.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

RanEthel
    Guest

Влюбвам се в добра приятелка?

Ъм.. имам един доста сериозен проблем ..
    Влюбвам се в най-добрата ми приятелка.. учихме с нея в един клас .. познаваме се от 4 години..
    знам , че ако покажа чувствата си - повече приятели няма да може да останем..а аз не искам да губя това приятелство.. но и не издържам повече .. от месец се опитвам да преглътна това .. нарочно не се виждам с нея.. но просто не издържам.
    Надявам се , че някой ще може да ми помогне.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Еми доста такива случаи има (и аз съм така(бях)) Еми незнам. Гадно е, но ако мислиш, че може да стане нещо м/у вас..пробвай

Фен
    Град
    grad Stara Zagora
    ako pitash men shtom ste tolkova dobri priqteli tq shte te razbere puk i ako i kajesh pravilno moje da ne ste poveche priqteli a neshto poveche puk i nali se opitvash da zibegnesh tova ako se skarate sus sigurnost shte go izbegnesh no ne mislq che shte se skarate prosto i go kaji iskreno i vij kakvo shte ti kaje i kak shte reagira opitai spokoino s dumi puk kakvoto shte da stava predstavi si che moje da se poluchi a ti si izpusnesh shansa taka kato q otbqgvash? shte e dosta glupavo mislq prosto opitai uspeh
    pussy wet as a river
    you need a boat for me nigga
    come on baby just lay down
    or to bed with me baby
    see me rubbin' my clit
    suckin' (suckin') my tits

Ne moje6 da se bori6 sas sarceto si De da moje6e, no nikoi ne moje... Za6to se spira6, za6to ne dade6 6ans na 4ustvata si, za6to ne iska6? Probvai se, za da ne strada6, za6toto kato se vijdate 4esto 6te se imu4va6 i 6te trqbva da q zabravi6 za da ne me mu4i6
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Град
    St.Zagora
    Цитирай Първоначално написано от LiL`Juliete
    ako pitash men shtom ste tolkova dobri priqteli tq shte te razbere puk i ako i kajesh pravilno moje da ne ste poveche priqteli a neshto poveche puk i nali se opitvash da zibegnesh tova ako se skarate sus sigurnost shte go izbegnesh no ne mislq che shte se skarate prosto i go kaji iskreno i vij kakvo shte ti kaje i kak shte reagira opitai spokoino s dumi puk kakvoto shte da stava predstavi si che moje da se poluchi a ti si izpusnesh shansa taka kato q otbqgvash? shte e dosta glupavo mislq prosto opitai uspeh
    dobre kazano
    So keep on kickin'
    the bomb iS tickin'
    don't Stop-don't be a runaway
    go for the fire
    baby are you tough enough...

Град
    Въф кубъ
    Често големите приятелства прерастват в голяма любов...наистина може би трябва да й кажеш какво изпитваш към нея пък току виж и тя изпитва нещо,но също като тебе го крие...това е малко вероятно.Но си струва да опиташ.Ако тя няма чувства към теб,ще трябва да се примириш(а това е доста трудно,да не казвам невъзможно...) и да си останете само приятели

Guest
    Преебал си се и то ЯКО. И аз бях така. Казах й всичко, тя ми каза, че иска да сме си само приятели, чувствах се УЖАСНО, мина ми и все още сме си приятели. Така стана при мен и колкото и гадно да ми беше не смятам, че сгреших като й казах, защото сам знаеш, какво е да криеш такива работи. Ще ти мине (на мен ми отне 2-3 месеца). Като тръгнеш да й казваш (ако го направиш де), НЕ увъртай, че ще се здухаш яко!

hellrider
    Guest
    I na men mi se slu4i Tva e nai - ujasnoto ne6to . Bqhme dobri priqteli , a ve4e ne sme .. Sled moite priznaniq ne6tata se obarkaha dosta .. I ne stiga tova , ami u4im zaedno
    Sega vseki den q vijdam i use6tam , 4e moqta lubov si e jiva kam neq ...
    No mnogo stradaniq mi pri4ini ... bahti - mrazq q i q obi4AM EDNOVREMENNO ...
    Pone taq godina zavar6vam , ta 6te se otarva nai - nakraq ..

