Ne znam dali nqkoi drug no men ujasno mn me draznqt hiladite kartinki v podpisite na edno 80% ot pisheshtite v foruma! I se sa ili mnogo ili sa golemi picovete.
Az ne vlizam v toq forum da gledam kartinki a da cheta mneniq. Ima hora chiito podpisi sa po golemi ot napisanoto ot tqh v mneniqta im.
Ne znam dali da pomolq horata s mn picove da mahnat povecheto ili da predloja da nqma kartinki v podpisite izobshto.
Мен пък ми харесва..ама само ако са малки и сладки(като мойте..хах)..ама някви уоупейпъри..вече е прекалено..може да се смалят...това наистина е тъпо.Ама човек като не се сети кво да пише в подписа
и слага картинки..а може и двете.
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
NIKOGA sum nqmala picove v podpisa po golemi ot 200X200 pixela zashtoto ne iskah na horata s bavna vraska da im zarejda 15 min! Se pak mi puka za kvo stava v foruma za razlika ot wallpaerite. (taka im vikam na horta s wallpaperi v podpisa)
E аз пък никога не съм имал в подписа картинка! Винаги съм бил на 100% за забраняването им, най-малкото, защото почти винаги са ОГРОМНИ, грозни, затормозяващи зрението ужаси, или нещо подобно. Картинките в подписите трябва да се забранят - това е! Или да има максимум по една и то тя да е с големина като на AvLee сегашните снимки, но твърдо да е максимум една!Първоначално написано от blalalal
![]()
Левски шампион але але!
Syglasna sym s Air_J, makar 4e i az imam kartinki, ama si gi slojih naskoro...Nadqvam se da ne pre4at ako trqbva shte gi mahna, no 1 shte si ostavq
![]()
Primer - tedo davies.
Ako tarseh model koito da pozira shtqh da namerq ne mi mitrqbvat polvinata modeli v sveta da sa sled VQSKO NEGOVO MNENIE. Are pone mneniqta mu da bqha svqsni.
No toi ne e edinstveniq ima mn mn hora koito prekalqvat s katrinkite v podpisa!
Перфектен пример! И аз него щях да дам, също и дъщерята на Сатаната, ако ме бяха попитали какво имам предвид под "затормозяващи зрението ужаси"!Първоначално написано от Kittie_
![]()
Левски шампион але але!
ami spored men ne traibav da se mahat,e zavisi de.No linkin4eto-ebatii toi slaga celi wallpapers![]()
![]()
![]()
Verno e TQ e ot edna ot mnogo prekalqvashtite.Първоначално написано от Eliiiiiiiiii sexsito
Mi te hubu da ne prekalqvat s kartinkiTE, ama ima nqqkoi, koito si slagat samo 1, ama tq e dostaty4na da si q sloja na desktopa.... BaT_GirL syshto.... i tq si slojila taq typata desislava v podpisa(nishto li4no) prosto e prekaleno golqma...(da ne govorim za zadnika i)
Първоначално написано от Kittie_
i az sum na sushtoto mnenie - e,mislq che da se zabranqvat e prekaleno no opredeleno trqbva da ima nqkakvi ogranicheniq 200x200 pix napr.inache stava nqkakuv ujas.na kogo mu trqbva![]()
Ще се съглася....Махам терминаторите....засега...
![]()
![]()
Misi. Kolkoto po chist foruma tolkova po dobre.Първоначално написано от Cyberdyne_101
![]()
Аз,също смятам,както Кити,че не влизаме във форума да гледаме картинки,а да четем мнения...но честно казано на мене не ми пречат картинките в подписа...стига да не са някои wallpaper-и (не за друго ми бавно се зареждат) ...По шаренко е по-хубаво:P
Nqmam ni6to protiv tqh stiga da sa v umereni koli4estva i razmeriNqkoi potrebiteli prekalqvat sas tova tqhno pravo
Pls stiga ve4e s tezi Wallpapers
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
ми.....знам ли, попринцип не искам
защото не искам да си махам мойта картинка от подписа
не защото е кой знае какво, а просто ми помага да изразя вижданията си по много лесен начин, и един вид пропагандирам, въпреки че едва ли някой се заглежда специално в моя подпис....но не разбирам за какво всички трупат картинки на каквото шарено докопат в нета, само и само за да се забелязват например, разбирам ако по тоя начин показваха или изразяваха нещо
абе всъщност показват: вижте ме аз съм комплексар!![]()
Give me your best shot motherfucker!
ми кат наслагат по хиляди ме нерват адски ноу..що не се ограни4ат с една....поне да им бяха смислени....малко подписи ме кефят..аз предпо4итам цитатите..
а да не говорим 4е на въпросната и уважаваната ни...Елиииииииии подписа ..и трите картинки са крадени даже реда е същия...от админката на един друг форум...хмз..дразнещу..(проща вай ели,разкрихте..)
дразнат ме и 4алгарските и огромните картинки също..
![]()
..But why?...
Питате се какъв е извода? Ами извода е или да се забранят подписите, или да се остави максимум по 1 картинка и то с малък размер! Няма да е диктатура, повярвайте ми! Свободата не е равна на свободия - това от мен да го знаете!Първоначално написано от DeaTHroW-ReC_F
![]()
Левски шампион але але!
Aide i az si mahnah moite, ama ostavih 1-ta nali moje?![]()
160x120![]()
ami az se chudeh moite dali vi prechat? zashtot az naistina mnogo gi obicham i za men znachat mnogo, puk i mislq, che sa v ramkite na nomralnoto.. e dobre de ednata e maaaanichko nad 200x200 pix ama ne e chak wallpaper.. puk i ne sa nqkvi zatoromozqvashti.. nali ne vi prechat??
Your love is one in a million
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moita golama li e??
![]()
![]()
![]()
е закво питате големи ли са ви?
се 1 не виждате сами...все едно някое
200 килограмово женище да стане пред
огледалото и да пита "дебела ли съм"
He LoVes Me...He LoveS Me Not....
Абе, малки, големи, 1-2 пак са си картинки. На мен не ми харесват честно казано. Нали аватарът е за това - лепвате една картинка (с прилични размери), колкото хората да имат и някаква визуална представа за вас (нямам предвид, че някой си прилича с аватара освен BABY_SEXY_GIRL де, ами че като видиш някое мнение и по аватара можеш да се ориентираш на кой е и по-лесно да можеш да си съставиш някакво мнение за този човек)? А картинките в подписите за мен са просто някаква глупост...все пак това е форум, не изложба?![]()