- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Много проблеми
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Е кво го обърнахте на спор?
Да това са проблеми,които почти секи на тая възраст има....и ако за по-голените са тъпи...както за мен проблеми на 2-ро класник,които вика "Аз я харесвам...ама тя не иска да сме другарчета"..хубаво.Всеки си има проблемите и аз него са си проблеми..няма да му олекне като кажеш "Това са глупости"!
И чак такива нападки...престанете!
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
Аз си спомням, че като учих в седми клас на мен ми беше още по - гадно, защото ние бяхме един от двата випуска, които трябваше да държат ТЕСТ ПО ВСИЧКИ предмети. така че се зубкаше здраво по сичко! Тогава гледах да си уча редовно - като се прибирах от училище сядах веднага да си уча (е , много се и разсейвах, ама важното е, че имах желание) . Към 6.30 или 7.30 - не помня вече си извеждах кучето и после рядко сядах да уча. Така че много е важно както редовното учене, за да не е всичко наведнъж, така и почивката и умереността. Освен това си пишех нещо като планове - конспекти на всеки урок и в края на годината вместо да чета целия учебник наново преглеждах тях. Хубавото при нас е , че можеше да си избереш балообразуващия предмет дали да ти е математика или литература, а при вас няма такава възможност. Това беше добре за мен, защото малко се поизложих на математиката, ама по БГ изкарах 5.875
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.