema ... v ... " predlojeniq i kritiki ...." i tam me napraiha za 2 stotinki na moneti. Idi ivij :}Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
sorru za zakasnenieto
Ama i az vi iskam pro6ka na vsi4ki![]()
![]()