V edno sam siguren - ako otkajat lubovta ti , priqtelstvoto po4ti vinagi umira .....

ето защо аз казвам че няма приятелство между момче и момиче...винаги става така

Фен
    Град
    У насСсСсСс
    Цитирай Първоначално написано от UnPredictable`Girl
    Често големите приятелства прерастват в голяма любов...наистина може би трябва да й кажеш какво изпитваш към нея пък току виж и тя изпитва нещо,но също като тебе го крие...това е малко вероятно.Но си струва да опиташ.Ако тя няма чувства към теб,ще трябва да се примириш(а това е доста трудно,да не казвам невъзможно...) и да си останете само приятели
    Верно си е!

Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...

Пусни стръв.... "Истината е наи добрата лажа"
    Разкрий си чувстават сякаш казваш някоя шега, а сетне наблудаваи реакцията й. Така едновременно ще разбереш дали те взема на серизно или не и така също ще я подготвиш за по нататъшни действия.......
    Всичко е такова, каквото изглежда, но не всеки има достатъчно отворени очи....!!!

DJ Skrooll
    Guest
    Az bih ti dal suveta da opita6 i da i kaje6 kakvo izpitva6 zashtoto ina4e shte izmu4va6 sebe si v produljenie na mnogo vreme.Ima nqkakva vuzmojnost i tq da izpitva neshto podobno kum teb taka 4e ako iska6 moje purvo da opita6 po nqkakuv na4in da podrazbere6 dali ima neshto takova i pri neq.

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    ako ne izrazi6 4uwstwata si-gubi6,a ako go naprawi6 malka wyzmoznost da ne za gubi6
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

A e riskuvai bie momche. NEznaesh dali shte ti otkaje ili prieme.Ako sam ne se uverish nqma kak da razberesh taka che .... da stava kakfoto shte.
    Badi naxakan za da ne si precakan.

...ami nedei da sdarja6 pove4e 4uvstvata si,ne badi tolkova siguren 4e 6te zagubi6 priqtelstvoto i,nali si 4uval izraza "pove4e ot priqteli"-tova e po dobre nali...ako se polu4i 4udesno,ako ne moje bi 6te se otdr1pne malko ot teb,no barzo 6te i mine i vsi4ko 6te se opravi....deeistvai pak kakvoto 6te da stava

mislq 4e e nai-dobre da i kaje6 kakvo 4yvstva6 i da se nadqva6 4e 6te ti otgovori na 4yvstvata ili ako ne ti otgovori pone te razbere 6tom ti e dobra priqtelka!4yvstvatta koito idvat ot sarceto ne mohgat da se prikriqt kolkoto i da iska6 ne moje taka 4e kaji vsi4ko....ySpEH!
    Ne Ti E pRiAtEl ToZi KoItO tI BaR6E sAlZiTe a ToZi KoItO nE tE kArA Da pLa4e6!

Супер фен

:)

i as tva go prejivqh i hodihme to4no 1 den i aide tq ze ta se drupna super tupo v smisal bez nikva pri4ina ....... i sled tova hop pak se zakrepihme i to4no sled izvestno vreme tq zastata na stranata na edin tapak i as za tva napravo 6tqh da q ubiq za6toto pred mene sedi dobri4ka a zad gurba mi sedi i govori kolko me mrazi koeto e super bezpri4ino poneje as ni6to ne mojah da napravq egati 1 den hodihme za 1 den moje li ne6to lo6o da napravq izob6to lo6o ?abe kolko puti sum mislil dali ne sburkah as v ne6to no bahti ni6to ne sum sburkal ...egati... i sa tq sedi kato sqnka samo me gleda v 4ata a na edin priqtel mu kazala 4e i lipsvam a na mene ni6to ne smee da mi kaje ... abe kakto i da e sa malkata i sestra me haresva i napuk na neq ama napravo s ogromen kef i za da se qdosa super mnogo 6te uspeq da spe4elq sestra i ama ba6 na purvata celuvka 6te gledam tq da e kolkoto se moje po blizko do mene a i bes tva tva momi4e mi napravo ogromno vpe4atlenie kato se vidqhme i tq togava me gledka6e super sramejlivi4ko i ne posmq da mi kaje i edna duma qvno mn me be6e haresala puk as togava o6te si misleh za sestra i ....abe 6te q opravq as 6te gledam super mnogo da e qd 4e tq ne e 4oveka koito obi4am .....

