.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27
    Супер фен
    Град
    някъде...
    Е кво го обърнахте на спор?
    Да това са проблеми,които почти секи на тая възраст има....и ако за по-голените са тъпи...както за мен проблеми на 2-ро класник,които вика "Аз я харесвам...ама тя не иска да сме другарчета"..хубаво.Всеки си има проблемите и аз него са си проблеми..няма да му олекне като кажеш "Това са глупости"!
    И чак такива нападки...престанете!
    I'll be your dream,I'll be your wish
    I'll be your fantasy.I'll be your hope,
    I'll be your love,
    be everything that you need.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Аз си спомням, че като учих в седми клас на мен ми беше още по - гадно, защото ние бяхме един от двата випуска, които трябваше да държат ТЕСТ ПО ВСИЧКИ предмети. така че се зубкаше здраво по сичко! Тогава гледах да си уча редовно - като се прибирах от училище сядах веднага да си уча (е , много се и разсейвах, ама важното е, че имах желание) . Към 6.30 или 7.30 - не помня вече си извеждах кучето и после рядко сядах да уча. Така че много е важно както редовното учене, за да не е всичко наведнъж, така и почивката и умереността. Освен това си пишех нещо като планове - конспекти на всеки урок и в края на годината вместо да чета целия учебник наново преглеждах тях. Хубавото при нас е , че можеше да си избереш балообразуващия предмет дали да ти е математика или литература, а при вас няма такава възможност. Това беше добре за мен, защото малко се поизложих на математиката, ама по БГ изкарах 5.875
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си