- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- cigarite ... ???
vaprosa mi e dali cigariate 6te mi naru6at zdrveto i rasteja ako pu6a i ne gultam??6te mi navrediat li pri tova polojeni e primerno ako pu6a samo okolo 2-3 puti na mesec??
Първо за какво ти е да пушеш. Отдавна според мен отмина това време когато цигарите бяха "Гъзарийка". Дали ще гълташ или не винаги си имат вредни страни цигарите и няма нищо хубаво в тях. Ако не гълташ се причинява рак на устната кухина, пожълтяват ти пръстите и зъбите, а ако гълташ (няма смисъл да описвам какви са последствията). Те хората са написали на новите кутии на цигарите.
I az sym na syshtoto mnenie... Nqma smisyl vyobshte da pushish, a ako ne gyltash moje da se hvane rak na buzite, ustnata kuhina i t.n.....Първоначално написано от joro_tev
![]()
вредят ужасно много..за какво трябва да почваш да пушиш ? не си съсипвай живота...![]()
dokolkoto znam pu6eneto ne vredi na rasteja ti no imai predvid 4e nqma smisal da po4va6 da pu6i6 za6toto:
1.zabite pojaltqvat sled vreme
2.kojata se izsu6ava i pojaltqva
3.vredi ti na belite drobove
4.ponqkoga se uvrejdat qi4nicite ako pu6i6 mnogo
5.na vsi4koto otgore ostava6 i bez pari
a pak az sam imala priqtelki koito predi pu6eha taka po 2-3 puti na mesec i sega vsi4kite si pu6at redovno taka 4e zabravi, nomera na horata koito ne se pristrastqvat e mnogo malak da ne kaja ni6tojen.a pak dori i da si pu6i6 po 2-3 pati na mesec te pak 6te ti vredqt estestveno no to si zavisi kolko to4no ot tva kolko sa silni cigarite i ot tova kolko ti e krehac organizma
вреди на растежа
а къф е смисъла да пушиш и да не
гълташ?да се правиш на гъзарка ли?
осъзнай се вече не е модерно да
пушиш
много по голямо впечатление ще направиш
ако се грижиш за здравето си и не пушиш
He LoVes Me...He LoveS Me Not....
Purvo si dai smetka kakav e smisala? Za6to si sazdava6 problemi za ednata "gazariika"??? I tova 4e ne gulta6 vseki 6te go zabeleje, taka 6te postigne6 obraten efekt, nqma da si "moderna", a sme6naPo-interesno e sega da ne pu6i6, za6toto vsi4ki pu6at, ne misli6 li
![]()
Aide umnata!
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
нема дъ абиш тутуну че щте бием![]()
Е на това най-много се дразня.За какво изобщо пушиш? Първо пушене без гълтане не е пушене!!!Второ ако "пушиш" и не гълташ значи изобщо не изпитваш нужда да пушиш... Няма никотинов глад и т.н. Това си е чисто набиване на кинти и хабене на материала
Не се излагай еми изобщо не слагай тези лайна в устата си
Изключително редки са случайте в които някой пуши само по веднъж-два пъти в месеца , само като са на купонче или на дискотека.Но и в тези случай поне половината от тези хора пропушват
Е , ако искаш да се самоубиеш бавно и мъчително давай смело напред.Аз съм видял какво причинява тютюна и никак не е гот сутрин да кашляш като бухал , пръстите да са ти жълти , дрехите ти да смърдят , постоянно да ти е запушен носа , като потичаш 50м да не можеш да си поемеш дъх и т.н.
![]()
И сега бързам да контрирам всеки , който ще каже "този пък какво знае та ми говори тука" - от една година вече съм непушач и ми е хиляди пъти по-добре![]()
Тей ... значиии ... с всеки от вас съм съгласен ... ама явно ще си умра пушач ... защото пуша от 7 години ... всеки ден .. по 2 кутии синио Виктори ... и не виждам никакъв шанс да спра ... ама иначе POstove-te ви са яки :Р![]()
abe to ne moje6 da pu6i6 bez da gulta6.nali trqbva da si drupne6.i da, nai veroqtno 6te e zla za zdraveto ti.
Teen може да се гъзарее и без цигара в устата, която не трови само него ... но и хората около него!
"You see an angel as she takes you by the hand
Her lips are moving like she's praying
She speaks so softly and you want to understand
What she's saying"
Toto - Mindfields.mp3/wav
Първоначално написано от lolittkata
даа ест. ще те навредиаз така веднъж за малко да умра от цигара.
добрече се разминах
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Квото и да правиш с тая цигара - вреди!
Тъпо лапе кадето се опитва да се праи на газарка пред някои хора които пушат за да я "харесат" оф тъпа работа