Q&I
    Guest
    vij,i az sam bil v podobna situaciq daje po te6ka, v smisal 4e tq si ima6e gadje i mi be6e mnogo po-kofti i nevqrvah 4e vaob6te nqkoga 6te moga da i kaja obi4am te i tq da mi otgovori sas sa6toto , no .... STANA, POLU4I SE tai 4e moga da ti kaja nikoga ne gubi vqra v sebe si , razberi tq kakvi 4uvstva izpitva kam teb, a dori i da sa samo priqtelski pak ne ti pre4i da se opita6 da spe4eli6 sarceto i )) pojelavam ti uspeh )) 6tom ste tolko dobri priqteli 6ansa ti e golqm ) prosto badi sebe si )

Град
    София
    Охххх тука ме хванахте във въхара ми хахаах ми имах така ситуация и аз ние не се познавахме от 4 години а от 6 ! И така и аз си мислех като теб лелееее почвам да изпитвам нещо към него и сега какво ще правим ! :О Мълчах си и така... След време се оказа, че той също изпитва чуства към мен и то от доста по-рано от колкото аз към него Та тук идва моя съвет номер 1 : Сподели й за чувствата си, ако щеш е така като на приятел го изфабрикувай Просто и кажи че ти тежи и искаш да си го кажеш без да я задължаваш с нищо ! ( това е много важно да ни се каже ихиххи ) Та ... вече със разкрити чувства ... лелеееееееее той човек ме ... търся мека дума ама ще го кажа ОТВРАТИ МЕ ! Така тук идва съвет номер 2 : ВНИМАВАЙ хихиихих много сложно го направих ама така да го кажем имай си 1 на ум Никои не казва, че при теб ще стане като при мен, затова с две думи мисля че трябва да пробваш :P
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Лейдиииииии от къде я изрови тая тема последно е писано Март

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Re: Влюбвам се в добра приятелка?

Цитирай Първоначално написано от RanEthel
    Ъм.. имам един доста сериозен проблем ..
    Влюбвам се в най-добрата ми приятелка.. учихме с нея в един клас .. познаваме се от 4 години..
    знам , че ако покажа чувствата си - повече приятели няма да може да останем..а аз не искам да губя това приятелство.. но и не издържам повече .. от месец се опитвам да преглътна това .. нарочно не се виждам с нея.. но просто не издържам.
    Надявам се , че някой ще може да ми помогне.

poznata rabota... i az hlutnah taka v edna priqtelka ot moq klas... I to ot pyrviq ucheben den... Togava oshte ne q poznavah, no shtom q vidqh Veche nqkyde godina i polovina sym vliuben v neq ama...
    Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Лейдиииииии от къде я изрови тая тема последно е писано Март
    хахаахахах не знам ихихииххихи е простете ми докато разбера на кой свят съм
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

лошото е че неможеш да контролираш сьрцето си и на мен ми се случи нещо подобно и в крайна сметка сега с нея не си говорим ..

Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
    Ne moje6 da se bori6 sas sarceto si De da moje6e, no nikoi ne moje... Za6to se spira6, za6to ne dade6 6ans na 4ustvata si, za6to ne iska6? Probvai se, za da ne strada6, za6toto kato se vijdate 4esto 6te se imu4va6 i 6te trqbva da q zabravi6 za da ne me mu4i6
    +1
    Why the fuck are you looking here!!!!!!!!

защо ли тая историйка ми е твърде позната преди два месеца най-добрия ми приятел ми заяви че ме харесва бях като гръмната не знаех какво става сега сме си приятели въпреки че той ме обича нооо каквото и да стане не се карайте и не загубвайте приятелството си успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си